YOUTUBE FACEBOOK GOOGLE WIKIPEDIA

SAKKE JA SAANA

Minä olen ollut kissahullu aina, kuten koko perheemme. Ei minulla mitään koiriakaan vastaan ole. Siskoni Novaskotiannoutaja Tessu ottaa minut vastaan niin liehakoiden, että aina täytyy toppuutella, vaikka juuri minä olen se, joka Tessua pienenä "koulutin".

Heinäkuu 2007 muutti meidän elämämme. Silloin haimme Ilmajoelta poikakissan, joka oli vasta aivan liian pieni luovutettavaksi, mutta viimeinen talosta, joka luovutettiin. SAKKE oli repukka, jota kukaan ei ollut huolinut, mutta meille Sakke tuli hyvin kalliiksi ja rakkaaksi. Kalliiksi sanan varsinaisessa merkityksessäkin: Sakke laittoi verhot ja tavarat uusiksi.

Kun Sakke täytti 5 vuotta ja syksy lähestyi, ajattelin, että voisimme ottaa toisenkin kissan. Sairauslomalaisena minulla ei ollut varaa suureen viiskytvuotislahjaan vaimolleni. Niinpä yllätin hänet täysin, tuomalla meille pikkuruisen tyttökissan, joka sai nimekseen SAANA. Veljeni ja hänen vaimonsa tulivat katsomaan Saanaa ja heillä oli nimiehdotuksia matkassa. Me olimme sitä ennen päätyneet Saanaan. Veljeni sanoi, että eikö hyvä nimi olisi Saana tai Saaga. Totta vie on hyvä nimi. Ja Saanan juuret ovat syvällä suomalaisessa maaseudussa Saarijärvellä. Sakesta ja Saanasta näet ja opit enemmän vasemman palstan linkeistä!


PÄIVITYS 17.9.2017 - Uuden OPSin KAIKKI PSYKAN KURSSIT VALMIIT.
Jyrki Rossi, 1999-2017 ---MAIL: etunimi.sukunimi@aanekoski.fi