Tilat ja varustelu

Koskikarassa majoittuu 11 henkeä kolmessa makuuhuoneessa ja yläkerran aulatilassa. Tarvittaessa on tilaa jopa isommalle seurueelle lisäpatjoilla. Kahdella kuivauskaapilla saa hiihtovaatteet kuiviksi nopeasti ja lämpimässä suksihuoltotilassa onnistuu suksien voitelu kovallakin pakkasella.

Alakerta

Alakerrassa on iso tupa keittiöineen, kaksi makuuhuonetta, saunatilat sekä erillinen WC. Olohuone on avara ja sieltä näkymä Kuer- ja Kukastuntureille. Olohuoneessa on mm. varaava takka, sohva ja nojatuoleja.Keittiössä on pirttipöytä 12 henkilölle, astiasto 12 henkilölle, runsaasti ruoanlaittovälineitä ml. isoja kattiloita, jääkaappipakastin, astianpesukone, induktioliesi kiertoilmauunilla, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain, sauvasekoitin. Toisessa makuuhuoneessa on parisänky ja toisessa sänky ja kerrossänky. Sauna sähkökiukaalla on noin 5 hengelle, pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja WC-varustus. Saunatiloista on käynti vilvoitteluterassille ja olohuoneesta ruokailuterassille.

Yläkerta

Yläkerrassa on makuuhuone kolmelle hengelle, WC ja suuri aulatila, jossa on nukkumatilaa usealle henkilölle. Aulatilassa on lisäksi sohva, tuoleja, taulu-TV, Blu-ray-soitin.

Piharakennus

Piharakennuksessa on autokatos ja suksihuoltotilat. Autokatoksessa on kaksi autolämpöpistorasiaa. Suksihuoltotilassa on koneellinen ilmanvaihto kärynpoistoon, voiteluteline sekä voitelurauta.

Muu varustus

Mökissä on lattialämmitys maalämmöllä, koneellinen ilmavaihto, alakerrassa laattalattia ja yläkerrassa koivulattia. Kahdella kuivauskaapilla saa vaatteet tehokkaasti kuivaksi liikunnan jälkeen. Vaatteiden pesuun on käytettävissä pyykinpesukone. Lapsiperheitä varten on matkasänky, syöttötuoli, potta, pelejä jne. Portaissa on lapsiportit. Käytettävissä on myös kaksi paria TSL-lumikenkiä, uusi Fjellpulken lapsiahkio, kaksi potkukelkkaa ja pulkka. Jääkaappipakastimessa on suuri pakastintila esimerkiksi marjojen tai kalan pakastukseen. Luettavaksi löytyy ulkoilmaharrasteisiin liittyviä kirjoja ja lehtiä.