Muistoja elävästä elämästä.

Ne tärkeät hetket ­arjessa ja juhlassa

myös surussa

tallennettuna kuin

jos voisit elää ne yhä uudelleen

 

        Videopalvelut & kuvaukset

 

 

AaVee palveluista saat laadukkaat videopalvelut ja kuvaukset joustavasti erilaisiin tarpeisiin mukautuen.

Työmme laadukas ja ammattitaitoinen jälki syntyy yli 20 vuoden kokemuksella. Myös kilpailumenestykset puhuvat puolestaan. Meihin voit luottaa -sen taakaavat myös useat tyytyväiset asiakkaamme.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua: Huomioimme asiakkaamme toiveet ja pyrimme rakentamaan juuri tarpeitasi vastaavan videon tai ohjelman. Editoimme videon ohjelmaksi, hankimme sopivan musiikin ja selosteen sekä toteutamme halutessasi erikoistehosteet. Myös siirrot Video-CD- ja DVD-formaateille onnistuvat kauttamme. 

Kuvaustarpeesi toteutamme kaikilla käytössä olevilla formaateilla. Ensisijaisesti kuitenkin toimimme kevyellä kalustolla eli S-VHS pro- ja digitaalisilla DV-kameroilla.

Hintamme ovat todella kilpailukykyiset. Kuvauspalvelut ja tilaisuuksien taltioinnit järjestämme edullisella tuntiveloituksella. Isommat ohjelmakokonaisuudet, kuten yritysvideot tarjoamme kilpailukykyiseen kokonaishintaan. 

Meillä on useita referenssejä ja vakiintuneita asiakassuhteita sekä yrityksien että yksityishenkilöiden piirissä. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!