Metodix - laaja kampus vapaille vierailuillekin.

Entisestä ruskeasta nykyiseen siniseen. Molemmissa sisällä olemisen ilmapiiri. Sisätilaan sisältyy surffailun meri, kirjastomaailma ja ongelman työstämisen sisätila. Etsiminen ja kysyminen keskeistä. Minä vaellan oman ongelmani kanssa. Vaikka olenkin aika yksin, silti jokin vastaa minulle jatkuvasti. Minulla on aina mahdollisuus kysyä vahtimestarilta, vaikka hän välillä kuuleekin kysymykseni väärin.

Joskus eksyn reitiltä, enkä muista, missä se hyvä ja tärkeä vastaus kysymykseeni olikaan. Uskollisen kurkistelun jälkeen löydän jälleen.

Sisimmissä sisätiloissa voin postittaa helposti viestejä oman ryhmäni ihmisille, suoraan ulkomaailman postilaatikkoon. Voin myös pyytää vierailulupaa muiden ryhmien sisätiloihin. Intiimejä varastotiloja ei ole. Se mikä on esillä, on näkyvää omalle ryhmälle. Varasto on siis omalla koneellani tai omalla levykkeelläni.

Akateemisuuden atmosfääriä kuin tuoksua kaikissa huoneissa. Innoittavia löytöjä kuin tähtikynttilöitä iltapimeällä. Tietoa kuin hyvin hapatettua ja kuumalla arinalla paistettua ruisleipää.

Paluu