Pääsivu
Karjalan
Kalamiehet ry
Puruveden Lohikuningas
soutu-uistelukisa


palkintoluettelo
ilmoittautuminen
kilpailunsäännöt
saaliin luovutus
kalojen alamitat
lähtöpaikat
venevuokraus
• Muikkumarkkinat
Aikaisemmat kilpailut
Savo-Karjala Cup
Menneitä tapahtumia

Muikkumarkkinat

KESÄLAHDEN MUIKKUMARKKINAT 
LA-SU 1.7.–2.7.2017
PERUSTIETOPAKETTI

 1. JÄRJESTÄJÄ: Karjalan Kalamiehet ry (KKM RY). 
  Toimisto: Pyhäjärventie 4, 59800 KESÄLAHTI.
  Puhelin 050 349 2444, sposti: karjalan.kalamiehet@ry.inet.fi
 2. MARKKINA-ALUE: Markkina-alueena toimii Karjalan Kievarin vieressä oleva nurmialue, osoite: Lappeenrannantie 18, KESÄLAHTI. Paikka sijaitsee 6. tien varrella, kylän keskustaan 1 km matkaa.
 3. PAIKKAVARAUKSET: 
  Myyntipaikkavarauksia otetaan vastaan: karjalan.kalamiehet@ry.inet.fi. Ennakkovaraukset myös soittamalla toimisto p. 050 349 2444. Varaukset laskutetaan postitse tai sähköpostilla sovitun mukaisesti. Pe 30.6. alkaen tiedustelut torialueen valvojalta puh. 0400 152 016/Seppo Pöllänen. 
 4. PAIKKAKOOT JA MYYNTIPAIKKOJEN VUOKRAT:
  Yhden paikan koko 4X4 m
  1 paikka 90 €
  2 paikkaa 180 €
  3 paikkaa 270 €
  4 paikkaa 350 €
  Sähkö 20 € la-su. 
  Elintarvike myynti-ilmoitukset paikkavaraaja huolehtii itse tarvittaessa.
 5. MYYNTIPAIKAN PYSTYTYS: Jokainen myyjä vastaa itse myyntipaikkansa pystytyksestä. Järjestäjällä on oikeus tarkastaa myyntipaikat ja määrätä suoritettavaksi tarpeelliseksi katsomansa muutokset. Markkinoilla on torikartan mukaisesti nimellä merkityt paikat varauksesta. Paikannäyttäjä/torialueen valvoja on paikalla pe 30.6. alkaen, ja tarvittaessa puhelinyhteys. 
  Huom! Kaikkien elintarvikkeita myyvien myyntipisteiden lattialla on oltava matto, kevytpeite tai vaneri estämässä suoran kosketuksen maapohjaan.
 6. SÄHKÖISTYS: Sähköpääkeskukset asentaa järjestäjä, mutta mahdolliset sähköjohdot (varattava max 40 m/myyntipiste) on myyjän itse huolehdittava. 
  Tarvittavasta sähköstä tulee ilmoittaa paikkavarausta tehdessä. 
  Sähkömaksu kerätään paikkamaksun yhteydessä ennakkoon. 
  Huom! Maadoittamattomien tai sisäkäyttöön tarkoitettujen (valkoisten) jatkojohtojen käyttö on kielletty! 
  Voimavirran tarve ilmoitettava myös toimistoon paikkavarauksen yhteydessä.
 7. AIKATAULU: Virallinen myyntiaika on la klo 9.00- su n. klo 17.00.
  Markkinapaikalle voi saapua pe klo 15.00 alkaen pystyttämään telttoja. 
  Vapaita paikkoja voi kysyä KKM:n toimistosta vielä ma 26.6. ja sen jälkeen torialueen valvojalta. Torin avajaiset on klo 9.00 lauantaina, jolloin paikan tulee olla valmis. 
  Alueella on kuulutus Lohikuningas soutu-uistelukilpailun tapahtumista ja päivän aikana
  la-su torin myyntitarjonnasta.
 8. ELINTARVIKEMYYNTI-ILMOITUKSET: Myyntioikeuden varmistamiseksi kaikkien elintarvike-myyjien tulee tehdä etukäteisilmoitus ennen tapahtumaa ja toimittaa se osoitteeseen: 
  POHJOIS-KARJALAN YMPÄRISTÖTERVEYS,
  Ilmarisentie 5, 82500 KITEE.
  Sähköpostilla: eeva.makkonen@siunsote.fi tai
  ymparistoterveys@siunsote.fi
    
  Annettujen tietojen pohjalta järjestäjä tekee terveysviranomaiselle yhteislistan kaikista elintarvikkeita myyvistä tapahtumaan osallistuvista yrittäjistä.
 9. KIELLETYT TUOTTEET: ”Parasta ennen” päiväykseltään vanhentuneiden elintarvikkeiden myynti on kielletty! Kyseisiä tuotteita saa myydä vain poikkeustapauksissa tapahtumajärjestäjän myöntämällä erikoisluvalla terveysviranomaisten lausunnon pohjalta. Myös kaikkien huumeaiheisten tuotteiden, kuten korujen, piippujen ja tekstiilien, myynti on ehdottomasti kielletty.
 10. PALOTURVALLISUUS: Avotulen teko ilman lupaa on kielletty. Kaikilla avotulta tai kaasulaitteita käsittelevillä yrittäjillä tulee olla riittävä alkusammutuskalusto eli vähintään sammutuspeite ja vuoden sisällä tarkastettu 6 kg:n 27A 144BC käsisammutin.
  Yhdessä 4X4 myyntipisteessä saa olla nestekaasua max 25 kg. Varapulloja ei saa säilyttää myyntipisteessä. Autossa saa varastoida nestekaasua enintään 25 kg.
 11. AUTOJEN AJAMINEN MARKKINA-ALUEELLE JA PYSÄKÖINTI: Autojen ajo alueelle on sallittu pystytystä varten la ennen klo 9.00, ja purkua varten su torialueen hiljenemisen jälkeen. Muina aikoina autojen tuonti alueelle ilman järjestäjän lupaa on ehdottomasti kielletty. Kauppiaiden pysäköintiä varten on varattu erityinen kauppiaspysäköintialue. Tarvittaessa voi auton pitää omalla varatulla toripaikalla myyntiä varten.
 12. SIIVOUS: Myyjät ovat velvollisia huolehtimaan myyntipaikkojensa siivouksesta lisälaskun uhalla myös pois lähtiessään. Kaikki kertyneet jätteet on kuljetettava markkina-alueen reunalla sijaitsevalle roskalavalle ja jätteet on lajiteltava, mikäli näin ohjeistetaan.
 13. YLEISET MÄÄRÄYKSET: Maksamalla paikkamaksun myyjä sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja ja muita järjestäjän ohjeita ja määräyksiä. Myyntipaikkojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle ilman järjestäjän lupaa on ehdottomasti kielletty.
 14. MAINONTA: Muikkumarkkinoita mainostetaan paikallisissa lehdissä, matkailusivustoilla ja KKM:n kotisivuilla.

MUIKKUMARKKINOILLA KAUPPIAS SITOUTUU NOUDATTAMAAN KAIKKIA JÄRJESTÄJÄN TÄSSÄ TAI SUULLISESTI ANTAMIA OHJEITA.

LISÄTIETOA MARKKINOISTA SAA KKM:N TOIMISTOSTA!

puhelin: 050 349 2444

Ilmoitus elintarvikkeiden tilapäisestä myynnistä, uusi lomake (pdf)

Ilmoitus elintarvikkeiden tilapäisestä myynnistä, (doc)

Ylös