Vastaukset 31.12.2004

Tällä kertaa Mainstream paneutuu uskomattoman syvällisesti mm. seksuaalivähemmistöjen arkeen:Miks aina jauhetaan homoista?

Tämä johtuu yhteiskunnan heterofobisuudesta. Ja itsehän sinä tänne noita homo-kysymyksiä jatkuvasti lähettelet.Kuinka moni teistä ei oo homo?

Bändi ei vielä ole päässyt yksimielisyyteen asiasta. Katotaan ny, mitä managerit määräävät.Miks Jenkit on niiiin perseestä?

Kysy Amerikan presidentiltä!Ootteks homoi?

No, psykologisesti katsottunahan meissä kaikissa on sekä homo- että heteroseksuaalisia puolia. Eli kyllä olemme. Martti Salmistakin on moni koulussa luullut homoksi, tiedäthän.Kuinka moni teistä on homo(hko)?

Mika oli viime kesänä metroseksuaali. Mikäpä sen homo(hko)mpaa.Koska Mika Holm tulee katsomaan Elinan leffa spektaakkelin, jossa hän näyttelee hyvännäköistä miestä? Muutkin bändin jäsenet voi tietty tulla :)

Mahdollisimman pian, vastaa Mika (ja tämä kysymys on siis lähetetty jo 8 kk sitten - mutta 8 kk ei ole Mainstreamille mitään!), ja jatkaa: "Mä tuun sit ku mä tuun." Ja mahtoi muuten kulua hitosti aikaa maskeeraukseen!Ois tohon ollu varmaan jotain hienotunteisempiaki keinoja sanoo, et mä oon poissa bändistä? -Hra X

Hienotunteisuus on homojen hommaa. Eli olisihan meidän siis jotakin pitänyt keksiäKuka taiteili teidän hienon uuden levyn kannen? Ja koska me saadaan teidän KAIKKI levyt???? :)

Tähän vastattiin jo edellisellä kysymyspalstalla 9 kuukautta sitten. Levyjä voitte kerjätä Mikalta, vaikka ei sillä niitä kyllä ole itselläänkään. Ja hymiön käyttäminen on muuten hyvin makaaberi operaatio. Mitä jos Shakespeare olisi lopettanut Hamletin hymiöön? Voitteko kuvitella asian vakavuutta? Voitteko, häh?! :(Ketkä kaikki teistä on joko kokonaan tai osin homoja?

Mehän olemme Suomen Village People! Eli ei siis kovinkaan moni.ROSKAPOSTIA, HÄHÄÄ!!!

Hiton Paul, jos et lakkaa spämmäämästä tätä kysymyspalstaa, vaihdamme sinut Lars Ulrichiin!Hello baby

My code is: 7098097
http://webliveon.site.voila.fr/online.html
It is fun to see all world in live...


Baby, you are a great disappointment. We thought it would have been a porn link - but no! Next time send us some nude pictures, and we might forgive you.


[Etusivu] [Bio] [Jäsenet] [Diskografia] [Kysymyspalsta] [Arviot] [Kuvat]