Vaasalainen itsepuolustus-, kamppailu- ja taistelulajien erikoisseura
perustettu 2005

Close Quarter Battle Systems

Close Quarter Battle Systems eli suomennettuna lähitaistelu systeemi, ei ole erityinen tyylisuunta tai laji, vaan tehokas itsepuolustus- ja kamppailusysteemi. C.Q.B.S koostuu useista eri osa-alueista kuten potkuista, lyönneistä, torjunnoista, heitoista, käsi- ja jalkalukoista, veitsi- ja keppi/pampputekniikoista, sekä kipupiste tekniikoista. C.Q.B.S:sää harjoitellaan yksittäisistä tekniikoista aina sparraus, matto- ja pystyotteluihin.

C.Q.B.S:ssä on “perinteinen” graduointi- ja vyöjärjestelmä. Harjoitteluasuna on judopuku tai t-paita ja housut, riippuen siitä mitä harjoitellaan. C.Q.B.S on avoin kaikille lajeille ja “virtauksille”, jotka mahdollistavat ja jopa kannustavat osallistumaan eri tyylisuuntien ja kamppailulajien avoimille leireille. Seuran tarkoituksena on myös järjestää eri kamppailulajien ja tyylisuuntien edustajien vetämiä leirejä, joiden tarkoituksena on laajentaa harjoittelijan näkemystä kamppailulajien monenkirjavaan maailmaan.

HARJOITTELU SOPII YLI 15-VUOTIAILLE SUKUPUOLEEN KATSOMATTA.

C.Q.B.S sisältää myös teoriapohjaista turvallisuuskoulutusta
(esim. rikoslaki, väkivaltaisen henkilön kohtaaminen). Osallistuminen harjoitteluun ei edellytä aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista. Harjoittelu alkaa nousujohteisesti, alkeista siirrytään vaativimpiin tekniikoihin ja kombinaatioihin, harjoitellessa myös fyysinen kunto kohoaa. .

Kouluttajat

Hannu Lindholm

HANNU LINDHOLM

Lajitausta: Judo, Karate, Han Moo Do, Hoi Jeon Moo Sool, Bujinkan Budo Taijutsu, Escrima, Milfight sekä useita kamppailulajien seminaareja ja leirejä.
Sisäasiainministeriön hyväksymä vartijan voimankäyttökouluttaja.

Ossi Paulasaari

OSSI PAULASAARI

Lajitausta: Judo, Hokutoryu ju-jutsu, Escrima, Pekiti-tirsia, sekä useita kamppailulajien seminaareja ja leirejä.

Marko Sinimäki

MARKO SINIMÄKI

Lajitausta: Tae Kwon Do, Judo, Escrima sekä useita kamppailulajien seminaareja ja leirejä.
Laillistettu hieroja.

info@cqbs.org