Lumoava tilakokemus verkkomaailmassa - Maison de Quartier.

Lämmin vastaanotto. Ei lukittuja ovia. Pieni odotusaika on kuin lähtisi lentomatkalle Ranskaan. Alkulatauksen palkkioksi liikkuminen on ensiodottelun jälkeen notkeaa. Eksymisen luulisi olevan mahdotonta. Tila hahmottuu kiehtovasti. Ummikkoakin alkaa innostaa. Maisema puhuu oikeasti ääneen. Uteliaisuus herää. Minä kuljen kokijana ja aktiivisena seikkailijana.

Viihde, taide ja opiskelu kietoutuvat jokaisella tasanteella toisiinsa. Talossa ja maisemassa. Maailmalle sukelluksissa. Kaikessa on mieltä, järkeä ja mielikuvitusta. Kuin hyvin valmistettu ateria. Täältä lähden kylläisenä ja haluan palata uudelleen. Mitään ei ole liikaa, ei hälyä, ei hämäriä nurkkia, ei liian räikeitä valoja. Minun puolestani ei ole tehty liikaa päätöksiä.

Jos olisin Julien Colot'in oppilas, ymmärtäisin ensi hetkestä lähtien, miten menemme eteenpäin. Tulevaisuus on katseen tavoitettavissa. Tehtävät esittävät minulle kysymyksiä, minä vastaan ja pienoinen pelin viehätys täyttää ilman. Tehtävähuone kuin peliluola värivaloilla koristettu.

Lähden hyvällä tuulella paluumatkalle. Unelma tarttui minuunkin. Unelmasta rakennettu. Totta. Leikkiä. Omassa sarjassaan. Kuin balettitanssija kömpelöitten robottien keskellä.

Paluu