ETUSIVU
    HALLITUS
    ALAOSASTO
    JÄSENEKSI?
    KOULUTUKSET
    TAPAHTUMAT
    KUVIA
    LINKIT

   

JÄSENEKSI?

SPL Ala-Satakunta ry Jäseninfo

SPL Ala-Satakunnan hallitus käsittelee ja hyväksyy jäsen- ja kenttämaksuanomukset.

Jäsenen on oltava SPL ry:n jäsen.

Jäsenenä pääset osallistumaan järjestämäämme toimintaan ja kenttä(kentän järjestyssäännöt) on vapaasti käytettävissäsi. Voit päästä ala-osaston luottamustehtäviin ja saat äänioikeuden yleisiin kokouksiin. Pääset osallistumaan alaosaston omaan BH-kokeeseen kerran / koira ilman koemaksua.

Jos et ole SPL ry:n jäsen, voit osallistua alaosastomme toimintaan maksamalla kenttämaksun. Näin saat kentän käyttöoikeuden (kentän järjestyssäännöt) ja sinulla on pääsy jäsenille suunnattuihin koulutuksiin. Saat myös yleisiin kokouksiin puheoikeuden.

Jäsen- ja kenttämaksuanomukset jätetään hallitukselle käsiteltäväksi. Anomuksessa on oltava nimi, osoitetiedot, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Anomuksesta on selvästi käytävä ilmi anooko jäsenyyttä vai kentänkäyttöoikeutta. Jäsenyyttä hakevien on ILMOITETTAVA SPL JÄSENNUMERO. Tiedotukset jäsenistölle tapahtuvat sähköpostin ja suljetun facebookryhmän kautta.

2018
Jäsenmaksu 15 €
Kenttämaksu 35 €
Eräpäivä: 28.2.2018 Pankkiyhteys: FI25 5448 0140 0167 25 (OP Säkylä), viite 10016Entinen automaattinen liittyminen alaosastoon postinumeron perusteella ei ole enää voimassa. Saksanpaimenkoiraliitto ry:n liittyessäsi olet vain SPL:n jäsen, mikäli et erikseen liity johonkin alaosastoon.