Vastaukset 07.12.2003

Tyhmyys on ehtymätön luonnonvara. Tässä todisteet:Rakas Mainstream, mitkä asiat teitä vituttavat? Minua vituttavat monet.

Lähinnä meitä vituttaa se, että levymme nauhoitukset ovat jatkuneet jo yli 10 kuukautta. Syyllistä etsitään.Onko se uusi levy pitkä- vai lyhytsoitto?

Ihan liian pitkä.Ollaa dikattu teijä musaa jo pitkää..... millo teilt tulee alpumi?! ollaa ootettu sitä iha sikana. osataa jo kaikki aiemmat piisit ulkoo. miten teit vois nähä liven?! tuuttex keikalle pomarkkuhu? tääl on hyvä paari nimeltää pisaka ja siel käy kaikkii esiintyjii.

Uusi alpumi tulee toivottavasti vielä tämän vuoden puolella. Johan me tosin vuosi sitten kevätjulkaisua lupailimme, joten ehkä siitä kevätjulkaisu nyt tuleekin. Ja keikallehan meidät saa jättimäisillä rahasummilla, mutta ehkä Eppu Normaali tulisi kuitenkin halvemmaksi.Milloin tanssipojat pääsee mukaan keikoille?

Heti, kunhan päätämme tehdä uuden keikan. Edellyttäen, että Holmin Mika muistaa kertoa siitä teille. Ja me muistamme kertoa siitä Holmille.Jumalauta. Ei riitä omenat.

Kyllä niitä on kuule ihan tarpeeksi.Minä muuten löysin ne penkkarirekan kyltit. Ainoastaan Matinkylän lukion Nykäs-aiheiset kyltit ylittävät ne!

Kirottu Nykänen! Aina meitä askeleen edellä! Sitä paitsi kaikki parhaat kyltti-ideamme sensuroitiin julmasti ja epäinhimillisesti. Ja Matinkylä on kyllä Espoon vihoviimeisin joutomaa. Meillä piti olla keikka siellä tammikuussa, mutta se on ehkä peruttu. Ainakaan me ei olla menossa.Kaipa te olitte tietoisia tästä mitä löytyy osoitteesta www.mainstream.cjb.net? Dave, Jonny ja Matt ovat myös näemmä keksineet nussakan nimen orkalleen!

Dave, Jonny ja Matt ovat meidän sivupersooniamme. Aina kun olemme Kanadassa, soitamme kristillistä rokkia!
Mitä, onko Mainstreamkäynyt keikalla eikä minulle kerrottu mitään, edes näillä sivuilla?! Ei pojat kuulkaas, minä olen sentäs kuukausitolkulla odottanut että teitin pumpun show'n näkisin...

Show't olivat yksityisiä kutsuvierastilaisuuksia. Ei sinne mitä tahansa rupusakkia päästetty. Ilmoitamme kyllä nettisivuillamme, jos lisää keikkoja intoudumme tekemään.Kuka vittu näitä typeriä kysymyksiä oikein kehittää?

Miljoonat fanimme ympäri maailmaa. Katso peiliin ja näe heidän johtajansa.


[Etusivu] [Bio] [Jäsenet] [Diskografia] [Kysymyspalsta] [Arviot] [Kuvat]