Vastaukset 21.03.2004

Mainstream kiittää äitiä ja Jumalaa ja toivoo, että muutkin lähettävät kysymyksiä.hyvää kannattaa odottaa. ei kuitenkaan mitään niin hyvää, että sitä kannattaisi odottaa 11 kuukautta. seuraava levy vähän nopeemmin valmiiksi, eiköstä? siis olettaen, että ette hajoa tai tee niin paljon rahaa tällä levylle, että olisi varaa lopettaa.

Vedä sä tumppuus, Lauri-the-fani.

[Verkkoherra: Haista paska, Lauri.]
tuli vaan mieleen että miksi ette tee omaa forumia jossa molemmat faninne voisivat keskustella. ps. olen pahoillani viime kommentistani. kyllä levyllä oli enemmänkin musiikkia. sitä ei vain huomannut saksaa opiskellessa. olisi sitä silti saanut olla enemmän

Mekin olemme kovin pahoillamme äskeisestä vastauksesta, Lauri-the-fani. Verkkoherramme ei kuulemma osaa tehdä keskustelusysteemiä, mutta ehkä löydät sielunveljesi Demin keskustelualueelta.Ei oo tarpeeks goottia

Sinä nyt et tuntisi goottia, vaikka se purisi sua kaulaan! Mee kotiisi kuolemaan!Mikä on yhtyeenne tulevaisuus?

Annoimme juuri laulajallemme kenkää, ja tuleva kokoonpanomme on vielä hieman epävarma. Mutta seuraavasta levystämme tulee goottia, ja se tekee meistä miljonäärejä ja maailman suosituimman bändin. Sen jälkeen kuolemme, tähdet sammuvat, materia hajoaa, mustat aukot höyrystyvät ja maailmankaikkeus loppuu. Sitten teemme comebackin.Koska Mainstream avaa sydämensä ja mielensä psykedelialle ja me innokkaat fanit saamme kuulla uskomattomia auraalisia visioita sisäavaruuksien käymättömiltä korpimailta. Tiedämme, että miehinen itsetunto kärsii, kun ei osaa vaihtaa autonrenkaita, mutta asioista tärkeimmät ovat kuitenkin universumien perusta ja todellisuuksien kudosten ohuet säikeet. Hyvästi.

Heti syksyllä, kun metsästä löytyy taas sieniä.niin, pistäkää biisilista nettiin kun ihmiset kyselee sellasten perään.

No se on siellä, hei. Sanatkin vielä laitetaan, jos verkkoherra suostuu meidän fantasioihimme.Hahaa! Valtterin sarjakuvia on ympäri koulun nettisivua ja kuvaamataidonluokan arkistoa. Eikä taida herua edes rojalteja. Voisinpa muuten tulla sitten moikkaamaan bändiä (ruoskimaan bändiä) ja seuraamaan miksausta (vauhdittamaan miksausta). Minun elämä riippuu tästä.

Kuten ehkä huomasit, Lauri-the-fani, et sitten päässyt studioomme ruoskaa heiluttamaan. Pitihän sinne levylle jotain yllätyksiäkin jättää. Ja Valtterin sarjakuvia ryöstöviljellään armotta myös Suutarilan lukiossa, totta se lienee. Eipä ole rahoja vielä näkynyt.
Mahtava tuo uuen levyn kansi. Kenen se on tekemä, ja mitä on tuo mystinen taustalla vellova velli?

Kuvan on Paul piirrustanut, ja Matti sen väritteli. Se velli on nestemäistä rakkautta.

[Verkkoherra: se on smegmaa]
Kädet veteen?

Viistä hattu! Paista haaska!


[Etusivu] [Bio] [Jäsenet] [Diskografia] [Kysymyspalsta] [Arviot] [Kuvat]