Kyläseura

Puheenjohtaja Senja Post

-kyläseuran toimintaan kuuluvat mm. tupaillat ja pilkkikilpailut.

Järjestetty laskettelu-, kylpylä- ja teatterireissuja, laivaristeily Turku-Tukholma. Tupailtojen viime talven kahden illan tuotto lahjoitettu nuorten Ruuhijärven 4h-kerhon toiminnan hyväksi.

Kylätyöntekijän työllistäminen aloitettu 3.6.2002 lähtien. Tuet haettu työvoimatoimistosta ja kunnalta.

Uutuuttaan hohtavat Kalavaaran rakennelmat ovat yksi kyläseuran aikaansaannoksia.

Talkoot Kalavaaran kodalla 14.9.2002: pihalaatoista lattia, eristeitä seiniin yms.Talkooväelle tarjottiin paistettua muikkua ja makkaraa, nokipannukahvit ja lätyt.
Kuutamohiihto ulkoiluilta Kalavaaran ladun varrella v.-97. Ohjelmassa oli makkaranpaistoa ja kahvinjuontia.

Pulkkamäki ulkoilupäivä Ruuhivaarassa v.-98 keväällä. Moottorikelkoilla tehtiin mäki. Tarjolla oli mehua, makkaraa, kahvia pullan kera.