Kouvolan Kuulo Ry

35- vuotisjuhla

Valokuvia

Kouvolan Kuulo Ry vietti 35-vuotisjuhlaa kerhoillassaan 3.2.2014 Tuulensuojassa

Puheenjohtaja Raija Peuhu toivotti vieraat tervetulleeksi. Tilaisuus aloitettiin nauttimalla juhlakahvit.

Kuuloliiton varapuheenjohtaja Eija Isaksson kertoi liiton taluodellisesta tilanteesta ja mainitsi Kopolan mahdollisesta myynnistä. Hän myös muisteli Kouvolan Kuulo ry:n toimintaa ja henkilöitä joiden kanssa oli ollut yhteistyössä.

Liittovaltuuston hallituksen jäsen Jorma Ruotsalainen kertoi Kuuloliiton jäsenmäärän kehityksestä ja mainitsi, että Kouvolan Kuulo on kahdeksanneksi suurin yhdistys.

Puheenjohtaja Raija Peuhu avaa tilaisuuden
TakaisinPlaySeuraava

Pronssisen ansiomerkin pitkästä vapaaehtoisesta työstä yhdistyksen hyväksi sai rahastonhoitaja Rauno Pajula. Samat kriteerit ovat muillekin merkin saajille. Hopeisen merkin saivat Sinikka Auno, Lea Veijalainen, Erkki Mukkila ja Kari Laakso. Merkit jakoivat Eija Isaksson ja Jorma Ruotsalainen. Raija Peuhu kukitti merkinsaajat ja Aimo Ripattilan kunniajäsenyydestä. Hän on ainoa elossa oleva Kouvolan Kuulo ry:n perustajajäsen.

Lahden Kuulo Ry:n puheenjohtaja Sari Lindgren, joka toimii myös CI-yhteyshenkilönä, kertoi millaista oli elää huonokuuloisena ja miten elämä muuttui implanttien saamisen jälkeen.

Kouvolan Kuulo ry sai useita syntymäpäiväonnitteluja sähköpostilla. Paikalle saapuneina onniteluja toivat Kuusaan Kuuloset ry:n puheenjohtaja Helga Puranen ja Sinikka Tolsa sekä Etelä-Saimaan Kuulo ry:stä puheenjohtaja Pekka Tikka. Juhlaan osallistui yhteensä 65 henkilöä. Tilasuus oli mieliin painuvan rento. Heli Tohkan makoisat kahvit ja kakut maistoivat illan vieraille.

Puheenjohtaja Raija Peuhu kiitti osanottajia juhlan mukavasta ilmapiiristä ja onnitteluista ja päätti tilaisuuden.

Teksti Raija Peuhu ja kuvat Pentti Roitto