PALUU
               
 


ANTIKVARIAATTI FELIKS Ähtärintie 67 63700 Ähtäri Puh. 06 - 5337310 Kaupparekisterinumero: 566.340 Y - tunnus: 1406452 - 3 Email: feliks@co.inet.fi AVOINNA: SAIRAUSLOMAN TAKIA LIIKE SULETTUNA TOISTAISEKSI. TOIMIMME VAIN INTERNETIN KAUTTA. VASTAAMME SÄHKÖPOSTIVIESTEIHIN ARKISIN HYVINKIN NOPEASTI Olemme toimineet vuodesta 1993 lähtien. Internetmyyntiä olemme harjoittaneet vuodesta 1999.
VALIKOIMAMME
Myymme etupäässä kirjoja, lehtiä ja äänilevyjä. Jonkin verran löytyy myös julisteita, esitteitä ...

TILAUKSEN TEKEMINEN
Tilaus voidaan tehdä joko sähköpostilla, puhelimitse tai kirjeitse. Sähköpostilla tilaaminen edellyttää viestien vaihtoa ainakin tämän verran: Vastaamme tilaukseen ja kerromme löytyvätkö kysytyt tavarat, kuvaamme kuntoa, annamme lopullisen hinnan postikuluineen ...
Mikäli tiedämme että maksutapamme sopii ja olemme saaneet postiosoitteen, selviämme yleensä yhdellä viestillä molempiin suuntiin. Noudatamme toiminnassamme kuluttajansuojalakia. Kuluttajansuojalaki löytyy osoitteesta: www.kuluttajavirasto.fi

NETTISIVUN PÄIVITYS
Poistamme myydyt tavarat postittamisen jälkeen. Käytämme sivullamme myös VARATTU!! tai MYYTY!! - merkintöjä siihen asti kunnes tilaus on toteutunut. Myymme kaikkea sivuillamme olevaa internetin lisäksi päivittäin myös liikkeessämme. On aina mahdollista että jotain on jäänyt sivulle "roikkumaan". Sivumme toimii parhaiten Explorer - selaimella. Suosittelemme oman selaimen "päivitys" - toiminnon käyttämistä sivullamme, jolloin ajan tasalla oleva sivu on varmasti näkyvissä. Esim. jotkut hakukoneet saattavat näyttää vanhentuneita tietoja.

KIRJAMYYNNISTÄMME
Myymme kirjojamme pääasiassa osoitteessa: www.antikvaari.fi. Suurin osa kirjoistamme on listattuna sinne.
Ko. osoitteessa on mukana kymmeniä luotettavia suomalaisia Antikvariaatteja. Käytössä on hakukone ja mahdollisuus lähettää kysely puuttuvasta kirjasta, äänilevystä ... kaikkiin mukana oleviin liikkeisiin.
MIKÄLI POIKKEAT MEILLÄ Nettisivuillamme olevien tavaroiden suhteen olemme pääsääntöisesti postimyyntiliike. Se tarkoittaa: Ko. tavarat eivät ole hyvin näkyvillä liikkeessämme. Kaikki merkittävät äänilevymme ovat nettisivuillamme. Kaikki äänilevymme eivät ole liikkeessämme. Vain yksi henkilö hoitaa posti- ja äänilevymyyntiä. Se tarkoittaa: Hän on aina silloin tällöin poissa. Saapuessanne hän voi olla postissa, toisella paikkakunnalla noutamassa lisää äänilevyjä, kirjoja ... Voidaksemme palvella parhaiten, tarvitsemme ennakkoilmoituksen, ettei tule turhaa käyntiä. Katsomme, että emme ole vastuussa, jos lähdet suin päin ajelemaan satojen kilometrien päästä, ilman että olet tutustunut sivuillamme oleviin ohjeisiin; ohjeisiin jokaisen myyntisivun lopussa, kirjojen, äänilevyjen kuntokoodeihin ... Meidät on jo testattu! Nettikaupan suhteen ensimmäisen kerran vuonna 1999. Luettelo niistä luotettavista toimijoista, jotka ovat listanneet meidät nettisivuilleen tämän sivun lopussa.
LIIKKEEN SIJAINTI
Osoitteemme: Ähtärintie 67, kaksikerroksinen 50 - luvulla rakennettu talo. Esim. nettiosoitteesta: www.ahtari.fi/ Karttapalvelu löytyy kartta, josta sijaintimme selviää. Voit myös katsoa osoitteesta: www.keltaisetsivut.fi/ karttahaku. Mikäli et paikkakunnalle saapumisen jälkeen löydä liikettämme, voit myös soittaa numeroomme, niin neuvomme perille. Sijantimme on n. 20 km suositusta ostoskeskuksesta Tuurin Onnenkylästä.

TAVAROIDEN KUNNOSTA Meillä on ymmärräys käytettyjen äänilevyjen, kirjojen, lehtien ... kuntoon ja siihen mitä voi myydä. Myytävien tavaroiden kuntokoodit ovat myyntisivujen alussa. Joskus myös tuotteen otsikon yhteydessä. Jos kunnossa on joitain erityistä se on kerrottu. Sähköpostivastauksessamme kuvaamme aina äänilevyn, kirjan ... kuntoa. LUE LISÄÄ VINYYLILEVYJEN KUNNOSTA LUOTETTAVUUDESTA Esim. seuraavat nettisivustot ovat asioineet kanssamme, pitäneet toimintaamme luotettavana ja listanneet meidät sivuilleen. HELSINGIN SANOMAT ( Kymmenen Divaria ): www2.helsinginsanomat.fi/klik/arkisto/2000syyskuu/20000921klik99antikvariaatit2.html VANHAN KIRJALLISUUDEN PÄIVÄT SASTAMALA http://www.vanhankirjallisuudenpaivat.com ROCK - DATA http://www.sjoki.uta.fi/~latvis/audio/levykaupat.html RAMIN MUSIIKKISIVUT http://www.saunalahti.fi/~oystila/raimo/index.html SUOMALAISTEN ANTIKVARIAATTIEN KAUPPAPAIKKA http://www.antikvaari.fi TAPAHTUMAJÄRJESTÄJIEN JA MUUSIKOIDEN PALVELUSIVUSTO http://www.haven.fi ( Levykaupat )
SIVUN ALKUUN PALUU