Vastaukset 17.02.2003

Mainstream kiittää kaikkia kysyjiä ja toivoo saavansa piakkoin vähän parempia kysymyksiä.1. mitäköhän sitä kysyisi?
2. koska homovampyyri saapuu elokuvateattereihin?
3. minkä värinen on homovampyyrin viitta?

Matti ja Valtteri:
1. Mitäköhän sitä vastaisi?
2. Homovampyyri-The motion picture kärsii rahoitusvaikeuksista ja motivaation puutteesta. Olemme hieman lannistuneita, koska Nelonen hylkäsi Kiekuraraikastin-sitcomimme pilottijakson käsikirjoituksen julmasti ja epäinhimillisesti.
3. Kyseessähän on mustavalkoinen mykkäelokuva, joten viitan väriä siinä ei näy. Mutta jos nyt arvata pitäisi, niin viitan ulkopuoli lienee musta ja sisävuori on purppuraa.Menestyksen pitkä tie.
Polku minne vie?
Mitä siellä on?
Onko taival toivoton?

Meillähän se polku vie suoraan huipulle, missä odottaa tynnyreittäin rahaa ja vähäpukeisia naisia. Taival on toivoa täynnä ja hedonismilla reunustettu.Kuis sujuu?

Kiitos kysymästä, hyvin pyyhkii. Maailman parasta levyä nauhoittelemme ja riitelemme sanoituksista. Kuinkas itselläsi?Jos tuosta musiikkinne valtaisasta tyylilajien kirjosta pitäisi valita joku suunta mihin keskittyä eksklusiivisesti tulevaisuudessa niin mikä se mahtaisi olla? Itse suosittelen ruotsinkielisiin juomalauluihin keskittymistä!

Tulevalle levyllemme ei tule valitettavasti yhtään ruotsinkielistä juomalaulua, mutta siitä tulee silti hämmentävä spektaakkeli. Kuulijan elämä ei ole enää entisellään tämän ravisuttavan kokemuksen jälkeen. Universumi tulee räjähtämään!Kumpi on kivempi, se että joku hullu viiksimies tappaa kaikki bioaseilla vai se että tyhmä öljypohatta tappaa sen viiksimiehen ja monta miljoonaa siinä sivussa?

Tuskinpa viiksimiehellä niitä aseita on paljolti tällä hetkellä, ja se että lähi-itään saadaan rauha lähitulevaisuudessa teurastamalla pari miljoonaa Viiksi-Landian siviiliä, tuntuu yhtä todennäköiseltä kuin se, että Dolly Parton alkaisi nukkua vatsallaan. Ovathan vietnamilaisetkin saanneet nauttia jo 30 vuotta kommunistisesta diktatuurista USA:n sodasta huolimatta. Ehkä pohatta juniorin ja viiksimiehen pitäisi vain halata ja nuuhkia kukkasia.Mikä on elämän tarkoitus?

Ensinnäkin voimme pohdiskella, onko elämän tarkoitus elämä itse. Ei se ole. Se siitä... Mainstream tietää kaiken.

Jos me ajattelemme esimerkiksi Valtteri Tavastin funktiota maailmankaikkeudessa, niin onko se bassosoolojen soittaminenvai englantilainen filologia? Kumpi näistä kirjataan taivaan suureen kirjaan tuomionpäivän lähestyessä? Valtteri tosin ei soita bassosooloja, mutta filologia soittaa häntä. Hän osaa kuitenkin tekotaiteilla ja teeskennellä astronauttia. Johtopäätös: Valtteri joutuu tässä elämän villissä aallokossa asettumaan useisiin eri rooleihin; on mm. filologi-Valtteri, basisti-Valtteri, tekotaiteilija-Valtteri ja astronautti-Valtteri. Kaikissa näissä hänen tulee asettua kyseisen roolin vaatimiin standardeihin ja suoriutua mahdollisimman optimaalisesti. Kaikki nämä roolit vaativat pieneltä Valtterilta hyvin erilaisia käyttäytymismalleja, eivätkä ne välttämättä tue toisiaan vahvasti kovinkaan usein. Niinpä on hyvin vaikeaa määrittää yhtä tiettyä funktiota, jolla Valtteri parhaiten toteuttausi ns. "elämää". Toisaalta elämän tarkoitusta voidaan pitää samanlaisena kysymyksenä kuin Jumalaan uskomista, jota ei pysty järkevästi perustelemaan puolesta tai vastaan, vaan kyse uskomisesta ja henkilökohtaisesta valinnasta (ainakin Kierkegaardin mukaan). Plaa plaa plaa plaa...

