Vastaukset 24.11.2002

Mainstream kiittää kaikkia kysyjiä ja toivoo saavansa piakkoin lisää kysymyksiä.Mikä teidän edustama musiikkityyli on nyt noin ihan oikeesti? Se on semmosta raskasta RUNOLLISTA suomirockia, mut ei oo suomirockia kuitenkaan. Ei oo hardrockia, mutta ei oo poppiakaan eikä pop/rockiakaan. Ei kyllä oo metalliakaan. Eikä pelkkää rockiakaan. Siihen väliin se sattuu mutta onko sillä tyylillä jotain yksinkertaisempaa määrittelyä kuin yllä oleva? Nimeäkin kenties?

Musiikkimme on pumppaavaa pop-iskelmää saksalaismaustein. Tai teatraalista nörtti-punkkia.Olen löytänyt paljon vastauksia mieltäni askarruttaviin asioihin biiseistänne. KIITOS siitä, sekä itkettävän kauniista musiikistanne:) Mutta sitä minä vaan, että tiedättekös minne helvetissä asuvat ihmiset käskevät toisiaan painumaan? Minä nimittäin en tiedä.

Hauskaa että piditte siitä. Ja ehkä ne vain painuvat vittuun?Mitä tapahtui kun Jari sillanpää tuli Joensuuhun?

Ehkä Joe tukehtui? Senkin perverssi!Mistä saisi käsiinsä Valtterin sarjakuvatuotantoa?

Polyteekkari-lehti julkaisee tällä hetkellä Valtterin Tuukka-Nalle -sarjakuvaa äärettömässä viisaudessaan.miksi Mefistofele kertoo tulevista? miksi joulun miekka on kylmä? onko kappaleen Kiekuraraikastin lopussa oleva "Lisää" huuto tahallisesti nauhalla? miksi? onko? kertokaa minulle, oi suuret ja mahtavat!

Mefistofeles on kertojahahmon tiedostamaton id, joka maalaa pirun hahmossa valheellisen profetian ruusuisesta tulevaisuudesta. Joulun miekka taas on ehkä puolestaan fallossymboli, ja kylmyys kuvannee aktin tunteettomuutta, ja ns. 'emotionaalista kylmyyttä'. Ja totta kai "Lisää!" -huuto on siellä missä pitääkin; kaikki oli kirjoitettu biisin nuotteihin heti alusta lähtien. Mainstream ei tee mitään suunnittelematta.Miksette oo koskaa keikoilla missään? Ootteko vähän paskoja vai ihan vitun paskoja? Luulen, että ihan vitun paskoja. "MUTTA" on kova biisi. Kaikki muut biisit on ihan skeidoja. DJ Tumu pieksis teijät ihan millon vaan.

Keikkatauon olisi tarkoitus päättyä joskus ensi vuoden puolella. Tällä hetkellä olemme vain paskoja, mutta toivomme että vielä jonain päivänä voimme olla ihan vitun paskoja.Miksi kaikki ylistää Zen Cafea vaikka se on ihan paska?

Ehkä se Putro on vain niin fallistinen.Tykkäsittekö nuoruudessanne(ja miksei vieläkin) eniten
A: Masters-ukoista
B: Transformerseista
C: Action Force-hahmoista
D: Jostain muusta, mistä?
Vastaukset perusteluineen, kiitos!


Matti pomppi kotinsa sohvan rikki He-Manin alkumusan aikana, kun oli vielä pienen pieni. Transformersit olivat myös kovasti pikku-Mainstreamin mieleen. Mikan suosikkitransu oli Ultra-Magnus, sillä hänenkin toinen nimensä on Magnus. Bändin muut jäsenet olivat viehättyneitä erityisesti robottien symbolisesta puolesta ja dualistisesta luonteesta. Hahmojen persoonallisuus on revitty halki ainakin kahdella tavalla: ensinnäkin, ajatus personoiduista, inhimillisistä roboteista on jo sinällään melko skitsofreeninen. Tämän lisäksi roboteilla on vielä kyky muuntautua kulutushyödykkeiksi, mikä entisestään lisää hahmojen vertauskuvallisuutta postmodernin rikkinäisyyden symbolina. Action Force -hahmoista ei pidä kukaan, mutta Tohtori X on kyllä kova jätkä (minkäköhän alan tohtori herra X mahtaa muuten olla? Olisi kiva lukea hänen väitöskirjansa... ei varmaan sisälly Tohtori-figuurin peruspakkaukseen. Pitää ostaa erikseen. 599,-!).

[On pojilla tainut mennä nyt Action Man ja Action Force sekasin. On siinäkin kasa luusereita. - Verkkoherra huom.]
Moi Mainstream olen 22 vuotias Mainstreamfani ja olen ihaillut yhtyettänne jo monta tuntia vihdoinkin uskalsin lähestyä teitä näin kysymyksin toivon että vastaatte!
A: Pidättekö Gimmelistä?
B: Kuka on teidän mielestä Gimmelin tytöistä ihanin?
C: Jos Risto Asikainen haluaisi tuottaa teidän levynne niin suostuisitteko?


Gimmel on maailman paras bändi. Suski on maailman paras Gimmel. Tai ehkä Ushma. Tai ehkä Jenni. Risto Asikainen on maailman paras ihminen. Risto tänne ja heti!ons tää joku vitsi? litslitslits SPLURTS!!

Isäs oli vitsi, kun sua teki.

[Etusivu] [Bio] [Jäsenet] [Diskografia] [Kysymyspalsta] [Arviot] [Kuvat]