Anne Rongas 

Näiden sivujen takana...

Olen kolmen lapsen äiti ja yhden mummo, kotipaikka Miehikkälä, työpaikka Kotka. Toistakymmentä vuotta maanviljelijäkokemusta.

Lähdin opiskelemaan aikuisella iällä Helsingin yliopistoon. Pääaineeni on aikuiskasvatustiede. Olen opiskellut laittoman paljon, mutta monen aineen opettajana lukiossa tarvitsen pätevyyteeni rankan annoksen opintopisteitä. Gradussani tutkin sosiaalista mediaa.

Näillä sivuilla tarkoitukseni on ensisijaisesti tukea opiskelijoitani kurssien sisällön hahmottamisessa, rikastamisessa ja vaihtoehtoisten opiskelutapojen toteuttamisessa. Sivuilla on myös avointa aineistoa netin mahdollisuuksista kiinnostuneille opettajille sekä linkkejä omaan käyttööni.

Harrastan lukemista, kirjoittamista, piirtämistä, uintia ja luonnossa hiljakseen olemista.

Opetan aikuislukion opiskelijoita. Nyt lukuvuoden 2008 – 2009 tavoitteinani on opiskelun tukimuotojen kehittäminen ja uusien innostavien menetelmien löytäminen. Erityisesti pyrin löytämään uusia oivalluksia opiskelijoiden kautta. Verkkototeutuksissa etsin entistä monipuolisempia vuorovaikutuksen tapoja ja myönteistä verkkososiaalisuutta.

Otan ilomielin vastaan kommentteja ja palautetta. Kerro palautteessa nimesi ja yhteystietosi, jos haluat vastauksen. 

Lapsenmieli, kyky ihmetykseen, uteliaisuus.
Siinä aarteita elämän eväsreppuun.
Ja tärkeää aina muistaa: Yhdessä olemme enemmän!

anne.rongas (ÄT) gmail.com  |  Kotisivulle | Palaute

Periaatteeni opettamisessa

Päivitetty 20.11.2008