annika.okkola@luukku.com

 

 

 

ROTTWEILER  ROTTWEILER  ROTTWEILER  ROTTWEILER  ROTTWEILER

Tässä meidän rottweilernarttumme, Iita ja Luna.

 

 

 

Iita tuli meille huhtikuussa -06 Desiwood´s kennelistä, Hollolasta. Iita on erittäin itsepäinen, vahva narttu ja kovan häsellyksen omaava koira, mutta tottiskoulutus on ollut mielekästä ja helppoa koiran suuren motivaation ansiosta.

 Iita ei ole ollut helpoin ensimmäinen koira vahvan tahtonsa takia, mutta pahin murkkuikä on nyt takana ja koira on taipunut sääntöihin mitkä meillä vallitsee. Iita on ollut koko ajan aivan mahtava koira, joka turvaa tiukan paikan  tullen minuun. Iitan kanssa koitetaan nyt syksyllä hakua, nähtäväksi jää kuinka pitkälle päästään.

 

Toisesta koirasta alettiin puhumaan nopeasti Iitan tulon jälkeen. Olimme tiiviisti yhteydessä Iitan kasvattajan, Anne Rumpusen kanssa ja tämä tarjosikin meille uudesta pentueesta narttua sijoitukseen. Päätettiin tarttua tilaisuuteen ja niin Luna tuli meille toukokuussa -06.

Luna tuntuu tällä hetkellä helposti koulutettavalta koiralta. Uskoo helpommin, että kielletty asia on aina kielletty eikä sen muuttumista kannata kokeilla joka päivä toisinkuin siskopuoli Iita teki pentuna. Luna haluaa miellyttää ohjaajaansa eikä ole koskaan kyseenalaistanut meidän johtajuutta. Luna on hieman pehmeä koira, toivottavasti kovuutta tulee lisää iän mukana.

Luna oppii asioita pienen miettimistauon jälkeen, mutta tästä kasvavasta koirasta näkee kuinka se nauttii treenaamisesta.

 

 

 

Kopionti kielletty!