Hinnasto ja varaukset

Sesonkina (viikot 52 ja 1 sekä 8-17) mökki vuokrataan ensisijaisesti vain kokonaisiksi viikoiksi lauantaista lauantaihin. Sesonkiviikkojen ulkopuolella lyhyemmätkin vuokrausjaksot ovat mahdollisia. Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16:00 lähtien lähtöpäivään klo 12:00 asti. Sesongin ulkopuolella myös muut kelloajat ovat mahdollisia. Loppusiivous ja takkapuut sisältyvät hintaan. Liinavaatteet tilauksesta 22 € / setti.

Hinnasto

Hinnat riippuvat ajankohdasta. Viikkohinta on 650 - 1900 euroa, viikonloppuhinta 300-600 euroa ja yksittäisen vuorokauden vuorokausihinta 200-300 euroa. Ajantasainen hinta näkyy www.nettimokki.com-sivuilla (ID 6456 tai hakusana "Koskikara").

Hintoihin sisältyy loppusiivous mutta ei liinavaatteita.

Varauskalenteri

Varauskalenteri on näkyvissä www.nettimokki.com-sivuilla (ID 6456): www.nettimokki.com/kolari/6456/

Varaukset

Tiedustelut ja varaukset puhelimitse tai sähköpostitse:

-yllaskoskikara@pp.inet.fi

-Heini Passoja p.050-3707513

Vuokranmaksu

Varaus vahvistetaan maksamalla 20% vuokrahinnasta viimeistään 2 viikon kuluessa laskun päiväyksestä. Mikäli varaus peruutetaan 60 päivää ennen varausajankohtaa, varaushinnasta palautetaan 50%. Loppulasku on maksettava 30 päivää ennen vuokra-ajankohtaa. Mikäli varaus tehdään vähemmän kuin 6 viikkoa ennen vuokra-ajankohtaa, on koko vuokrasumma maksettava 1 viikon kuluessa laskusta. Loppulaskun maksamisen jälkeen ei vuokrasummaa palauteta ellei tilalle löydy toista asiakasta.

Vuokrausehdot

Vuokrahintaan sisältyy majoitus sovitulle henkilömäärälle Koskikarassa, loppusiivous ja polttopuut. Mökki, piharakennus sekä näihin kuuluva irtaimisto ml. avaimet on luovutettava takaisin samassa kunnossa kuin ne olivat vuokrausjakson alkaessa. Tupakointi ja lemmikkieläimet eivät ole sallittuja. Asiakas on velvollinen maksamaan aiheuttamansa vahingot. Asiakkaan havaitessa kiinteistössä tai sen irtaimistossa vikoja tai puutteita, on tästä ilmoitettava välittömästi kiinteistöhuollolle ja/tai omistajalle.