PALUU
               
 


ANTIKVARIAATTI FELIKS

Ähtärintie 67 63700 Ähtäri Puh. 06 - 5337310 Kaupparekisterinumero: 566.340 Y - tunnus: 1406452 - 3 Email: feliks@co.inet.fi AVOINNA: SAIRAUSLOMAN TAKIA LIIKE SULETTUNA TOISTAISEKSI. TOIMIMME VAIN INTERNETIN KAUTTA. VASTAAMME SÄHKÖPOSTIVIESTEIHIN ARKISIN HYVINKIN NOPEASTI Olemme toimineet vuodesta 1993 lähtien. Internetmyyntiä olemme harjoittaneet vuodesta 1999. MAKSUTAPA Tilaukset ennakkomaksulla tilillemme: Tilaus + todellinen postimaksu + pakkaus- ja toimituskulua 0,50 - 1,00 euroa Tilinumeron ja kaiken muun tarvittavan tiedon annamme sähköpostivastauksessamme. Esimerkkejä postimaksuista ja muuta ohjetietoa löytyy jokaisen myyntisivun lopusta. Olisi toivottavaa että tilauksessa olisi maininta siitä että ollaan tietoisia maksutavasta. Esim.: maksu ennakkoon tms. Tämä nopeuttaa tilauksen käsittelyä. Selviämme tällöin myös yhdellä sähköpostiviestillä molempiin suuntiin. Pidämme kiinni yllä olevasta maksutavasta. Varsinkin kiireisinä aikoina, kun vastavanamme on paljon asiallisia tilauksia, katsomme voivamme jättää huomioimatta muut maksutapaehdotukset. Emme toimita tilauksia postiennakolla. Postiennakko tarkoittaa: tilaus maksetaan vasta postin tiskillä. Pienenä liikkeenä, tapahtuneiden väärinkäytösten jälkeen meillä ei ole ollut vaihtoehtoja maksutavan suhteen. REKISTERÖITYMINEN Rekisteröitymistä ei tarvita. Että postilähetys kulkee perille, siinä pitää olla osoite. Saatua postiosoitetta säilytämme tarpeellisen ajan, odottaessamme tilauksen toteutumista. Mikäli olemme saaneet puhelinnumeron, liitämme sen lähetyksen osoitetietoihin postin ohjeiden mukaisesti. Meillä ei ole asiakasrekisteriä. TILAUKSEN TEKEMINEN
Tilaus voidaan tehdä joko sähköpostilla tai puhelimitse.
TILAUSTEN TOIMITUSAJAT Pankkisiirron viive on yleensä yön yli. Postitamme lähetyksen samana päivänä maksusuorituksen saamisesta. Kirjeenä lähetetyt tilaukset tulevat suoraan kotiin seuraavana päivänä lähettämisestä, paikkakunnasta riippuen Pakettilähetyksissä lähetämme postittamisen jälkeen pakettikortin koodin, jolla lähetyksen kulkua voi seurata postin www - sivulta. Pakettilähetys on perillä seuraavana päivänä lähettämisestä klo 1600, paikkakunnasta riippuen. Pakettilähetys noudetaan postista itse. SÄHKÖPOSTILLA TILAAMINEN Sähköpostilla tilaaminen tarkoittaa viestien vaihtoa kanssamme. Vastaamme tilaukseen, kerromme löytyvätkö kysytyt tavarat, kuvaamme kuntoa, annamme lopullisen hinnan postikuluineen ... Sähköpostiviesteihin vastaamme arkisin klo 1130 - 1800. Viikonloppuna ( la - su ) tulleisiin viesteihin vastaamme maanantaina. Mikäli vastauksemme viipyy, syy voi olla meistä riippumaton tekninen vika tms. Puhelintilauksen ohjeet tällä samalla sivulla. Toivomme saavamme heti ensimmäisessä viestissä mahdollisimman täydellisen tilauksen. Mikäli saamme kovin puutteellisen viestin, katsomme, että voimme itsekin vastata tilaukseen vain alustavasti. Mikäli esim. postiosoite puuttuu, pidämme vasta saatua osoitetta tilausvahvistuksena. Ilman eri sopimusta pidämme tilattuja tavaroita varattuna 3 vrk postiosoitteen saamisen jälkeen. PUHELINTILAUKSET SAIRAUSLOMAN TAKIA EMME VASTAA PUHELIMEEN! LIIKE SULJETTUNA TOISTAISEKSI. TOIMIMME VAIN INTERNETSSÄ, VASTAAMME SÄHKÖPOSTIVIESTEIHIN ARKISIN HYVNKIN NOPAST!. Emme soita vahvistussoittoja tilauksista, mutta voimme lähettää sähköpostiviestin annettuun osoitteeseen ja vahvistaa tavaroiden saatavuuden, postimaksut ... Lisää puhelintilauksista valikkosivullamme kohdassa: Puhelintilaukset

MAKSAMINEN ULKOMAILTA
1. Maksu tilillemme ulkomailla missä pankissa tahansa. Tilaus + todellinen postimaksu + pankin tilinsiirtomaksu 0,50 € + pakkaus- ja toimituskulua 0,50 - 1,00 € tilauksen mukaan. Kun toteamme maksun tulleen lähetämme tilauksen. EU - maiden välillä, silloin kun maksu tapahtuu eurotililtä, ovat pankkimaksut samat kuin ko. maan sisällä. HUOM.!! Jos maksu tapahtuu ei - eurotililtä ( Ruotsi, Tanska, Norja ... ) joudumme lisäämään tilaukseen 7,00 euroa ( pankin perimää tilinsiirtomaksua ) Palautamme ko. maksun, jos sitä ei ole peritty. Mikäli maksu tapahtuu Suomessa olevalta tililtä, pyydämme ilmoittamaan sen jo ensimmäisessä viestissä.

