Vinkit
Jäsenedut

Mentula-Saikkolan Martat ry

Yhdistyksemme itsenäistyi ja rekisteröityi vuonna 2007. Sitä ennen toimimme Lappeen Marttayhdistyksen alaisena kerhona vuodesta 1922.

Jäseniä yhdistyksessä oli vuoden 2011 lopussa 46 Lappeenrannan Mentulan, Ryösölän ja Saikkolan sekä lähikylien  alueilta. Jäsenemme ovat eri-ikäisiä ja myös miehiä on mukana.

Teemme retkiä lähiseudulle ja yleensä kerran vuodessa myös kauemmaksi Suomessa, käymme teattereissa, ostoskeskuksissa ja tutustumme  nähtävyyksiin ja kulttuuriin. Yhdistyksellä on erilaisia kursseja;  askartelemme, teemme ruokaa ja leivonnaisia, opettelemme perinteisiä ja muitakin käsitöitä.   Opiskelemme ympäristöasioita, terveystietoa, historiaa, puutarhanhoitoa. Jäsenemme  välittävät omaa tietämystään toisille. Mutta ennen kaikkea meillä on  rattoisia hetkiä yhdessä.

Yhdistyksestämme voi vuokrata ruoka- ja kahviastiastoja sekä kahvinkeitintä ja tilkkuleikkuria. Myymme marttojen adresseja sekä tarjoiluapua erilaisiin tilaisuuksiin.

Martoissa vaikutat, elät arjen ilot ja osallistut!

Tervetuloa kotisivuillemme ja toimintaamme mukaan!