Tervehdys.

Olen poistanut sivuni internetiä rumentamasta 13.10.2003.
Syitä löytyy:
 1. Ajanpuute
  Opiskelut, työelämä ja musiikkiharrastukseni ovat aiheuttaneet sen, että minulla ei ole vapaa-ajanongelmia: minulla ei ole vapaa-aikaa. Ja silloin harvoin kun sellaista on, minua ei todellakaan kiinnosta istua koneen äärelle pakertamaan jotakin typerää html-tiedostoa, mistä pääsemmekin seuraavaan kohtaan.
 2. Motivaatio
  Alunperin tein sivut "koska oli pakko". Tämän jälkeen aloin pitämään jonkinlaista kulttisuosiota nauttivaa kolumnipalstaani joka olikin hauskaa puuhaa pitkän aikaa. Helvetti, ihmiset lukivat asioita joita olen nettiin kirjoittanut ja kommentoivat niitä! Mahtavaa. Mutta lopulta se kaikki alkoi tuntua puurtamiselta.
 3. Häpeä
  Tätä on noloa tunnustaa, mutta... Jossakin vaiheessa lopulta tajusin, että sivuni voivat todellakin olla kenen tahansa luettavissa. Alkoi tuntua siltä, että ennen pitkää joutuisin nolona selittämään erilaisille puolitutuille mitä olen milloinkin kolumnissani kirjoitellut. Tämä tuntui masentavalta ajatukselta.
 4. Syyn puute
  Niin, miksi minulla pitäisi olla sivut? Inhoan itsekin niitä sivustoja, joita erilaiset ihmiset nettiin nysväävät ilman syytä. Olisin tottakai voinut jättää nykyiset sivut luettavaksi mutta inhoan myös niitä sivuja jotka kerran laitetaan luettavaksi ja sitten unohdetaan: sivuja jotka ovat täynnä vanhentunutta asiaa, toimimattomia linkkejä ja niin pois päin. En halunnut omistani samanlaisia.
Tulevaisuudessa saatan ehkä miettiä toisin. Saatan ehkä avata uudet sivut, kuka tietää. Ja todennäköisesti perustan jotakin musiikkiini liittyviä sivuja jonnekin.
Jos joku näitä sivuja jää kaipaamaan, niin pahoitteluni. Nyt sinun, hyvä lukija, pitää keksiä muita tapoja tuhlata työaikaasi. :-) Ja jos vanhoja sivuja tulee ikävä, niin eiköhän Googlen cachesta löydy jotakin.

Hyvää jatkoa teille kaikille, jotka olette sivujani lukeneet.
Ja kiitos kaikesta palautteesta mitä olen ihmisiltä saanut näiden hieman yli kahden ja puolen vuoden aikana.
tep