Vastaukset 17.12.2005

Kysymyksiä nyt on vähänlaisesti. Vaustakset ovat silti tuttuun tapaan nerokkaita:Ettehän te humalaiset osaa mitään edes soitta!

Jollette ole huomanneet, arvon kysyjä, ette osaa itse edes kirjoitta. Eikä me missään kännissä olla, me ollaan vaan luonnostaan näin lahjattomia.hei ootteks aatellu tehä biisiä kravateista, tai siitä kuinka poliisiautot näyttää possuilta

Katos nyt, jätkä: jos menettäisimme muistimme ja kuuntelisimme omaa tuotantoamme, voisimme optimaalisimmassa tapauksessa itse pitää siitä. Mutta jos lähtisimme tekemään toisten paska-ideoiden perusteella paska-biisejä, niin sitten kun olemme menettäneet muistimme, miettisimme miksi olemme sellaista paskaa tehneet. Suunnattoman pettyneinä menisimme vaatimaan muistinmenetysfirmalta rahamme takaisin, ja firma menisi konkurssiin. Sitten kukaan ei voisi enää menettää muistiaan! Maailmantalous romahtaa ja yhteiskunnat lakkaavat olemasta! Tee siis itse omat biisisi!Miksi ihmeessä sivunne päivittyvät niin kovin harvoin?

Miten sä määrittelet ajan? Ajattelepas nyt vähän, kuinka kauan aikaa on kulunut esimerkiksi evoluutioon tai tähtien kehitykseen. Meidän nettisivumme on kuitenkin merkitykseltään ihan evoluution veroinen, ja kyllä nettisivuillamme on kuitenkin ollut vähän evoluutiota nopeampi päivitystahti. Että mene evoluutiolle tai tähdille urputtamaan!oisin kysyny vaik mitä mut emmä sit kysy ku ei kerta toiminu

Kyllä se meitäkin nupittaa, ettemme ole päässeet jakamaan ääretöntä viisauttamme teknisten ongelmien takia. Mutta toisaalta voitte ajatella, että teillä on nyt ollut ainutlaatuinen tilaisuus kasvaa ihmisinä itse, kun me emme ole olleet tarjoamassa teille kaikkia vastauksia hopelautasella! Onnittelut huiman henkisen kasvunne johdosta!Mitä ankaraakin ankarampi hikoilu teille merkitsee?

Hikoilu on lähinnä tuon Matin hommia, hän harrastaa sitä sekä keikalla että jalkapallokentällä. Sen takia Matti onkin sellainen laiha ruipeliini, kun aina hikoaa kaiken kauniin itsestään pois.hyvää vappuu ja kaikkee. älkää antako holmille liikaa viinaa, se on teekkari

Ei me annettu Holmille viinaa, me annettiin Holmille kenkää. Viinat se on löytänyt aina itsekin.Kyselläänkö teiltä mielestänne liian vähän huora-aiheisia kysymyksiä?

Kyllä, liian vähän kysellään. Mehän olemme sentään Suomen johtavat huoraus-auktoriteetit.Monta tonnia kuussa menee huoriin?

Ei me olla pysytty laskuissa mukana, kysy kirjanpitäjältämme.hyvin soititte sen runawayn

Me oltiin treenattu etukäteen, eli vähän huijattiin.


[Etusivu] [Bio] [Jäsenet] [Diskografia] [Kysymyspalsta] [Arviot] [Kuvat]