Tapahtumat

Match Show 24.9.2006

Hietasaaren ponipihalla Oulussa

Tuomareina Inkku Mustonen ja Jari Laakso

Pohjois-Suomen aluejaoston perinteiset leiripäivät jäsenilleen ovat tänä vuonna Kiimingin Reposelässä 29.7. - 30.7.

(Lauantaina on Haukiputaalla ryhmänäyttely (FCI 2 ja 3), jonka jälkeen kokoonnutaan pelipaikalle)

KEVÄTRETKI MUHOKSEN KORKALOVAARASSA

Pohjois-Suomen aluejaosto järjestää doggimaisen kokoperheen ulkoilupäivän helatorstaina 25.5.2006 kello: 14.00. Muhoksen Korkalovaaran hiihtokeskuksella (ks. ajo-ohjeet alempana). Ohjelmassa pieni suunnistuslenkki tehtävärasteineen, koulutusta Erkki Rantavuotin johdolla ja lopuksi aluejaosto tarjoaa jäsenilleen nuotiolla makkarat ja nokipannukahvit.

Tiedossa siis hauska ulkoilulenkki raittiissa ilmassa, asiapitoista ohjelmaa, mukavaa yhdessäoloa ja rupettelua nuotiotulen ääressä!

Tervetuloa kaikille!

Tiedostonimi: j0155897.wmf
Avainsanat: grillikutsut, henkilöt, ihmiset ...
Tiedoston koko: 6 kt