Vastaukset 13.06.2003

Mainstream kiittää itseään loistavista vastauksista ja toivoo saavansa piakkoin lisää kysymyksiä.mites nauhoitukset sujuu, vai sujuuko? ja miksi kekkonen.tk on maailman paras www-sivusto? ja millon on bändi-piknik? ja miksi 21.6. on juhannus? eli teidänkin live-esiintymis debyytti siirtyy johonkin toiseen päivään. perse.

Eivät ne suju. Studioisäntämme ja "basistimme" Mika on armeijassa, ja laulajapoikamme Jan on kateissa. Legendaarinen bändi-piknik järjestettäneen tänäkin kesänä, mutta virallista päivämäärää ei ole vielä päätetty. Ja Mainstreamhan on keikkaillut jo vuodesta 1999 asti, eli ei tässä mistään debyytistä ole kyse! Harkittu keikkataukomme tulee päättymään vielä tämän vuoden aikana, tai muuten Mika on luvannut juosta alasti Helsingin tuomiokirkon ympäri ja huutaa jokaiselle vastaantulevalle naisihmiselle: "ime mun tattii!" Eli pyrimme välttämään keikkailua.Lähetättekö usein itse itsellenne kysymyksiä saadaksenne säpinää tälle palstalle?

Emme ole lähettäneet, sillä meillä on hyvin korkea moraali. Tuo alimpana oleva kysymys tekstien merkityksistä on tosin laulastajamme lähettämä. Katoamisensa jälkeen hänen ainoa yhteytensä ulkomaailmaan (eli Mainstreamiin) on tämä kysymyspalsta.Kävinpä lukemassa V.Tavastin sarjakuvan Suutarilan lukion sivuilla. Loistava, mutta Salla Salon "Pikkupojan unelma" oli eroottis-hengellisenä kasvukertomuksena sitäkin ravistelevampi! Mutta kuten sanoin, Valtterikin on jo matkalla vastaavaan suuruuteen...

No onneksi et löytänyt Hamlet-käännöksiämme."Kansojen yhtenäisyyden puolesta jokaisen on tehtävä osansa. Teknoveljien kansallinen kattojärjestö on päättänyt, että myös Mainstream on velvoitettu." Miten kommentoitte näitä väitteitä?

Tämä on ehkä paskin kysymys, mitä meille on koskaan lähetetty.Moi!
Mä oon Erkki Tampereelta, mä oon kuunnellut teiän musaa jo aika pitkään. Se on niin kaunista! Mainstreamin lavashow on kuitenkin aika laimeaa. Miksei Valtteri pukeudu koskaan kukkamekkoon? Voisitte myös kieriä jauhoissa ennen esiintymistä tai jotain muuta yhtä mageeta.
-Eki


Kiitos Erkki näistä kauniista sanoista. Mutta miten me voimme vastata näin surkeaan kysymykseen, kun et ole edes nähnyt meitä keikalla, ja tulet jauhamaan meille jotain hirveetä shittii tänne. Mee sä Erkki vaan kierimään jauhoihin!Lisää Manowar-covereita! Tai ees Shakiraa! Ette voi jaksaa soittaa niitä teiän paskoja biisejänne!!1
-suurin faninne


Eihän me niitä meidän paskoja biisejämme olla jaksettu soittaa. Mutta seuraavan levyn ilmestyttyä ihmiset hytkyvät onnesta ja Manowar soittaa pelkkiä Mainstream-covereita. Soitimmehan toki Batman-tunnarin ja Autorämärockin ensimmäisellä keikallamme.Tuleeks teiän seuraavalle levylle heviä? Matti laulajaksi!
-Matti A. Virtanen, ylipehtoori matti@hotmale.com 050-339XXXX


Heviä tulee kyllä mukaan myös. Matin laulamista yritämme välttää viimeiseen asti. Tosin yritimme välttää sitä viime levyllämmekin.Vitun rokkistarbat! Keksikää omat kysymyksenne! Ei noita ihmisten kysymiä. Ihminen on tulevaisuus!

Vitun fani! Keksi omat vastauksesi!Juoko homovampyyri vain miesten verta vai kelpaako riistaksi kumpi sukupuoli hyvänsä?

Jaa, että verta... Mielenkiintoinen teoria.No oliko Ahkerat Simpanssit hyvä vai ihan vitsi?

Emme nähneet Simpansseja, koska olimme bändiryyppäämässä. Mika poltti kaksi tupakkaa putkeen, oksensi puoli tuntia ja sammui vessan lattialle. Mahtava show!Onko uuden levyn ilmestymiselle jokin kuolemalinja asetettu, milloin voisi alkaa odottelemaan?

Noita kuolemanlinjojahan on tullut ja mennyt. Olemme itsekin yhtä turhautuneita tilanteeseen kuin laajat kannattajajoukkommekin. Lauluja ja muutamia kivuuksia on vielä purkittamatta.Ei toimi kysymyspalsta. Ei ole moneen päivään toiminut. Tämä ei ollut kysymys.

No nyt toimii. Verkkoherra on epäonnistunut verkkoherruudessaan. Tämä ei ollut vastaus.

