Blogi


28.3.2011 Pentujen 2-viikkois kuvat Kasvatit-sivulle! 2 poikaa vielä vailla rakastavia koteja!!!


20.3.2011 Lohjan pentunäyttely, tuomarina Johan Juslin
Rapunzellin Let's Make Love "Hilma" hienosti VSP-PENTU!! Onnea roppakaupalla Hilma & Sari !!


15.3.2011 Syntyivät Rofyn ja Topin seitsemän veljestä!!! Synnytys sujui erinomaisesti ja helposti. Pieni Lennart poika nukkui pois vuorokauden ikäisenä, mutta muut pojat Lenni, Leevi, Lassi, Lauri, Lalli ja Leino voivat paksusti! Lisää vanhemmista Pentuja -sivulla sekä pennuista Kasvatit -sivulla :o)
2 poikaa vielä vailla hyviä rakastavia koteja! Kysy rohkeasti lisää!!


14.3.2011 Rino rakas tänään täydet 10-vuotta!!! Maksalaatikkoa ja nakkeja, nam nam :o)


25.2.2011 Meidän rakas pappakoiramme Roxi nukkui ikiuneen sylissäni muun lauman ympäröimänä. Roxi jätti ikuiset tassunjälkensä sydämiimme, ikävä on mieletön!

"Niin lakkasi sydän sykkimästä,
oli aika Roxin poistua ajasta tästä.
Nukahti rakas ja painui pää,
niin loppui yhteinen matkamme tää.
Lähdit tähtiin taivaisiin,
piirsit muistot sydämiin.
Niitä kannan matkallani mun,
kunnes olen jälleen luonasi sun."


19.2.2011 Lohjan pentunäyttely, tuomarina Veli-Pekka Kumpumäki
Rapunzellin Monkey Business "Tykki" upeasti ROP-PENTU reilun parinkymmenen pennun joukosta!!!! Onnea älyttömästi Tykki & Alisa !!!
6.2.2011 Parkanon ryhmänäyttely, tuomarina Tanya Ahlman-Stockmari
Mukana meillä Fabe (Rapunzellin Xmen Mystique) ja Rooke (Rapunzellin Anck Su Namun) Fabe upeasti VAK ERI, VAK1, SA ja PN2 sekä Rooke AVO ERI :o)


31.1.2011 Rofy (Future Of Bohemia Platina) on astutettu uroksella Darkandlovely (Topi). Pentujen emä on karkea valko-ruskea ja isä karkea tricolour, pennuista odotetaan karkeita valko-ruskeita ja mahdollisuus on myös tricolouriin. Molemmat vanhemmat ovat terveeksi tutkittuja erittäin hyväluonteisia perhekoiria. Mikäli kaikki sujuu hyvin, pentuja odotellaan loppuviikolle 10 ja näin ollen pentujen luovutus olisi toukokuun puolessa välissä! Emästä lisää kotisivuillani ja isästä lisää löytyy täältä. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli kiinnostuit :o) Lisää yhdistelmästä Pentuja sivulla!!


23.1.2011 Turun KV-näyttely Tuomarina Fernando Madeira Rodrigues, Portugali
Meillä oli aivan upea päivä!!! Russeleita kehään oli ilmoitettu 71 kpl. Ekaa kertaa avoimessa luokassa oli Rooke (Rapunzellin Anck Su Namun) ERI, AVK4 ja Warpu (Rapunzellin Xmen Mystique) ERI, AVK1, PN1, SA, SERTI, CACIB, ROP ja FI MVA !!!!!!!!!!! Marilyn Monroe pentueen isä Aatos (Sarotiinan Athos) myös uusi FI MVA!!! Upeeta!!!

 


07.11.2010 Tervetuloa Suomeen Rhea (Westjac's Raspberry Ribble)!!! Thank you Marie for this sweet little girl :o)


30.10.2010 Ratki-Riemukkaan ja Tollon pennuista 1 uros ja 1 narttu etsii vielä kotia. Ota rohkeasti yhteyttä ja tervetuloa tutustumaan!


