PALUU

ALIBI-, ELÄMÄ-, HYMY-... LEHTIÄ


TILAUSTEN TOIMITUSTAPA SIVUN LOPUSSA!

KUNTOLUOKITUKSET
K5 = uusi tai sitä vastaava K4 = hyväkuntoinen ja siisti, ei taitoksia K3 = normaalikuntoinen divarilehti, ehkä selkämyskulumaa ..., ei repeytymiä hyvä "lukulehti", kuvaamme aina kunnon vastauksessamme. K2 = lukukelpoinen, taitoksia paljon, sivun reuna tai kansi repeytynyt jne. K1 = irtosivuja, kannet repaleiset. Ei hinnoiteltu tässä luettelossa
Sähköpostivastauksessamme kerromme aina kunnon. Lehdille kertyy nopeasti painoa ja postimaksua. Toimitustapa ja tietoa postimaksuista sivun lopussa. LEHTI KUNTO HINTA MUUTA Regina 20 1970 K3 2,00 Kansikuva M.A. Numminen Ei muuta M.A.:sta kuin kansikuva Hyväkuntoinen Kertomuksia, pakinoita ... Eron hetki on lyhyt Rakas vihamieheni Neitsyys-laadun leima vai liikarasite? Kaurapuuro ja maatalousongelmat ... ELÄMÄ 80-LUKU Koskettavia ihmiskohtaloita NUMERO KUNTO HINTA MUUTA 1 1985 K3 1,50 Kansikuva + artikkeli: Kai Lind: Koko värikäs elämäni Selkäsairaudesta hullun kirjoihin Ihme pelasti tulipalosta ... 9 1985 K3+ 1,50 Kannessa mm. Reijo Kallio Reijo Kallio avoimena: Sururaidat olivat tarpeen Hae apua henkimaalimasta Kirjailija Kaarlo Isotalo ... 12 1986 K3 1,50 Kansikuvassa mm. Pirkko Mannola; Lapsi vasta toi joulun Maasäteilyn mittaus onnistuu Mielisairas on täysin sai- raalansa armoilla ... 9 1987 K3 1,50 Kansikuva + artikkeli: Anneli Sari Huumeita jo Siilinjärvellä ... 5 1989 K3 1,50 Kansikuva + artikkeli: Mika ja Turkka Mali: isiä ja opettajia Tuija Wilson, Vammaisen tärkeä elämä ... ELÄMÄ 90-LUKU MYYTY! NUMERO KUNTO HINTA MUUTA 11 1990 K3 1,30 Kansikuva + artikkeli: Anita Hirvonen; Kiitän Luojaa kaikesta Kuhnekylvyt pelastivat hengen Kansanparantajan keksintö torjuu säteilyn haitat ... LEHTIEN KUNNOSTA!! Meillä on ymmärrys käytettyjen lehtien kuntoon ja siihen mitä voi myydä. Lehdille kertyy nopeasti painoa ja postimaksua Tilausten toimitustapa ja esimerkkejä postimaksuista sivun lopussa Pyydämme lukemaan! ALIBI Pohjoismaiden johtava rikoslehti Aikamme rikoskertomusia NUMERO KUNTO HINTA MUUTA KAIKKI MYYTY!!! HUOM.!! LEHTIEN KUNNOSTA Meillä on ymmärrys käytettyjen lehtien kuntoon ja siihen mitä voi myydä. Sähköpostivastauksessamme kuvaamme aina kunnon. Sellaisia lehtiä että sivuja puuttuu, ei ole tällä sivulla. Noudatamme kuluttajansuojalakia. www.kuluttajavirasto.fi TILAUSTEN TOIMITUSTAPA:
Tilaukset ennakkomaksulla tilillemme.
Tilaus + todellinen postimaksu + pakkaus- ja toimituskulua 0,50 €. Olisi hyvä jos tilauksessasi mainitset olevasi selvillä maksutavasta. Esim. maininnalla: Maksu ennakkoon, tms. Selviämme silloin yhdellä sähköpostiviestillä molempiin suuntiin. Tarkemmat tilausohjeemme ovat valikkosivumme oikeassa yläreunassa. Siellä esim. sähköpostilla tilaamisesta, luotettavuudestamme, tavaroiden varattuna pitämisestä ... Pyydämme tutustumaan! Tilinumeron ja kaiken muun tarvittavan tiedon annamme sähköpostivastauksessamme. Pienenä liikkeenä, tapahtuneiden väärinkäytösten johdosta pidämme kiinni yllä olevasta maksutavasta. Varsinkin kiireisinä aikoina kun vastattavanamme on paljon viestejä, katsomme voivamme jättää huomioimatta muunlaiset maksutapaehdotukset. Mikäli saamme kovin puutteellisen tilauksen ( postiosoite puuttuu jne ), katsomme voivamme itsekin vastata viestiin vain alustavasti. Olemme toimineet vuodesta 1993 lähtien. Internetissä olemme toimineet vuodesta 1999. Tarkemmin meistä pääsivulla valintakohdassa: Tietoa meistä Sivumme ovat niin ajan tasalla kuin käytännössä on mahdollista. Kaikki ko. lehtemme ovat tällä sivulla. TILAUSTEN TOIMITUSAJAT, LUOTETTAVUUS ... Pyydämme tutustumaan tilausohjeisiimme. ( Linkki valikkosivumme oikeassa yläreunassa ) POSTIMAKSUISTA Lehdille kertyy nopeasti painoa ja postimaksua. Alle 3 cm:n paksuiset lähetykset kulkevat kirjemaksuilla painon mukaan 2,00 - 9,00 euroa. Mikäli lähetyksen paksuus on yli 3 cm ja paino yli 500 gr, on postimaksu 7,60 euroa. Mikäli paino alle 500 gr, on ns. maksikirjemaksu 6,50 euroa, 2. luokan postina. 5 - 6 lehden jälkeen postimaksu useimmiten muuttuu pakettimaksuksi 7,60 euroa. Katsomme aina todellisen postimaksun. Kirjeenä lähetetyt tilaukset ( paksuus alle 3 cm ) tulevat suoraan kotiin seuraavana päivänä lähettämisestä. Pakettilähetyksissä lähetämme postittamisen jälkeen pakettikortin koodin, jolla tilauksen kulkua voi seurata postin www - sivulta. Myymme kaikkea päivittäin myös liikkeessämme. On aina mahdollista, että kysytty on jo myyty, eikä sivua ole vielä ehditty päivittää. Mikäli aiot poiketa meillä, olisi ennakkoviesti tarpeen, että voimme palvella parhaiten. Sijaintimme n. 20 km Tuurin suositusta kauppakeskuksesta, Onnenkylästä.
=====
TILAUS SÄHKÖPOSTILLA LUE ALLAOLEVA HUOMAUTUS!
HUOMIOI SÄHKÖPOSTITILAUKSISSA!
Vastaamme viesteihin arkisin klo 1000 - 1700 heti. 1 - 4 tunnin viive on mahdollinen muiden kiireiden takia. Mikäli vastaustamme ei kuulu, syy voi olla meistä riippumaton. Huomioi silloin myös puhelintilauksen mahdollisuus. Puhelintilauksen ohjeet pääsivulla.

SIVUN ALKUUN PALUU ORDERS BY EMAIL