Naisten hiusmuoti

Otsapainotteisuus on edelleen naisten hiusmuodissa keskeisin osatekijä. Hiusta pitää olla runsaasti otsalla ja lyhyemmissä hiusmalleissa takaosa on useimmiten hyvin lyhyeksi leikattu.Etu ja takahiusten osioita ei tarvitse yhdistää,vaan ne saavat selvästi eroittua toisistaan.

Polkkamalliset hiukset saavat olla kerrostettuja ja otsatukalla varustettuja.Toispuoleiset hiusmallit ovat edelleen käytössä ja niin sanotut alileikkaukset näkyvät myös voimakkaasti hiusmalleissa.Alileikkaukset sijoittuvat yleensä etuosaan korvien kohdalle tai niskaosioihin.

Hiusten värjäyksissä suositaan metallinhohtoisia sävyjä ja liukuvärjäyksiä uusin tekniikoin.Nyt liukuvärjäys toteutetaan useimmiten vapaan käden tekniikalla tai sienellä sivellen. Raidoitukset liutetaan hiuksiin ikään kuin summittaisesti kuitenkin huolellisen huolimattomasti.

Nyt pitkissä hiuksissa nähdään paljon kihara kampauksia. Kiharat voivat olla pehmennyksin,permanentein tai vain kampausrullien avulla tehtyjä.Nutturakampaukset ovat voimakkaasti kuvassa mukana ja ne saavat olla isoja ja näyttäviä.

 

 

Leikkausmalleja