Tervetuloa Kotkan Lento Ry kotisivuille..
Maakotkan elinolojen turvaamiseksi on 24.11.2005 perustettu Kotkan Lento -niminen yhdistys. Yhdistyksen toiminnalle hyvänä pohjana on vuodesta 2003 jatkunut harrastus- ja asiantuntijapohjainen valmistelutyö sekä suuren huomion saavuttanut kotkakamerahanke. Valmistelutyöstä vastaavat asiantuntijoiden avustamana Paavo Pikkuaho ja Pasi Jäntti. Yhdistyksen kotipaikka on Pudasjärven kaupunki. Yhdistyksen sääntöjen valmistelu ja rekisteröinti on työn alla.

Tarkoitus ja toimintamuodot.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää maakotkan elinmahdollisuuksia sekä ylläpitää ja lisätä kiinnostavuutta ja tietoutta maakotkan elinpiiristä ja -tavoista.
Yhdistys hankkii, ylläpitää ja jakaa valistusta ja tietoutta maakotkan elinpiiristä, pesinnästä ja elintavoista. Yhdistyksen säännot (pdf)

JÄSENHANKINTA  -  LIITY  !!
TUKITUOTTEET -  KATSO !!
Jäsenhankinta aloitetaan välittömästi. Kannattajajäsenmaksu vuodelle 2006
on 10 € henkilö.Kannattajajäsenmaksun voi suorittaa tilille: 536004-249770 (Pudasjärven Osuuspankki).Ilmoita maksun yhteydessä: nimi sekä posti- ja sähköpostiosoite.

Yhdistyksen uutiset:
Kotkan Lento –yhdistyksen säännöt on hyväksytty yhdistyksen toisessa perustavassa kokouksessa .01.2006. Säännöt liitetään yhdistyksen sivustoon niiden tultua vahvistetuksi.
  Pöytäkirja (pdf)

Maakotkakamera saavutti v. 2005 varsin lyhyenä toiminta-aikanaan jo suuren huomion. Maakotkakameran kansainvälisesti saavutettavilla sivustoilla kävijämäärä oli 7 viikon aikana yli 300 000. Maakotkakamerahanketta jatketaan yhdistyksen toimesta edelleen kehittäen ja laajentaen. Kamerasivuston etusivulla on vielä yritysmainospaikkoja vapaana. Mainostilaan sisältyy linkkiyhteys yrityksen kotisivuille. Mainospaikat tulevat myyntiin kuluvan tammikuun aikana.

Yhteystiedot:
info@kotkanlento.org / Pasi Jäntti 040-8783176 /