Vastaukset 03.03.2006

Kysymykset olivat tällä kertaa keskimääräistä parempia. Kiitos siitä, mutta älkää nyt ylpistykö.Te ootte ihania...me halutaan teitä!!!11

Pysykää housuissanne, tytöt. On luonnollista, että haluatte meitä, sillä se kuuluu oleellisena osana rock-tähden funktioon. Rock-tähden tehtävä onkin toimia nuorten tytönhupakoiden unelmien tavoittamattomana kohteena, siihenhän kaikki levymyyntikin perustuu. Mutta jos rock-tähden oikeasti saa nurkkiinsa pölyttymään, paljastuu tämä todellisuudessa vain haisevaksi narkkariksi ja illuusio särkyy. Mutta jatkakaa ihmeessä fanittamista, te fanithan nämä meidän huumeemme maksatte!Mikä on suhteenne proxyihin?

Proxyt ovat arkkivihollisiamme. Me tiedämme aivan tarkalleen mitä ne ovat, sillä me tiedämme kaiken! Ja jos ne tulevat joskus meitä kadulla vastaan, me hakataan ne!Huutakaa mun sotilasarvoo!

On se kirottua olla näin pieni bändi, että kaikki paskakysymyksetkin on otettava tänne nettisivuille parempien puutteessa. Kuitenkin tämäkin on tullut joltain sivarilta, joka vain tuhlaa kaikkien kallista aikaa lähettelemällä päiväkodin nettipäätteeltä tällaista hörönlöröä! Mene hippi parturiin!Onko TEIDÄN suojaussertifikaatillanne nimi?!

Kyllä. Sillä on nimi ja sen nimi on Janne. Verkkoherramme tuhoaa puolet kysymyksistä suojellakseen meitä.Jos Mainstream ja Sudenpentujen käsikirja tappelisivat tietämisessä niin kumpi voittas?

Mainstream, tietysti. Luimme sudenpentujen käsikirjan kaikki osat jo n. 7-vuotiaina, mutta myös Pelle Pelottoman käsikirjan - meillä on siis etulyöntiasema!Kellä bändin miesjäsenistä on pisin kikkeli? Pidättekö usein bändin kesken saunailtoja?

Kaikki korkeataide tunnetusti kumpuaa pienikikkelisten, alemmuuskompleksisten luusereiden patoumista. Siksipä meidän tuotantomme onkin niin kaukana korkeataiteesta. Saunailtoja ei ole juuri ollut, mutta kuka niitä tarvitseekaan? Kyllä sitä voi dokata ja sammua alasti lumihankeen ilmaan saunaakin! Sauna on pelkkä tekosyy! Menkää itseenne!Mikä näistä on mielestänne

1)tyypillisin b) hauskin ruotsalaismiehen nimi:
a) Gunnar
b) Börje
c) Svante
d) Lars-Petter
e) Pelle
f) Kalle
g) Håkan
h) Sven
i) Bjarne
j) Staffan
k) joku muu, mikä?


Raatimme on pitkällisen harkinnan tuloksena valinnut tyypillisimmäksi ruotsalaisnimeksi vaihtoehdon h) Sven, ja hauskimmaksi selviytyi b) Börje.Vittuako te laitatte niitä pirun vaikeita kadensseja niihin biiseihinne?

Me olemme progebändi. Kadenssit on meidän leipä ja kaurapuuro!Suositelkaa mulle jotain kivaa!

On eettisesti väärin tavoitella itselleen vain kivoja asioita, sillä kivuuksien määrä maailmassa on rajallinen, ja se on aina meiltä pois, jos joku muu niitä ryhtyy itselleen hamuamaan. Paksu köysi ja tukeva kattopalkki ovat ihan tarpeeksi kivoja sinulle!Jos bändin miesjäsenet muuttuisivat naisiksi yhden tai useamman päivän ajaksi, niin ryhtyisittekö lesboiksi vai häärisittekö miesten kanssa? Biseksuaalisuus ei olis vaihtoehto Edellyttäen siis tietysti, että flaksi ylipäätään sattuisi käymään...

Galluptutkimuksen mukaan 100% bändin miesjäsenistä ryhtyisi lesboiksi. Onhan se tietysti vähän homoa, mutta kelaa nyt niitä poikia - kuka niihin ällötyksiin tahtoisi koskea?VITTU, ottakaa se mun kuva pois sieltä soittajat listasta ja laittakaa se uus levy sinne diskografia osastoon. PERKELE!

Hyi sinua, Mika, pese heti suusi saippualla! Voimmehan me toki kuvasi sieltä vittuun heittää, mutta olimme käsittäneet että olisit yhä mukana bändin kokoonpanossa hengailujäsenenä. Ja uuden levyn saat diskografiaan, kunhan laitat verkkoherra-veljesi ojennukseen.Miks te menitte potkimaan sen ainoan lahjakkaan ja hyvännäköisen kitaristin pois teijän bändistä? Mika oli paras. Mika takas tai lopetan teidän kuuntelun! Mika on ihq <3.

Kuten ylläoleva viesti osoittaa, Mika on todellisuudessa huonotapainen kiroileva sika. Oli pakko antaa monoa, sillä neitseelliset korvamme eivät kestäneet enää hänen rivouksiaan.


[Etusivu] [Bio] [Jäsenet] [Diskografia] [Kysymyspalsta] [Arviot] [Kuvat]