Naisten hiusmuoti

Naisten hiusmuoti käsittelee nyt neljää eri tyylisuuntausta. 70 ja 90 luvuilta on otettu vaikutteita,sitten on lyhyt poikamainen tyyli sekä polkkahiusten versio pyöristetyin etulinjoin,myös otsahiukset ja jakaukset ovat muodissa mukana.

Myös toispuoleisia leikkauksia nähdään paljon ja laineita hiusten etuosassa. Lyhyet poikamaiset hiukset saavat olla huolettoman pörröisiä. Pitkään vallalla ollut hiusten A-linjaisuus näyttää vähenevän ja pyöreämmät linjat tulevat takaisin.

Värjäyksissä suositaan pehmeitä kokopää värjäyksiä ja kokopää värjäyksen joukkoon sijoitetaan raidoitusta eri tekniikoin. Kolmio ja palkkitekniikat ovat suosituimmat vaihtoehdot.Raidoituksen sijoittelulla saadaan monipuolisia ja erilaisia lopputuloksia.

Pitkille hiuksille tarjotaan nyt erilaisia kampauksia,sekä kihara versioita. Hiuksissa saa olla monenlaisia koristuksia,kuten pantoja,huiveja,pinnejä ja krassikoruja,myös letitykset ovat suosiossa.Letitykset tarjoavatkin vaihtelua, koska aina ei tarvitse laittaa kokohiusta kiinni,vaan riittää,että tekee letin vain osahiuksiin.

 

 

Leikkausmalleja