Etusivu

Tapahtumat

Jäsenkirje 2/2011
     

 

Tarkoitus

Yhdistys on perustettu vuonna 1989 ja sen tarkoituksena on tehdä tunnetuksi italialaista kulttuuria ja italian kieltä Joensuun seudulla sekä rakentaa ja kehittää ystävyys- ja kulttuurisuhteita ja yhteis-toimintaa Suomen ja Italian kansalaisten välille puolueettomasti toimien.

 

Toimintamuodot

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia, musiikki- ja elokuvatilaisuuksia, retkiä ja kulinaari-illanviettoja, italialaisten tapaamisia sekä myyjäisiä ja arpajaisia. Seura jakaa Italia-tietoutta ja pyrkii järjestämään jäsenilleen matkoja Italiaan voittoa tavoittelematta.

 

Jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen 15 täyttänyt maksamalla 10 euron jäsenmaksun ja ilmoit-tamalla yhteystietonsa sähköpostitse seuralle tai jollekin hallituksen jäsenistä. Jäsenmaksu oikeuttaa jäsenkorttiin, jolla saa jäsenetua … (jäsenedut, hoidetaan kuntoon!)

 

Yhteistyötahot

Circolo culturale di Joensuu toimii yhteistyössä Italian kulttuuri-instituutin , naapurikaupunkien suomalais-italialaisten yhdistysten, muiden ystävyysseurojen ja Joensuun kaupungin kulttuuritoimen kanssa. Myös Joensuun seudun italian kielen opetusta tarjoavat oppilaitokset ovat seuran yhteis-työkumppaneita.

 

Hallituksen yhteystiedot

Puheenjohtaja: Luciana Turunen, luciana_turunen@hotmail.com, 040 0 90 4940

Varapuheenjohtaja: Tuula Ristseppä-Matikainen, tuula.rm@luukku.com, 050 357 3055

Sihteeri: Reetta Nenonen, ocean_fortuna_@hotmail.com, 050 365 0789

Päivitetty Circolon blogi osoitteessa
http://circoloculturaledijoensuu.blogspot.com

Käännökset suomi-italia-suomi osoitteessa
http://www.freewebs.com/lucianaturunen/