Eläkeläiset ovat lullukoita. Tarkoitan tällä sitä, että porukka, joka on käynyt 20 vuotta koulua ja 40 vuotta töissä suostuu yhden väitelleen satamajätkän tyhjennettäväksi. Lullukathan maksavat koko työuransa ajan hirmuisia veroja ja muita maksuja. Eivät ole kuitenkaan elämänsä aikana oppineet pitämään puoliaan. Eläkkeitä varten varat kerätään omiin rahastoihinsa. Koivisto ilmoitti 1992 Suomen sitoutuvan Maastrichtin sopimukseen. Suomi näet suunnitteli liittyvänsä EU:iin. Koska valtiolla oli liikaa velkaa, junailtiin eläkerahastot lainan lyhennykseen. Alkoi sellainen peli, että vieläkin hirvittää. Koivisto ja demarit olivat tunnettuja pelimiehiä. Nyt sitten ollaan EU:n mallioppilaana tukemassa mm. Kreikan tuhlaajia.

 

 

Hei kaikki lullukat!

Oli sovittu, että maksaessaan isot eläkemaksut ja verot eläkeläiset saavat työtuloihin nähden 60 % eläkkeen. Tällaiset pelit vain söivät rahastoja ja eläkkeiden taso putosi ehkä jopa 45 % tasolle. Eläkerahoja pumpattiin pankkien pelinappuloiksi. Ei siis tarvitse ihmetellä miksi verot Suomessa ovat liian kireät ja miksi yhteisiä rahoja käytetään kaikenmaailman vaalirahoituksiin ja tuhlareiden tukiin. Nyt on tullut aika panna piste poliitikkojen pelille ja ottaa säästetyt rahat takaisin niille kenelle ne kuuluvat eli eläkeläisille. Miten tämä tapahtuu? Se tapahtuu vaaleissa. Viisas eläkeläinen äänestää ehdokkaana olevaa eläkeläistä. Tätä varten pitää ottaa henkilöstä selvää ja varmistaa, että hän on oikeudenmukainen eikä jonkun puolueen juoksupoika. Vain eläkeläiseen voi luottaa eläkeläisten asianhoitajana.

Suomessa eläkeläisiä on suunnilleen 1,2 miljoona, joista vanhuuseläkkeellä yli 1 miljoona. Väestöstä on runsaat 0,9 miljoonaa yli 65-vuotiaita, siis valtava äänestyspotentiaali!

MietiEteeKoti