Musiikkia a'la
Heikki Lahti.


Tanssi- ja
viihdemusiikkia.


Lauluillat ja
trubaduuriesitykset.


Tanssi- ja viihdemusiikkia.

Olemme n.25 vuoden kokemuksella musisoineet erilaisilla kokoonpanoilla monimuotoista musiikkia mitä moninaisimmissa juhlissa ja tapahtumissa.
Tavoitteena on asiakkaittemme kanssa yhdessä räätälöidä juuri oikea musiikki oikeanlaiseen tapahtumaan. Tilaisuuden suuruudella ei ole merkitystä.

Hää- ja syntymäpäiväjuhlat ( myös 40-, 50- jne.-vuotishäämerkkipäivät). Ravintolatanssimusiikkia. Tanssilavaesiintymiset.

Ennen kaikkea soita tai lähetä sähköpostia ja kerro tilaisuutesi luonne niin teemme yhdessä juuri Sinulle musiikillisesti onnistuneen tapahtuman.Seuraavassa esimerkkejä muutamista hyväksi koetuista KOKOONPANOISTA:

Duo Lahtikko (2 muusikkoa): Kosketinsoittimet ja hanuri nykyaikaisin rytmein vanhasta tanssimusiikista uudempaan. Molemmat muusikot laulavat.

Trio 1: Heikki Lahti (3 muusikkoa): Kosketinsoittimet, hanuri ja saksofoni nykyaikaisin rytmein vanhasta tanssimusiikista uudempaan. Kaksi muusikkoa laulaa.

Trio 2: Heikki Lahti (3 muusikkoa): Kosketinsoittimet, hanuri ja kitara nykyaikaisin rytmein vanhasta tanssimusiikista uudempaan. Kaksi muusikkoa laulaa.

Trio 3: Heikki Lahti (3 muusikkoa): Klassinen pelkkään vanhanajan tanssimusiikkiin sopiva kokoonpano. Hanuri, basso ja rummut. Kaksi muusikkoa laulaa.

Trio 4: Heikki Lahti (3 muusikkoa): Kosketinsoittimet, basso ja rummut. Kaksi muusikkoa laulaa.

Kvartetti1: Heikki Lahti (4 muusikkoa): Kosketinsoittimet, hanuri , kitara ja saksofoni nykyaikaisin rytmein vanhasta tanssimusiikista uudempaan. Kaksi muusikkoa laulaa.

Kvartetti 2: Heikki Lahti (4 muusikkoa): Rummut, basso hanuri/kosketinsoittimet ja saksofoni tai kitara. Kaksi muusikkoa laulaa.

Kvintettejä (5 muusikkoa): Löytyy myös erilaisin kokoonpanoin.

Lisäksi löytyy viihdepianisteja ja viihdepianotrio.
Yhteystiedot:

Puh:
02 470 5443
GSM:
0400 533 639
Sähköposti:
heikki.lahti@pp2.inet.fi