2. Kansainvälinen maksumääräys, International Money Order (IMO) postiosoitteeseemme. IMO lähetetään paikallisesta postikonttorista. Kun toteamme maksun tulleen, lähetämme tilauksen. Tilaus + todellinen postimaksu + pankin perimä tilinsiirtomaksu 1 euro + pakkaus- ja toimituskulua 0,50 - 1,00 € tilauksen mukaan.
3. Maksu rekisteröidyssä kirjessä. Tilaus + todellinen postimaksu + pakkaus- ja toimituskulu 0,50 - 1,00 € tilauksen mukaan. Mikäli lähetätte euroja, ei muita maksuja ole.
Maksaminen Visa ym. korteilla ei ole toistaiseksi mahdollista. Mikäli aiot tilata, ilmoita: Maksutapa, maa, lento- vai maapostina?
Tilaus esim. Ruotsiin:
Lentopostina: 2 - 5 päivää. Maapostina: 3 - 8 päivää.

KIRJAMYYNNISTÄMME
Myymme kirjojamme pääasiassa osoitteessa: www.antikvaari.fi. Suurin osa kirjoistamme on listattuna sinne.
Ko. osoitteessa on mukana kymmeniä luotettavia suomalaisia Antikvariaatteja. Käytössä on hakukone ja mahdollisuus lähettää kysely puuttuvasta kirjasta, äänilevystä ... kaikkiin mukana oleviin liikkeisiin.
MIKÄLI POIKKEAT MEILLÄ Nettisivuillamme olevien tavaroiden suhteen olemme pääsääntöisesti postimyyntiliike. Se tarkoittaa: Ko. tavarat eivät ole hyvin näkyvillä liikkeessämme. Kaikki merkittävät äänilevymme ovat nettisivuillamme. Kaikki äänilevymme eivät ole liikkeessämme. Vain yksi henkilö hoitaa posti- ja äänilevymyyntiä. Se tarkoittaa: Hän on aina silloin tällöin poissa. Saapuessanne hän voi olla postissa, toisella paikkakunnalla noutamassa lisää äänilevyjä, kirjoja ... Voidaksemme palvella parhaiten, tarvitsemme ennakkoilmoituksen, ettei tule turhaa käyntiä. Katsomme, että emme ole vastuussa, jos lähdet suin päin ajelemaan satojen kilometrien päästä, ilman että olet tutustunut sivuillamme oleviin ohjeisiin. Ohjeisiin jokaisen myyntisivun lopussa, äänilevyjen, kirjojen kuntokoodeihin ... Meidät on jo testattu! Nettikaupan suhteen ensimmäisen kerran vuonna 1999. Luettelo niistä luotettavista toimijoista, jotka ovat listanneet meidät nettisivuilleen tämän sivun lopussa. TAVAROIDEN KUNNOSTA Meillä on ymmärräys käytettyjen äänilevyjen, kirjojen, lehtien ... kuntoon ja siihen mitä voi myydä. Myytävien tavaroiden kuntokoodit ovat myyntisivujen alussa. Joskus myös tuotteen otsikon yhteydessä. Jos kunnossa on joitain erityistä se on kerrottu. Sähköpostivastauksessamme kuvaamme aina äänilevyn, kirjan ... kuntoa. Noudatamme toiminnassamme kuluttajansuojalakia. Kuluttajansuojalaki löytyy osoitteesta: www.kuluttajavirasto.fi LUE LISÄÄ VINYYLILEVYJEN KUNNOSTA NETTISIVUN PÄIVITYS
Poistamme myydyt tavarat postittamisen jälkeen. Käytämme sivullamme myös VARATTU!! tai MYYTY!! - merkintöjä siihen asti kunnes tilaus on toteutunut. Myymme kaikkea sivuillamme olevaa postimyynnin ohessa myös päivittäin liikkeessämme. On aina mahdollista että jotain on jäänyt sivulle "roikkumaan". Sivumme toimii parhaiten Explorer - selaimella. Suosittelemme oman selaimen "päivitys" - toiminnon käyttämistä sivullamme, jolloin ajan tasalla oleva sivu on varmasti näkyvissä. Esim. jotkut hakukoneet saattavat näyttää vanhentuneita tietoja.

LUOTETTAVUUDESTA Esim. seuraavat nettisivustot ovat asioineet kanssamme, pitäneet toimintaamme luotettavana ja listanneet meidät sivuilleen. HELSINGIN SANOMAT ( Kymmenen Divaria ): www2.helsinginsanomat.fi/klik/arkisto/2000syyskuu/20000921klik99antikvariaatit2.html VANHAN KIRJALLISUUDEN PÄIVÄT SASTAMALA http://www.vanhankirjallisuudenpaivat.com ROCK - DATA http://www.sjoki.uta.fi/~latvis/audio/levykaupat.html RAMIN MUSIIKKISIVUT http://www.saunalahti.fi/~oystila/raimo/index.html SUOMALAISTEN ANTIKVARIAATTIEN KAUPPAPAIKKA http://www.antikvaari.fi TAPAHTUMAJÄRJESTÄJIEN JA MUUSIKOIDEN PALVELUSIVUSTO http://www.haven.fi
SIVUN ALKUUN PALUU