Bosgård Charolais  Bosgårdin tila  Yhteystiedot & kartta  Reseptipalvelu  Yhteyslomake 


Pakkauksen sisältö

Pakkaus sisältää korkealuokkaista Charolais-pihvilihaa. Peruslajitelmaan kuuluu lihaa kaikista ruhon osista fileestä jauhelihaan halutulla tavalla leikattuna.

Lajitelmia on kolmea kokoa: neljännes, noin 60 kiloa; kahdeksasosa, noin 30 kiloa; ja pienin koko, noin 15 kiloa, hieman eläimen koosta riippuen.

Erikoistoivomuksesta toimitamme myös kokonaisia ja/tai puolikkaita ruhoja, sekä satunnaisesti lihajalosteita, kuten metwurstia tai nakkeja. Myös fasaaneja ja muuta riistaa  on saatavilla.

Lihan käsittely ja säilytys

Raakakypsytä paistit ja fileet
Säilytä tyhjiöpakattuja paisteja ja fileitä jääkaapissa (alle +4C) noin 15-20 vuorokautta ennen pakastamista.

Lihan voi pakastaa tämän jälkeen alkuperäisessä pakkauksessa tai pienemmissä erissä

Pakasta jauhe- ja keittoliha heti
Lihan korkea laatu säilyy, kun jauhe ja keittolihat sekä osso buccot ym. tyhjiöpakkaamattomat osat pakastetaan heti ostopäivänä.

Kaikki liha toimitetaan aina tuoreena. 
Hae pakettisi suoraan tilalta; tee ennakkovaraus yhteyslomakkeellamme tai 
puhelimitse numerosta 0400 493269.

Parhaat palat

1. Takapotka
Osso bucco, lihaliemi, keitot, muhennokset, jauheliha

2. Sisä- ja ulkopaisti
Paistit, pihvit, padat

3. Paahtopaisti
Paahtopaisti

4. Kuve
Jauheliha

5. ja 6. Sisä- ja ulkofileet
Pihvit, kokonaisena paistetut tai pariloidut fileet

7. Kylki
Täytetyt paistit, palapaistit, vatkuli

8. Rinta ja lapa
Lihaliemi, keitot, muhennokset, jauheliha

9. Etuselkä
Karjalanpaisti, tilliliha, piparjuuriliha, padat, muhennokset, keitot

10. Etupotka
Osso bucco, lihaliemi, keitot, muhennokset, jauheliha

11. Kaula
Lihaliemi, keitot, muhennokset, jauheliha


"Kuvitellaanpa yksi köyhä lainsuojaton ja kuvitellaan sitten yksi enkeli, joka äkkiä tulee lennähtäen jostakin paremmasta maasta ja asettaa hänen eteensä mahtavan, puolikolmatta tuumaa paksun Porterhouse Steak -pihvin, kuuman ja tirisevän, suoraan pannulta, parhain voinokare sulamassa sen pinnalla, ja kallisarvoiset lihan mehut tippuvat pihvistä ja sekoittuvat kastikkeen kanssa."

- Mark Twain