Kouvolan Kuulo Ry

Ilmoitustaulu

Jäsentapaamiset ja kerhoillat yms

Huom!
Kaikissa tapaamisissa voit liittyä yhdistykseen jäseneksi

Tinnitus-jäsenet ovat tervetulleita kerhoihin ja kaikkiin muihinkin tilaisuuksiin.

Tuulensuoja
, Hallituskatu 9, Kouvola, kuukauden ensimmäinen maanantai klo 17, avoin kaikille
Kerhoiltojen ohjelmat:
2.10. klo 17 Vierailijana Minna Tulilahti Matkapojat Oy:stä, tule kuulemaan ja kyselemään lomatmatkoista.
6.11. klo 17 Syyskokous. Alussa lauluesitys mielen kevennykseksi.
4.12. klo 17 Kansanedustaja Markku Pakkanen vierailee.

Myllykosken päiväkeskus, Viialantie 22, kuukauden toinen maanantai klo 14.30, avoin kaikille.
Kerhoiltojen ohjelmat:
9.10. klo 14.30 Vierailijana johtava diakoni Marjo Ihalainen Anjalankosken seurakunta.
13.11. klo 14.30 Minna Tulilahti Matkapojista vierailee.
11.12. klo 14.30 Pikkujoulu, tarjolla puuroa ja torttukahvit lisukkeena jouluista ohjelmaa.

Kerhoilloissa autetaan kuuloasioissa ja myydään paristoja.

Tapahtumia ja virkistystä vuodelle 2017

26.5. pe Kuuloauto Valkealassa kirkonkylän nuorisoseuran talolla, Kalevankatu 8. Pastori Merja Larvi avaa päivän klo 11. Kaupunginvaltuutettu Marjatta Nykänen puhuu aiheesta "tätä päivää Kouvolassa", muistikordinaattori Leila Nikki-Pitkänen esitelmöi, sisäkorvaistukkeen käyttäjä Sirkka Tasanko kertoo kokemuksistaan. Lopussa musiikiesitys.

26.7. ke Virkistysmatka Naantalin Kultarantaan.Opastettu kierros. Retken hinta kuljetuksineen ja tarjoiluineen jäseneltä 30 € ja muilta 40 €. Lähtö Valkealan ABC-Asemalta klo 7.00, Kouvolan Matkakeskus klo 7.15, Myllykoski klo 7.30, Inkeroinen klo 7.45. Opastus Naantalissa klo 13,15-15.15.kävellen linnan puutarhassa ja vanhassa kaupungissa. Kiitämme Kymin satavuotissäätiötä lahjoituksesta

15.8. ti Särälle Museotilalle Vainikkalantie 6. Ruokailu, kahvi ja kuljetus 35 €. Käydään vanhassa pappilassa, siellä katsellaan miljöötä ja juodaan kahvit.Huom! Lähtö retkelle Inkeroisista klo 10.00 . Tarvittaessa soita p. 050 348 2894.

16.8. ke Viranomaiset Manskilla -tapahtuma. Tule keskustelemaan kanssamme kuuloon liityvistä asioista.

19.8. la Taiteiden Yö klo 11-14 mukana Kouvolan Kuulo ry

27.8. su Kirkkosunnuntai Elimäellä. Jumalanpalveluksen jälkeen kahvit ja seurustelua yhdessä.

20.11 .ma Korva- nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri Eila Hämäläinen luennoi Kouvolan kirjaston auditoriossa. Järjestäjänä Maaseudun Sivistysliitto ja Kouvolan Kuulo ry

Pikkujoulut Tarkemmin asiasta myöhemmin.

Retkille Ilmoittautumiset Raijalle puh. 050 348 2894

Ylläolevista tapahtumista ja tilaisuuksista ilmoitetaan myös Kouvolan sanomissa ja Keskilaaksossa.