Harri ja Coronet
Yhtyeen kokoonpano.

Coronet
Yhteystiedot
Kokoonpano

 

Keikat

Harri Lauronen - [Leader]
Laulu, kitara ja basso

Olen Harri Lauronen, Harri&Coronet yhtyeen leaderi. Soittourani alkoi Sotkamossa 36 vuotta sitten. Mikä mielenkiintoisinta, ei rokkia vaan suoraan tanssiorkesteriin soittamaan. Toki rokkiakin soiteltiin jo alkuaikoina. Ensimmäisestä Coronetin keikasta on jo 33 vuotta (vuonna 2008), huh !! huh!!.

Soittajat ensimmäisessä kokoonpanossa olivat sotkamolaisia muusikoita. 1980 luvun vaihde oli kiireisintä aikaa. Silloin teimme paljon säestyskeikkoja, n.150 keikkaa vuodessa. Keikkailua harrastimme päivätyön lisäksi!!

Coronetin soittajina on ollut myös paljon kajaanilaisia muusikoita, lisäksi Paltamosta, Puolangalta, Taivalkoskelta.

Nykyisessä kokoonpanossa kaikki soittajat ovat eri paikkakunnilta eli Oulunsalosta, Pudasjärveltä ja itse olen Puolangalta. Ajokilometrejä tietysti tulee aika paljon, mutta siihenhän on totuttu tässä hommassa.

Pääinstrumenttini on kitara ja laulu, toki bassoakin tulee soitettua nykyisin aika paljon. Päivätyöni on kehitysvammapuolella ollut jo 1977 lähtien. Pidän työstäni ja käytän musiikkia myös paljon työpaikallani hyödyksi.

Timo Vuorma
Rummut ja lauleskelu

Olen Timo Vuorma, Coronet yhtyeen rumpali. Aloitin soittamisen pudasjärveläisten kavereiden kanssa jo 70-luvulla. Aloitin ensin paikallisissa rock-kokoonpanoissa. Tanssimusiikkiin otin kosketusta Jarkko Suvanteen yhtyeessä 70-luvun lopulla. Viihdyin siinä kokoonpanossa kunnioitettavat 21 vuotta. Sinä aikana vain kosketinsoittaja vaihtui muutaman kerran. Yhtye aloitti kvartettina ja keikkaili myöhemmin myös triona.

Pian sen jälkeen aloitinkin keikkailun Laurosen Harrin Coronet yhtyeessä. Vuosia on jo ehtinyt kertyä tässäkin kombossa reilut 10 vuotta. Harri ja minä olemme soitelleet mm. Ekin, Lauran, Pekan ja Jounin kanssa vuosien varrella.

Pudasjärvi mahdollistaa todella monipuoliset harrastusmahdollisuudet musiikissakin. Olenkin toiminut myös Pudasjärven puhallinorkesterissa kolmisen vuotta. Ehdinpä vielä osallistua myös pelimanniorkesterin ja kansalaisopiston viihdeorkesterin harjoituksiinkin. Näistä olen saanut vahvan pohjan rumpujen soittoon ja musiikin teoria nuotteineen on tullut tutummaksi. Mainittakoon yhtenä kansalaisopiston viimeisimpänä projektina menestystä niittänyt Viulunsoittaja katolla musikaali.

Jarmo Haverinen
Koskettimet, Harmonikka

Olen Jarmo "Jamppa" Haverinen. Soitan Coronet yhtyeessä midiharmonikkaa. Minulla on myös oma Exset yhtye.

 Päivitetty 20.01.2009