Vastaukset 21.12.2002

Tällä kertaa Mainstream vastasi kysymyksiin humalassa. Toivomme piakkoin lisää kysymyksiä.Olikos se TikTak just sieltä teiltäpäin kotoisin? Ovatko tuttuja?

Kyllä, Paul on soittanut jopa samassa bändissä. Mika on myös suuri TikTak-fani.Millos tulee ensimmäisistä kasettinauhoitelmista 24 bittisesti remasteroitu (ylipäätään masteroitu) deluxe-boksi?

Mika hävitti kasetin, mutta saatte Käkäkäkä-biisin discografia-sektioon heti kun jaksamme sen sinne laittaa.Oletteko ikinä kuunnelleet mm. Guitar Worldissa hehkutettujen blues-ukkojen levyjä (his phrasing is awesome, tone otherwordly) ja ihmetelleet että mikähän vittu tässä nyt sitten on niin saatanan hienoa?

Keinonen: Olen toki tutustunut blues-legendojen tuotantoon, mutta välillä täytyy ihmettellä mistä ovat jumala-statuksensa saaneet. Kuuntelisivat esimerkiksi Mainstreamin Matin phrasingia ja tonea. Perkele!

Matti & Valtteri: Bluesia on kuunneltu ja mietitty että mitä vittua.Miksi ihmeessä teillä on niin monta kitaristia? Koskas pitäisi saapuvan uutta materiaalia?

Yksi meistä on lahjakas kitaristi. Toinen on kaunis kitaristi. Kolmas on älykäs kitaristi. Nauhoitukset olisi tarkoitus aloittaa lähiviikkoina, mutta valmistumisaikataulusta ei vielä ole tietoa. Kevätjulkaisuun tähtäämme.Olen 22-vuotias Mainstream-fani Helsingistä, olen ihaillut teitä jo yli viikon. Koska tulee uusi levy? Edellinen on jo kuunneltu puhki, keskellä on reikä.

Uusi levy tulee kun on tullakseen, mutta toivottavasti saat reiästä jotain hupia siihen asti.Mitkä ne on ne Vaskiset Viikset? Viitatanko tällä Hampurissa pönöttävän Otto VonBismarkin patsaan muhkeisiin räkäjarruihin?

Se on se Kyösti Kallio, jonka viiksien vaskinen mahti on meidät häikässyt. Viikset ovat niin isot, ettei mies jaksa edes seisoa, vaan hänen täytyy istua viiksiensä painon luhistamana.Mulla ei mene kauheen hyvin, olisiko alkoholi ratkaisu ongelmiini? Entä mitenkäs siinä tapauksessa jos alkoholi on SYY ongelmiin, voiko se silloin olla myös ratkaisu?

Tässähän on kyse päälaelleen käännetystä kausaliteettisuhteesta, jossa seuraus ja syy ovat vaihtaneet paikkaa. Lue Humen filosofiaa, niin tulet yhtä fiksuksi kuin me. Mutta jos se näyttää ratkaisulta, maistuu ratkaisulta ja haisee ratkaisulta, se hyvin todennäköisesti silloin myös on ratkaisu.Onks sul vagina?

Tämä on yksikön toisessa persoonassa esitetty kysymys, ja meitähän on bändissä seitsemän jäsentä. Meidän on vaikea veikata, kenelle tämä kysymys on ensisijaisesti suunnattu ja näin ollen vaikea vastata tähän kysymykseen täysin tyhjentävästi.onx rondare (rontsa) teijjän kaiffari?

Älä kuule Ronzie tänne meidän kysymyspalstalle tule hakemaan hyväksyntää. Kaikki vihaavat sinua eikä sinusta tule koskaan yhtään mitään.Loistavaa. Selkee ulkoasu sivustossa ja musakin skulaa kun hirvi. Ei siinä kummempia,kun kovia jatkoja ja make that rabbit run.

Okei. Isäs oli hirvi. Emme oikein osaa reagoida kehuihin, sillä yleensä meitä vihataan. Kiitos ja anteeksi.

[Etusivu] [Bio] [Jäsenet] [Diskografia] [Kysymyspalsta] [Arviot] [Kuvat]