SB-90
Seura Pelaajat Ottelut Tilastot Kuvagalleria Linkit Yhteystiedot Harjoitukset Vieraskirja

   

   

    

   Seuran historiasta:

   

  Seura on aloittanut toimintansa vuonna 1988 nimellä Tiger-team. Lajina oli tuolloin futis, jota pelailimme Hyvinkään puulaakisarjassa. Jossain vaiheessa tuli tarvetta järjestää kaveriporukalle toimintaa myös talvikaudeksi. Pikkuveljeni Pertti oli nähnyt jossain juttua jostain salibandystä ja ehdotti sitä meille. Porukka kiinnostui ajatuksesta ja niinpä keväällä -90 otimme yhteyttä Suomen salibandyliitoon (SSBL), mistä saimme tietoa lajista. Halusimme lähteä mukaan myös sarjatoimintaan, joten meidän oli rekisteröitävä seura. Kesällä pidimme virallisen seuran perustamiskokouksen, jossa muutimme seuran nimeksi SB-90 ja päätimme aloittaa lajiharjoitukset mahdollisimman pian. Syksyllä lähdimme SSBL:n sarjaan mukaan. 

  Siihen aikaan III-divisioona oli alin sarjataso. Alkuun harrastus oli enemmänkin pelkkää pelailua ja hauskanpitoa kavereiden kesken. Tämän johdosta, lajin suosion ja harrastajamäärän kasvaessa sekä sarjatasojen lisääntymisen myötä putosimme aina V-divariin asti. Sieltä nousimme aina II-divariin, jossa pelasimme kolme kautta.

  Kaksi edellistä kautta SB-90 on ollut III-divisioonan viidennellä sijalla.

    

  Tulevasta kaudesta:

  Pari viime kautta olemme pärjänneet hienosti kun tavoitteemme on ollut vain säilyä III–divisioonassa. Koska tämä on onnistunut ilman suuria ponnisteluja, niin tälle kaudelle asetamme kovaksi tavoitteeksi nousta II-divisioonaan. Joukkueemme on koostunut samoista pelaajista jo muutaman vuoden lukuun ottamatta paria uutta pelaajaa, jotka ovat tulleet vahvistamaan entisestäänkin kovaa joukkuettamme. Vahvuutemme tulee olemaankin hyvän joukkuehengen lisäksi se, että olemme saaneet treenata jo muutaman vuoden yhdessä kuvioitamme.

   

  Peliterveisin SB-90 puolesta.