Tervetuloa Flea's Tahiti Adalminan kotisivuille

Tahiti


Hei, minun nimeni on Flea's Tahiti Adalmina, eli yksinkertaisesti Tahiti. Olen rodultani burma. Synnyin Tampereella Pyynikin kupeella 23.01.2005. Kasvattajani olivat Minna ja Pirkko Mäntysalo.

EC Isä-Brownin Icy Star JW on isäni ja EC Isä-Brownin Rosa Ramona on rakas emoni. Hienot vanhemmat minulla on, vaikken kaikkia noita kirjaimia ymmärräkään. Sisaruksia minulle syntyi samalla kertaa kolme, yksi veli ja kaksi siskoa. Heidän nimensä ovat Fiji Alexander, Tonga Rosalia ja Hawaii Isabella.

Kun olin kahdentoista viikon vanha, osallistuin ensimmäiseen näyttelyyni Helsingissä 23.04.2005. Menestyin siellä kelvollisesti, vaikka en ihan voittanutkaan. Arvosteluksi sain EX3. Kummallisia nuo tuomarit kun eivät osanneet nähdä koko kauneuttani. Kissanviikset!

Vapun aaattona muutin sitten Tornioon nykyiseen perheeseeni Oskarin kaveriksi. Oskari onkin nyt sitten joko isäntäni tai keinoemoni nykyään. Luuleehan Oskari tietysti olevansa perheen pää, mutta kyllähän me kaikki kissat tiedämme asioiden oikean laidan...

Seuraava näyttelyni oli Kempeleessä 03.07.2005 ja siellä tahti olikin jo ihan toinen. Kisailin pennuissa ja sain arvioinnikseni EX1 ja olin TP eli Tuomarin Paras.

17.09.2005 olin sitten Kuopiossa näyttelyssä, nyt nuorten sarjassa, ja sielläkään tuomarit eivät voineet vastustaa viehätysvoimaani; tuloksena jälleen EX1.

Marraskuun 26 Turussa osallistuin ensimmäistä kertaa avoimeen sarjaan ja voittohan sieltä tuli. Sain arvioinnikseni EX1:n ja ensimmäisen CAC-sertifikaatin.

Tapasin Turussa ensimmäistä kertaa myös isäni ihka elävänä! Hänellä sattui olemaan häkki omani vieressä. Nyt ymmärrän hänen menestymisensä näyttelyissä, olihan sen verran komea kolli! Nau :-)

Jyväskylässä kilpailin emoni, isäni ja kahden sisareni kanssa 11-12.2.06 ja ensimmäisenä päivänä olin toinen ja toisena päivänä olin tietenkin ensimmäinen ja sain toisen CAC:in kissaliiton puheenjohtajalta. Tuomari nimitti minut Isin Tytöksi, jota tietenkin olenkin.

Seinäjoen näyttely 4.3.2006 oli menestyksellinen! Saavutin kolmannen sertifikaatin ja sain arvonimekseni
Champion(CH)....We are the champions....!!!!! Mau ja nau!

Tapasin Muhoksella mukavan kollin Kasperin. Ensin minun piti näytellä ylpeää neitoa murisemalla ja sähisemällä. Sitten rupesin Kasperin helluksi, niin söötti kamu se oli. Tästä reissusta syntyi Manta, eli hienommalta nimeltään HausKatin Amanda Cassandra. Komea ilmestys Manta on, saanut jo yhden EX1 arvostelun nuorissa.

Manta

Marraskuussa treffasimme uudestaan Kasperin kanssa ja siitä romanttisesta tapaamisesta syntyi Bella, eli HausKatin Belinda Diana. Bella on todellinen vauhtipyörä ja hän pitääkin minut ja Mantan liikkeessä. Iskä sanoo häntä sydäntenmurskaajaksi, kun se osaa kääräistä iskän tassunsa alle pienellä pään kallistuksella ja söötillä tuijotuksella.


Bella


Nyt meinaan keskittyä viettämään kissanpäiviä tyttärieni kanssa.


Koko perhe


Mantan pennut


Mantan pennut


Bellan pennut

Bellan pennut


Nuorimman, eli Cindyn pennut


 Cindyn pennut

Pennuista kotiin jäivät suklaapojat Hessu ja Mortti.


Moi! Terveisin Tahiti
Minuun saa yhteyttä:

Osmo Laurila
Saarenpäänkatu 26 A 10
95400 TORNIO
turre@nic.fi
0405175648