[Isäs on epäonnistunut verkkoherruudessaan - Verkkoherra huom.]
Uutta levyäkö? Hmm...oletteko "rokimpaan suuntaan menossa" vai haettoko "vähän herkempiä tunnelmia" vai peräti "tässä on vähän monenlaista musiikkia", "ääripäistä".

Onhan sieltä monenlaista musiikkia tulossa taas, mutta ehkä yleisesti rockimpaan suuntaan olemme menneet.Mitäs arvon artisteille tulisi perinteisesti varata takahuoneen baarikaappiin tahi yleisesti nurkkiin lojumaan optimaalisen keikkakunnon varmistamiseksi? Jos teillä siis joskus keikkoja olisi. Muistakaas pojat kohtuus ja kansainvälinen laki.

Korillinen tulilientä, oma sihteeri, kumiankka, hedelmiä, rakkaus, mustaa kynsilakkaa ja sipsejä & karkkia tai muuten Eronen räjähtää.Mix te ette oo päivittäneet sivujanne moneen kuukauteen? Uusia kuvia ja muuta ois kiva saada ihailtavaksi. Kertokaa elämän tarkoitus, vai pimitättekö sitä meiltä tyhmiltä sadistisen mielihyvän vuoksi?

Säästämme suurempaa päivitysrysäystä levyn ilmestymistä varten. Meillä oli jo näihinkin kysymyksiin kuukausi sitten vastaukset valmiina, mutta verkkorenkiämme on laiskottanut. Ehkä pimitämme elämän tarkoitusta toistaiseksi, mutta vain suojellaksemme fanejamme totuudelta, joka on aivan liian julma heidän viattomille pikku aivoilleen.

Mitä nopeammin saamme tarvittavan määrän kysymyksiä, sitä nopeammin pystymme myös niihin vastaamaan. Heti lähettämään, hop hop!Näin laulajan ominaisuudessa olisin kiinnostunut teidän sanoituksista... Haluaisin kysyä erityisesti kappaleesta Linda ja joutsen. Onko näin: Stellan on prostituoitu ja että Linda-täti on hänen pimp mamansa. Stellan käyttää myös huumeita. Linda-täti on ollut prostituoitu, mutta on niin vanha, ettei miehet enää välitä, ja siksi on kateellinen Lindalle ja ajaa tämän itsemurhaan? Onko kertoja kenties Lindan asiakas tai mahdollisesti tirkistelijä, joka on rakastunut Lindaan ja siksi kertoo tätä surullista tarinaa? Mitä huumeita Linda Käyttää? Ovatko siis säkeet "siivekkäällä ratsullaan, hiukkastuuli hiuksissaan" viittaus LSD:hen vai amfetamiiniin? Vai, onko Linda kenties sekakäyttäjä? Mikä on se lopullinen niitti, miksi Linda hyppää parvekkeelta? Onko kappaleen nimi viittaus tarinaan rumasta ankanpoikasesta? Onko Kappaleessa esiintyvillä hahmoilla kenties esikuvat oikeasta elämästä? Yritättekö sanoa, että elämä on tuskaa ja kuolema helpottaa? Mikä teidän suhtatuminen kuolemaan ylipäätään on?
Voisin myös kysyä muistakin kappaleista... Onko Styxin opetus vanha kunnon "Ylpeys käy lankeemuksen edellä"?


Jan the Man,

Lindan tekstihän on niin kovin monimerkityksellinen, tai monimerkityksetön, ettei mitään esittämistäsi tulkinnoista voi vääräksikään väittää, joskaan kirjoittajalla itsellään ei runoillessaan ollut kaikkia (tai ei yhtäkään) mainitsemiasi visioita mielessään. Mutta mielenkiintoinen tulkinta tämäkin. Kappaleen nimi on enemmänkin viittaus tuonne W.B. Yeatsin runouteen, ja hahmojen (Linda + Stellan) esikuvat puolestaan löytyvät Hotelli Seger -televisiosarjasta (tai ehkä se oli Marienhoff). Kuolemaan suhtaudumme kuten länsimaiset ihmiset yleensäkin. Nykymaailmassa, jossa kaikella on vaihtoarvo, on myös elämästä tullut orgaanista pääomaa. Ajatus kuolemasta taas edustaa lopun ideaa jatkuvaa kehitystä ihannoivassa yhteisössämme. Tästä johtuen työnnämme sen imaginäärimaailmaan, jossa suhtaudumme siihen lähestulkoon perverssillä kauhun ja uteliaisuuden yhdistelmällä. Teksteissämme tämä ilmenee teiniangstin kautta kuoleman romantisointina ja kuoleman romantisoinnin ironisointina. Mainitsemasi stoalaiset näkemyksesi elämän tuskaisuudesta ja kuoleman helpottavasta funktiosta kuitenkin yksinkertaisavat ehkä liikaa.

Styxin opetuksen arvasit suunnilleen oikein, veli-Sormo.


[Etusivu] [Bio] [Jäsenet] [Diskografia] [Kysymyspalsta] [Arviot] [Kuvat]