bobcat.gif (9635 bytes) apostolisesti: afterit
viikon motto: mitä se on
valitut palat: lehtileikkeet

 

Sähköpostiasiaa - ilmainen WWW Sähköposti
t u o r e i m m a t   u u t u u d e t   a p o s t o l i s e s s a   u u t i s k e o s s a

leviiva.gif (1068 bytes)
Cloverapilaset

Tiistai 9.4.2002 , klo 20.10

  Sähköpostiasiaa    ilmainen WWW Sähköposti

  Ilmaiset sähköpostiosoitteet ovat yksi Internetin parhaista palveluista. Jos sinulla ei vielä ole omaa sähköpostia, niin saat sen käyttöösi ilmaiseksi, ilman mitään kuukausimaksuja. Usein ilmaisen peruspalvelun lisäksi saa myös erilaisia lisäpalveluita lisämaksusta.

  Mutta mitä iloa siitä on..???

  Helposti muistettava osoite
  Sinulla on varmaan jo sähköpostiosoite internet-yhteyden tarjoajalta, koulusta, työpaikalta? Muotoa voiko@sita.kukaan.muistaa.fi. Saat sähköpostiisi uuden osoitteen, joka on kohtalaisen helppo muistaa, birdy@writeme.com?

  Elinikäinen
  Entäs jos työpaikka tai yhteydentarjoaja vaihtuu? Kas, osoitteesikin vaihtuu... Nämä ilmaiset palvelut tarjoavat elinikäisen osoitteen, joka ei muutu, vaikka muuttaisit ulkomaillekin. Ei tarvitse ilmoittaa kaikille uutta osoitetta. Muiden ei tarvitse muutella uutta osoitettasi joka kerta eri paikkaan. Säästät omaa ja muiden vaivaa.

  Erilaisia palveluita

  WWW-perustaiset palvelut
  WWW:hen pohjautuvat palvelut (mm. Hotmail.com -- Yahoo! Mail -- Mtv3 Luukku.com -- MailExcite! -- Mail.com iName -- MyOwn@Mail  -- tai -- Net@ddress ) ovat helpoimpia käyttää ja niitä käyttääksesi et tarvitse kuin pääsyn tietokoneelle, jossa on netti-yhteys ja laadukas selain. Sähköpostin lukeminen ja kirjoittaminen onnistuvat pelkällä selaimella, vaikkapa kirjaston koneelta. ( Bästa svenska sidan om gratisgrejer, Erinomainen suomalainen kokoelma ilmaisuuksia)

  Nämäthän on todelliset jokameikän sähköpostit -- ilmaisetkin!!

  POP/SMTP-palvelut
  Nämä palvelut ovat tekevät sinulle POP/SMTP -postilaatikon, jota voit käyttää ilmaiseksi. Sähköpostin käyttämiseen tarvitsee oman ohjelman, joillakin palveluilla on tarjota omaa ohjelmaansa ilmaiseksi, mutta mikä tahansa sähköpostiohjelma toki käy. Ota tällainen, jos haluat perinteisen sähköpostin edut, mutta sinulla ei ole ennestään sähköpostiosoitetta (emailAddresses.com on monipuolinen palvelu). Jotkut palvelut osaavat myös välittää sähköpostin ilmoittamaasi osoitteeseen, eli toimivat myös kuten alla olevat välittäjäpalvelut. Yksi tällainen palvelu on (tai oli?) NetAddress (ent. Usa.net).

  Välittäjät
  Kolmas palvelutyyppi ovat juuri välittäjät. Nämä palvelut välittävät osoitteeseesi tulleen sähköpostin automaattisesti ilmoittamaasi "oikeaan" sähköpostiosoitteeseen. Vaatimuksena on tietenkin, että sinulla on jo ennestään sähköposti. Esimerkiksi iName.com tarjoaa tällaista välityspalvelua. iName tarjoaa helposti muistettavia (mm. writeme.com) osoitteita käyttöösi. Eli kaikki omaan writeme.com -osoitteeseen kirjoitetut sähköpostit ohjataan "oikeaan" pcuf.fi-osoitteeseeni. Halutessani (esim. vaihtaessani palvelun tarjoajaa) voin vaihtaa osoitteen, jonne välitys tehdään. Osoitteeni kuitenkin pysyy samana!!!   Kotimaisen vaihtoehdon tarjoaa jäsenilleen iki.fi, Internet-käyttäjät ikuisesti IKI ry.

  Google -hakukoneella löydät lisää . . .

KLIK!

Ilmainen Vieraskirja - Free Guestbooks Ilmaiset Kotisivut - Homes for Homeless


Copyright © Cloverapilaset 1999