ÖPPET:

06150 BORGÅ
tel.(019)5232432

VERKSAMHET

Vår huvuduppgift är att återföra långtidsarbetslösa till arbetslivet. Det gör vi genom att skola dem inom ramen för vår verksamhet.Verksamhetsiden grundar sig på att återanvända material och föremål från hushåll, fastigheter och byggplatser.

DONATIONER

Pro- Uusiokeskus tar emot donationer från hushåll och företag som sedan säljs vidare på vårt marknadstorg.

Kontakta oss så avhämtar vi överblivet material och bedömmer användbarheten.

uusiokeskus.kassa@pp.inet.fi

Observera FÖRETAGARGATAN 5 NY Nummer

BLI MEDLEM OCH STÖD VÅR VERKSAMHET

Uusiokeskus fungerar i Borgå som sysselsättnings- och återvinningscentral. Försäljningsinkomsterna används i huvudsak till att upprätthålla återvinningscentralen och sysselsätta långtidsarbetslösa.

För att bli medlem i vår förening prövas ditt medlemskap i styrelsen.

Genom att betala 20€/ år blir du medlem i vår förening.

Som medlem får du rabatt på transportavgiften och kundarbeten.

SYSSELSÄTTNINGSCENTRAL

Uusiokeskus erbjuder myndigheterna och utbildningsanstalterna olika sysselsättnings- och arbetspraktikplatser. Vi har speciellt  erfarenhet att sysselsätta långtidsarbetslösa och arrangera rehabiliterande arbetsverksamhet. Sysselsättnings servicen grundar sig på att jämsides med övriga anställda utföra normala dagliga arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna utförs i Uusiokeskus träverkstad, cykelverkstad och datorservice-enheten. Vi kan även erbjuda olika försäljnings- och städuppgifter.

RAPPORTERING

I slutet av sysselsättningsperioden gör Uusiokeskus en skriftlig rapport om observationer och bedömmer personens fortsättningsmöjligheter. Uusiokeskus sammarbetar med övriga organisationer inom samma bransch. Frånvaro och problem rapporteras enligt överrenskommelse.

KONTAKTUPPGIFTER

Pro-Uusiokeskus Ry FÖRETAGARGATAN 5 06150 BORGÅ