Vastaukset 06.02.2005

Mainstream hämmästyttää taas maailmaa hämmästyttävillä vastauksilla.Oottekste homoi?

Valtteri ei ole homo ainakaan vielä, Keinonen vähintäänkin esittää heteroa ja Mikakin on käsi munalla vannonut olevansa hetero. Matti ei tietääkseen ole homo, eikä Sandenkaan homosteluista ole meillä havaintoa. Valitamme suuresti.

[Bändin jäsenistä kymmenen on homoja - Verkkoherra huom.]
Miks mun piti lähettää kolme kysymystä?

Äänet päässäsi käskivät? Lähetä ensi kerralla viisi, niin ne jättävät sinut rauhaan.Miks yrititte niin paljon siinä Pax Americanan levyllä tehdä omituisia efektejä? Ne vaan pilas sen....

Hei, etsä tajuu, että se oli meidän progressiivinen levy. Ilman omituisia efektejä ei voi olla edistystä!Kuinkas onnistuitte tekemään levynne Pax Americana levyn toisen biisin noin hyvin? Sehän kuullosti jo melkein kelvolliselta!

Uskomaton neroutemme saa kaiken kuulostamaan melkein kelvolliselta. Kyseessä on pitkällisen markkinatutkimuksen tulos; levy-yhtiömme strateginen osasto kertoi, että juuri nämä musiikilliset elementit vetoaisivat parhaiten Roneihin ympäri maailmaa.Kuka teistä on kovin panomies?

Se taitaa olla tuo Holmin Mika. Mika on kuulemma joskus harrastanut tätä panemista.Kasvaako kellään teistä karvoja selässä (siis oikein kunnolla)? Kuka on yhtyeenne karvaisin jäsen?

Ei taida kukaan meistä selkäkarvoja kasvattaa. Se ei ole tarpeeksi mediaseksikästä. Valtteri lienee kuitenkin eniten harrastanut tätä karva-entusiasmia.

[Mul on 2 - Verkkoherra huom.]
ikä kappaleistanne sopii mielestänne parhaiten taustamusiikiksi yhdyntään
a) naisen kanssa
b) miehen kanssa
c) oman käden kanssa
d) pienen karvaisen eläimen kanssa
e) ison karvaisen eläimen kanssa
f) vaihtolämpöisen eläimen kanssa
g) jonkun muun, minkä? kanssa


a) Tuuli käy vainioilla
b) Kallekiiski
c) Yhden soinnun käkäkäkä-biisi
d) Janne
e) Mua älä hylkää
f) Lentävä koira
g) Linda ja joutsen (prostituoitujen kanssa - lue vaikka Sormon kuuluisa "Pimp Mama" -analyysi kysymyspalstalta 13.6.2003!)Miksei levyllä oo sanotusliitettä? Ihan hämärtyy käsitys biisien merkityksistä kun ei tiiä mihin tulee pilkku, mihin piste, minne kysymysmerkki etc.

Sen voi tilata erillisenä liitteenä, vain 30 €! Mutta sanoitukset löytyvät myös näiden sivujen diskografia-sektiosta.Ovatko hevoset mielestänne ihania? Jos ei, niin miks ei?

No eivät ne kyllä yksisarvisille vedä vertoja. Tai edes seeproille. Hevosten on kuule ihan turha tulla meille aukomaan mitään skeidaa shittiä, Mainstreamilta tulee heti ykkösellä dunkkuun!Kuinka suuri osa tuotannostanne hävettää teitä? Vastaus prosentteina, kiitos!
Entäpä mistä kappaleestanne olette eniten ylpeitä?


Emme voi myöntää, että oikeasti häpeisimme musiikkiamme, koska olemme superbändi, ja superbändin on oltava niin vitun kova, että diggaa itsekin itseään. Mainstream ei kuitenkaan lankea ylpeyteen, vaan pysyy alati nöyränä musiikin jumalien edessä.Onks kiva olla suosittu?

Se on mahtavaa! Saa ajaa limusiinilla bikininaisten kanssa ja pääsee jonon ohi räkälään! Varmasti tappaisimme itsemme, jos levymme tippuisivat listoilta ja VIP-korttimme vietäisiin pois!


[Etusivu] [Bio] [Jäsenet] [Diskografia] [Kysymyspalsta] [Arviot] [Kuvat]