Kouvolan Kuulo Ry

Päävalikko:

Virkistyspäivä 16.6.2015

Tapahtumia

Kouvolan Kuulo Ry vietti 16.6.2015 virkistyspäivää Kuuloliiton 85-vuotisjuhlan merkeissä. Tapahtuma toteutettiin Anjalassa Ranta-Pukin Kievarimuseon tiloissa ja pihapiirissä. Tilaisuuden avasi puheenjohtaja Raija Peuhu. Tervehdyksen osanottajille toi liittovaltuuston jäsen Jorma Ruotsalainen. Puheessaan hän esitteli liiton historiaa, kehitystä ja toimintaa 85 vuoden varrelta. Ohjelmassa oli myös musiikkia ja yhteislaulua. Kotitaevesoittajajien ryhmä vastasi musiikkipuolesta: Laulu ja kitara Martti Laine, haitari Seppo Tarhala ja rummut Aarno Lindström. Heidän letkeä esityksensä sai heti alussa osallistujat hyvälle tuulelle ja tanssijalan teppaamaan. Maistuvat makkarat syötiin patongin kanssa ja juotiin pullakahvit. Paljon keskusteltiin ja saatiin samalla vertaistukea toisiltamme. Pienet arpajaisetkin pidettiin. Vaikka ilma oli viileä, niin yhdessäolo oli lämminhenkinen. Osallistujia oli kaikkiaan 45 ja vieraitakin oli saapunut Haminasta. Kaikille kiitos virkistävästä yhdessäolosta. (Teksti ja kuvat Pentti Roitto)

Ranta-Pukin Kievarimuseo, Anjala
TakaisinPlaySeuraava