ETUSIVUKALUSTOPALVELUTLENTOKENTTÄKULJETUKSETNORJAANKILPISJÄRVEN LOMAKESKUSTUULAN KAHVILAJo ajomatka Norjaan on mahtava elämys, jollaista ei mistään Suomesta pysty löytämään.
Jylhät vuoret sen kuin kasvavat vuoristotietä kohti Jäämerta ajettaessa.

Järjestämme tilauksesta päiväretkiä Pohjois-Norjaan. Skibotniin Jäämeren rannalle on vain 50 huikean kaunista ja jylhää kilometriä. Tromssaan, Pohjoisen suurimpaan kaupunkiin on 160 km. Nordkappiin, jonne Eurooppa päättyy, on 550 kilometriä. Oheisessa kartassa Skibotn on ylempi punainen piste ja Kilpisjärvi alempi.

Keväisin on viikoittainen retki Tromssaan. Retkellä tutustutaan mm. Tromssan museoon. Tromsasta torilta tai suoraan kalastuslaivalta voi ostaa tuoreita katkarapuja, suosittu ostos on myös perinteinen norjalainen vuohenjuusto. Moni on tuonut mukanaan myös norjalaisen villapaidan. Kaupungista läytyy useita hyvinvarustettuja urheilukauppoja, telemark-sukset ovat myös olleet suosittuja ostoksia. Jotkut haluavat päästä kertomaan uineensa talvella Jäämeressä - joten pohjoisia uintireissujakin on järjestetty.
Lisätietoja Tromssan hienoista mahdollisuuksista.

KESÄRETKET

Kesäisin kuljetamme Haltin vaeltajia Norjan puolelle mm. Ditnujokivarteen, Guolàsjärvelle ja Bilttoon. Guolàsjärveltä Haltille on kävelymatkaa n. 10 km. Kolmen valtakunnan kulkijoita kuljetetaan Signaldaleniin, siellä ollaan jo melkein Paraksella. Kuljetukset Steindalenin-jäätikölle tai Lyngenin-alpeille järjestyvät myös.

TURSKAAN?

No mitenkä olisi retki turskaa juksaamaan Skibotteniin.

Ota yhteyttä niin räätälöidään yhdessä juuri Teille sopiva retkipaketti!

Lisätietoja:
   Norjan mahdollisuuksia - kilpisjarvi.org.
   Tromssa kaupungin kotisivut
   Norjan karttoja.
   Kuvia Skibotnista.
   Kuvia Norjasta - kilpisjarvi.org.