Olkaa kuitenkin huoleti: paljastamme elämän tarkoituksen seuraavalla levyllämme.Kuka oikein kyseli että olenko Mainstreamin kaiffari? Rondare ei ole kenenkään kaiffari.... Rondare on vain variksenpeljätin..... ;)

Meillä on näistä asioista vaitiolovelvollisuus kuten lääkäreillä tai papeilla. Kysymyspalstammehan vastaa ripittäytymistä tässä modernissa yhteiskunnassa. Te kuolevaiset houkat voitte kertoa syntinne meille tämän kysymyspalstan välityksellä. Syntien anteeksianto ja taivaspaikka luvassa tai rahat takaisin!Mikä on bändinne filosofia?

"On parempi smurffata ja pettyä kuin olla smurffaamatta ollenkaan." -Suursmurffi, Mainstreamin henkinen oppi-isäenpä kysykää mitää mutta kun ei muita yhteystietoja nopeasti ainakaa löytyny niin moi teille kaikille multa :)

oli kiva kuunnella tuotantoanne tässä yön alkupuolella ennenkö sain unta...

valzulle kysymys, jotta onko sillo jotai sivua jossa ois sen sarjakuviakin tai kotisivuja?
entä onko teillä muilla muuten kotisivuja?

Etsivä löytää. Eihän meillä muita kotisivuja ole, bändi vie kaiken vapaa-aikamme ja täyttää kotisivutarpeemme.
Sähköpostiosotteita saattaa ilmestyä näille sivuille, kunhan kehtaamme laittaa.LÄhettäkää mulle teidän levy... jooko?

Lähetämme levymme sinulle heti kun jaksamme vain. Seuraavasta hittilevystämme tulee kyllä parempi.Oottekos ajatellut tehdä samanlaista yleistä hyväksyntää ja palvontaa aiheuttavaa tekoa kuin me GodDamagessa, eli lähettää nauhoitustanne Radio Helsingin demoradio -skabaan? Onpahan arvoisa hevipumppumme soinut nyt jo 2 viikkoa radioaalloilla ja ihmiset tuntuvat pitävän kovasti. Tästä vielä muistutus, että 8.1. olisi Factoryssa JumalVahinko kera Kielon kanssa esiintymässä. Sinne kaikki katsastamaan ja treenaamaan niskalihaksia.

Me lähetimme jo Radio-demoon nauhamme, mutta ne vihasivat meitä sielläkin. Onneksi seuraavasta levystämme tulee maailman paras levy ikinä. Ja kuten huomasitte, Factoryssa oli läsnä kokonaiset 5/7 yhtyeestämme, ja Keinonenhan jopa miksasi kyseisen tapahtuman. Mutta milloin Goddamage tekee täysakustisen keikan, pohdimme me?Jos pitäisi muuttaa pois pääkaupunkiseudulta(teitä esim. alettaisiin vihata siellä niin paljon että pakko olisi häipyä niin mihin Suomen useista kaupungeista tahtoisitte muuttaa?

Ollihan meistä jo opiskelee Oulussa, ja Mikakin varmasti muuttaa Tampereelle heti kun silmä välttää. Eiköhän meitä muita alettaisi vihaamaan niissä muissakin kaupungeissa yhtä nopeasti. Miksi siis edes yrittää?Kuka kitaristeista on se lahjakas, kuka kaunis ja kuka älykäs?

Keinonen on epäilemättä se lahjakas. Matti ja Valtteri vuorottelevat joka toinen viikko kauniin ja älykkään kitaristin rooleissa. Matti valittiin jopa rippikoulunsa missi-kisojen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi.Sain vain suklaata ja kalsareita, olenko tullut vanhaksi?

Et, kalsarisi olivat tulleet vanhoiksi. Tämä selittänee Joulupukin motiivit.

[Etusivu] [Bio] [Jäsenet] [Diskografia] [Kysymyspalsta] [Arviot] [Kuvat]