Brodeeraukset

Teemasivut Biorytmi Biorytmisi Tarkista biorytmisi Webhotellit Hosting Domainit

Biorytmi.

Biorytmipalvelu kertoo elämäsi kolmen perustilan (äly, fysiikka, tunne) senhetkisen tilan sekä ikäsi päivinä. Biorytmilukema on väliltä -10 ... 10.

Mitä suurempi luku on positiivisella puolella, sen aktiivisempi olet kyseisellä alueella.
Mitä suurempi luku on negatiivisella puolella, sen passiivisempi olet kyseisellä alueella.

Viestissä kerrotaan myös, onko tilan suunta menossa aktiivisemmaksi (nouseva) vai passiivisemmaksi (laskeva).

Viestissä on myös maininta, mikäli jonkun tilan suhteen on nollapäivä tai kriittinen päivä seuraavan vuorokauden aikana.

Kriittinen päivä merkitsee, että alueen aktiivisuus laskee positiiviselta puolelta negatiiviselle. Kriittisenä päivänä tulee olla erityisen varovainen kyseisellä alueella.

Nollapäivä merkitsee, että alueen aktiivisuus nousee negatiiviselta puolelta positiiviselle. Myös nollapäivänä on syytä olla normaalia varovaisempi, mutta nollapäivä ei ole yhtä kriittinen koska biorytmi on menossa kohden positiivista tilaa.

Erityisen vaarallisia ovat päivät, jolloin kaksi tai kaikki kolme biorytmin tilaa ovat kriittisiä.

Tilaa biorytmisi lähettämällä tekstiviesti oheisen ohjeen mukaan. Laita päivämääräksi syntymäpäiväsi. Huomioi päivämäärän muoto, syötä päivä ja kuukausi kaksinumeroisina sekä vuosi neljänumeroisena, pisteet välissä! (Pisteet voi myös jättää pois, mutta ole tällöin erityisen tarkka päivämäärän muodossa!)

Lähetä viesti RABIO PP.KK.VVVV (esim: RABIO 12.05.1978) numeroon 17233. Laita päivämääräksi syntymäpäiväsi, ja MUISTA välilyönti ennen päivämäärää!

Voit myös lähettää biorytmin ystävällesi lisäämällä loppuun hänen puhelinnumeronsa, esim. RABIO 12.05.1978 0401234567

Viestin hinta 0,95 € / haku veloitetaan matkapuhelinlaskussasi.
Palvelu toimii seuraavien operaattoreiden liittymissä: DNA, Elisa, Eunet, Hesburger, Kolumbus, SK Mobile, Sonera, ZeroForty.