YOUTUBE FACEBOOK GOOGLE WIKIPEDIA

TERVETULOA KOTISIVUILLENI!

Pikkujyrki 60-luvulla
Kotisivuni on tarkoitettu lähinnä lukion opiskelijoille ja opettajille erityisesti PSYKOLOGIASSA tarvittavan perustiedon omaksumiseen. Uskonnon ja filosofian opetuksen päivityksen olen lopettanut. Muistiinpanot kuitenkin löytyvät vielä sivustolta, samoin Suomen uskonnollisten yhteisöjen esittelyt. Sivustoani ovat käyttäneet paljon myös aivoverenvuotopotilaat ja heidän omaisensa, filatelistit sekä kissafanit! Kiitos hyvästä palautteesta, jota olen sivustostani saanut jo 18 vuoden ajan!

ABEILLE SIVUSTOLLANI! PSYKOLOGIAN KERTAUSKURSSI PS7 ELI SAMALLA KOKO LUKION PSYKOLOGIA ON YOUTUBESSA VIDEOKLIPPEINÄ, JOILTA VOIT KERRATA ASIOITA JA TARKISTAA NIITÄ. KLIKKAA VASEMMALTA PS7ABI! OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ, JOS TARVITSET APUA KIRJOITUKSIIN!

Copyrightista. Sivustoni on täysin vapaasti linkitettävissä, monistettavissa ja käytettävissä opetuksessa ja oppimisessa. Mikäli kopioit osia muistiinpanoistani tai teksteistäni suoraan nettisivuillesi, tulee sinun silloin mainita tekijän nimeni. Kiitos.

UUSI OPS ON EDENNYT 2. VUOSIKURSSILLE. ENÄÄ ABIT LUKEVAT VANHAA. PSYKAN UUDEN OPETUSSUUNNITELMAN MUKAISET KURSSIT OVAT NYT KAIKKI VALMIINA KÄYTTÖÖSI. TOIVOTTAVASTI NIISTÄ ON SINULLE HYÖTYÄ JA ILOA. Uusissa kursseissa on valtavasti uutta tietoa ja myös sellaista psykologian tietoa, jota ei ole suomalaisissa oppikirjoissa. Olen käyttänyt lähteenäni useita englanninkielisen maailman tärkeimpiä psykologeja ja heidän tutkimuksiaan. MUKAVAA KOULUVUOTTA KAIKILLE! VOIMIA OPISKELUUN!



"Valittaminen katkeroittaa, ja katkeruus syö ihmisen. Pyrin näkemään elämässä hyvät puolet, koska elämän kolhu on jo lyöty. Valittaminen kasvattaa kolhun mielen sisällä vielä suuremmaksi, ja asiaa alkaa vaivata ajatuksissa ja tunne-elämässä." (Jyrki, Tuija Tiitisen haastattelussa Seura 48/2015)


AJANKOHTAISTA



UUDEN OPSIN MUKAISET PSYKAN KURSSIT OVAT VALMIIT. Tästä pääset tutustumaan kursseihin (kuvamateriaalia vielä puuttuu):

uPS1 Psyykkinen toiminta ja oppiminen
uPS2 Kehittyvä ihminen
uPS3 Tietoa käsittelevä ihminen
uPS4 Tunteet, psyykkinen hyvinvointi ja mielenterveys
uPS5 Yksilöllinen ja yhteisöllinen ihminen

Äänekoskelle valmistui kesällä 2017 UPOUUSI LUKIO!! TERVETULOA OPISKELEMAAN ÄÄNEKOSKELLE!




KESÄHÖLMÖILYÄ: Jyrkin psykAVlogit!

VP-vlogi on ns. VÄLIPALA, eli lyhyt, missä sattuu kuvattu tubetusjuttu, mutta aiheesta!

ONNELLISUUS (kesto 23m26s)
IHMISSUHTEISTA (kesto 25m38s)
RAKKAUS (kesto 20m57s)
Riippuvuudet-VP (kesto 15m49s)
PERSOONALLISUUS (kesto 45m26s)
NUKKUMINEN (kesto 35m44s)

PÄIVITYS 17.9.2017 -- Uuden OPSin mukaiset KAIKKI PSYKAN KURSSIT OVAT VALMIIT!
© Jyrki Rossi, 1999-2017 ---MAIL: etunimi.sukunimi@aanekoski.fi