Bosgård Charolais  Bosgårdin tila  Yhteystiedot & kartta  Reseptipalvelu  Yhteyslomake 


Olemme avanneet hyvän liharuoan ystäville reseptipalvelun, johon kaikki voivat lähettää omia, herkullisia lihareseptejään kaikkien kävijöiden iloksi ja käyttöön.

Viinimarjapaisti

1 kg paistia
2 rkl voita
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
2-3 keskikokoista sipulia
1 laakerinlehti
1 tl timjamia
1 dl vettä
2 dl mustaherukkamehua (laimentamatonta)

Ruskista paisti kauttaaltaan padassa. Mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista sipulinlohkot ja pane ne paistin ympärille pataan. Lisää laakerilehti ja timjami. Kaada mehu ja vesi pataan. Hauduta uunissa 175 C noin 2 tuntia Lämpömittari osoittaa 70 C kun liha on vaaleanpunaista ja 75 C kun liha on täysin kypsää. Anna paistin levätä 15 min foliolla peitettynä. Valmista paistinliemestä kastike ja mausta mustaviinimarjamehulla tai -hyytelöllä.


Lähetä oma reseptisi: