Keikka ja levytilaukset:

Pepe Enroth 0440- 500872
E-mail:
pepeenroth@gmail.com


LAULAJA-LAULUNTEKIJÄ:

Keikkaillut jo 38 vuotta, ja ura alkoi armeijan bändin solistina Parolannummella 1976 vuonna.

Sen jälkeen osallistuin lukuisiin iskelmälaulukilpailuihin, joita järjestivät useat ravintolat siihen aikaan. Voittojakin tuli, ja muita kärkisijoituksia. Esim. sitten myöhemmin mainittakoon

Lavatähti 1993v. 2. sija. Vain puolen pisteen erolla voittajalle KARI VEPSÄLLE.

Tangon( “Vaalea Valttiässä“) Unto Satoranta poimi minut suojatikseen, jolloin minun kunnon lavakeikat alkoivat. Hän otti minut keikoilleen mukaan, ja sain laulaa hänen tanssiorkesterinsa säestyksellä 5-6 laulua aina illassa.

Keikkailin irtosolistina, ja eri orkestereiden solistina monia vuosia. Pojathan totta kai aina bändeissä vaihtuivat, ja myös koko paletti on mennyt jo lukemattomia kertoja uusiksi. Mutta niinhän se tällä alalla menee tämä homma.

On ollut ilo työskennellä monien loistavien, ja mukavien muusikoiden kanssa.

ENSILEVY: “RAKKAUS ON PETTÄVÄÄ” Säv. ja San. Pepe Enroth 1979v. Sekä toinen levytys samaisesta kappaleesta “Sydän Ruusuista” L P:lle 1995v.

Useat artistit ovat myöskin jälkeenpäin tämän laulun levyttäneet.

Mainittakoon joitakin heistä: AHTI LAMPI (Elämän valttikorttien B puolelle.)

LASSE HOIKKA & SOUVARIT, MARKUS ALLAN, sekä JUHA MÄKINEN. Monilla eri yhtyeillä on ollut ja on vieläkin tämä laulu keikkaohjelmistossaan.

Pepe on tehnyt yhteistyötä myös kaikkien tunteman “VEXI SALMEN” kanssa. Vexi uskoi Pepeen jo silloin, kun Pepe oli nuorukainen, ja sinkkuja tehtailtiin Vexin levyyhtiössä.

esim.“SAANHAN OLLA SINUN” ja “TAKAISIN EN SUA SAA” Säv. ja San. Pepe Enroth sekä “HYMYKUOPAT” Säv.ja san. Veikko Juntunen ja “TAAS ENSI PERJANTAINA” Säv. Leena-Kristiina Ronimus.

Ystävät ja soittokaverit kehottivat minua kovasti osallistumaan tangomarkkinoitten karsintoihin 1991v. Niinpä ajattelinkin koittaa kepillä jäätä. Voitin ne karsinnat, ja sain kutsun semifinaaliin Merikievariin Tuorilaan, josta tuomaristo sittemmin karsi minut lopulta 5:den parhaan joukkoon miehistä. Sanoivat vain että tervetuloa FINAALIIN SEINÄJOELLE. Ja minä kiitin nöyrästi. Se oli tosi kova potku minun uraani ajatellen. Samalla viikolla julkaisin ensi pitkäsoittolevyni “SINÄ MIELESSÄIN” Takanani oli silloin maailmanlaajuinen iso levy-yhtiö “SONY - MUSIC “ jonka artisteja olivat esim. Michael Jackson ja Dolly Parton. Suomesta vain Juha-Matti, MC NIKKE T ja minä. Myös MIKKO ALATALON kanssa olen tehnyt yhteistyötä takavuosina.

Mikko tarjosi minulle levytettäväksi kaksi omaa lauluaan,”KUNHAN OLLAAN VAAN” ja”ENKELI” Viimeksi mainitulla kappaleella sain “VUODEN LEVY” kun valittiin. “TULKITSIJAN TITTELIN” 1983v.

Esiinnyn myös MASI LUOMAN & LUOJANLUOMAT LP:LLÄ Yhdessä JUICE LESKISEN, PATE MUSTAJÄRVEN,MIKKO ALATALON, SAKARI KUOSMASEN ym. MANSEN ROKKAREIDEN KANSSA. Laululla “NUKUTAAN HUOMISEEN”.

Keikkoja on ollut tasaiseen tahtiin, ja levytyksiä useita vuosien varrella.

Kaiken kaikkiaan noin 20 singleä, 3 pitkäsoittoa. 1991v. “SINÄ MIELESSÄIN” 1995v.“SYDÄN RUUSUISTA” viimeisin 2008v.“SATA SYYTÄ RAKASTAA”.

Myös useilla kokoelmalevyillä on mun esittämiäni ralleja.

Omia sävellyksiä “SATA SYYTÄ RAKASTAA” albumissa on 11 kpl.
Joista 10 kpl. mestarisanoittaja Jorma Toiviaisen riimein.

Myös “Veikko Juntusta” “Kai Tapania” ja “Topi Kärkeä” löytyy tältä 17 tanssikappaletta sisältävästä albumistani. Olemme myös tehneet levykappaleita muillekin artisteille yhdessä Toiviaisen Jorman sekä Juntusen Veikon kanssa.

Esim. ANNELI MATTILALLE, JAMPPA TUOMISELLE, MARKO LÄMSÄLLE,
KAI TAPANILLE, RAINER BOLLSTRÖMMILLE ja aikoinaan hyvin kuuluisalle
“TENAVATÄHTI” LEIF LINDGRENILLE. Mainittakoon nyt ne.

Ja useita lauluja on levy-yhtiöissä kuunneltavana eri artisteja varten.

Uusimmalta levyltäni 3 laulua kipusi “ TÄTÄ SUOMI TANSSII” listalle.
“ NYT PETTI ROHKEUS” “ SÄ HÄIKÄISET MUA” Sekä “UUDET TUULET”.

Ja uutta on jo tulossa. Uusi levy julkaisuvalmiina, ajankohta vielä auki. Levytysstudiossa olen jälleen käynyt laulamassa 9 kipaletta. Julkaisuajankohta on vielä auki. Hyvää tanssiiskelmää on jälleen tulollaan. Takaan sen 38 vuoden kokemuksella. Tiedän kyllä tarkalleen mistä Suomen tanssikansa tykkää. Kappaleet olen valinnut sen mukaan.


UUTISIA JA TAPAHTUMIA:
UUSI LEVY :
"SATA SYYTÄ RAKASTAA"
PEPEN HAASTATTELU:
YOUTUBESSA
UUDELTA LEVYLTÄ:
KUN KATSOT NOIN
© Musiikkipalvelu RSK

22.1.2009