Kouvolan Kuulo Ry

Mukavaa Joulun odotusta teille kaikille

Jäsentapaamiset ja kerhoillat yms

Huom!
Kaikissa tapaamisissa voit liittyä yhdistykseen jäseneksi

Tinnitus-jäsenet ovat tervetulleita kerhoihin ja kaikkiin muihinkin tilaisuuksiin.

Tuulensuoja
, Hallituskatu 9, Kouvola, kuukauden ensimmäinen maanantai klo 17, avoin kaikille
Kerhoiltojen ohjelmat:
4.12. klo 17 Kansanedustaja Markku Pakkanen vierailee.

Myllykosken päiväkeskus, Viialantie 22, kuukauden toinen maanantai klo 14.30, avoin kaikille.
Kerhoiltojen ohjelmat:
11.12. klo 14.30 Pikkujoulu, tarjolla puuroa ja torttukahvit lisukkeena jouluista ohjelmaa.

Kerhoilloissa autetaan kuuloasioissa ja myydään paristoja.

Tapahtumia ja virkistystä vuodelle 2017

16.12. la klo 15 pikkujoulut Aikuiskoulutuskeskuksella Taitajantie 2 B-talo. Paikka on sama, kuin viime vuonna. Perinteinen jouluruoka noutopöydästä ja torttukahvit 20 € jäseniltä. Ilmoittautumiset Raijalle puh. 050 348 2894, mietitään yhdessä kuljetusta.

Ylläolevista tapahtumista ja tilaisuuksista ilmoitetaan myös Kouvolan sanomissa ja Keskilaaksossa.