30.10.2010 Lahti KV Tuomarina Markku Kipinä

Mieletön meno jatkuu :o))
Tara (Rapunzellin Hurricane Helen) ERI, AVK1, PN1, SERTI, CACIB, VSP !!!!!!!
Pentu (Rapunzellin Anck Su Namun) ERI, NUK1, PN2, vara-SERTI, vara-CACIB
Fabe (Rapunzellin Xmen Mystique) ERI, AVK2, PN3


29.10.2010 Wiljan ja Aatoksen reippaat pennut lähtivät valloittamaan uudet kotinsa, naapurit ja koko lähitienoonsa :o) Mielettömästi onnea ja paljon hauskoja hetkiä teille kaikille! Uudet kuvat Marilyn Monroe -pentueesta niiden omilla sivuilla.


23.10.2010 Seinäjoki KV Tuomarina Bengt Nilsson, Ruotsi

Mieletöntäääää mee-noo-aa :o))
Pentu (Rapunzellin Anck Su Namun) ERI, NUK1, PN1, SERTI, CACIB ja ROP !!!!!!!
Arvostelu: En riktig Jack Russell, Härligt at se, Härligt helt igenom. Redan en Stjärna. GRATTIS !
Fabe (Rapunzellin Xmen Mystique) ERI, AVK1


4.10.2010 Uudet kuvat Wiljan ja Aatoksen pennuista "Kasvatit" sivulla kohdassa "Marilyn Monroe-pentue"! Pennut poseerasivat vallan upeasti jo 4,5viikon iässä :o)


4.10.2010 Ratkiriemukkaan (Love Song Bohemia Platina) ja Tollon (Vitsuddens Musse) pennut syntyivät 1.10.2010. Koko synnytys kesti vain 1h ja 22min, nopeaa toimintaa! Hassunhauskat 2 urosta ja 3 narttua sekä emä voivat hienosti!! Työnimikseen pojat saivat Vilho ja Viljo, tytöt Vuokko, Vieno sekä Varma :o)


11.09.2010 Tuomarina Juha Palosaari
Meillä oli aivan mahtava näyttelypäivä Vantaalla, edes surkea märkä ilma ei hymyä hyydyttänyt :o) Mukana meillä oli Pentu (Rooke), Rapunzellin Anck Su Namun joka sai ensimmäisen SERTINsä ollen paras narttu 2 !!!! Fabe (Warpu), Rapunzellin Xmen Mystique sai KAHDEKSANNEN vara-SERTInsä ollen paras narttu 3 ja vierailevana tähtenä viikonlopun vietossa ollut Aatos, Sarotiinan Athos, PU3 saaden vara-SERTIn !!! Ei hassumpaa kun ajattelee että ensimmäisestä Rapunzellin pentueesta oleva Rapunzellin Hurricane Hilda (Wilja) on sekä Faben että Pennun emä ja Aatos on Wiljan tämän hetken pentulaatikossa tuhisevan nelikon isä :o)))

Rapunzellin Anck Su Namun ERI, NUK1, PN2, SERTI
Rapunzellin Xmen Mystique ERI, AVK1, PN3, vara-SERTI

Arvostelut löytyvät koirien omilta sivuilta!


© Sini Vesterinen


4.9.2010 Treen Ryhmänäyttely

Junnu-uroksissa esiintyi elämänsä ekaa kertaa kehässä Rapunzellin Pulp Fiction "Urho" saaden loistavan arvostelun. Onnittelut Urhon perheelle!!!

"Balanced Big male. Over 30cm. Good balance for his body.Correct head, expression and pigmentation. Balanced neck to the body. Correct tailset. Good chest. Sound movement. Correct coat.
JUN EH


2.9.2010 Wiljan ja Aatoksen pennut ovat syntyneet!!!! Synnytys sujui erinomaisesti ja koko perhe voi hienosti. Tytöt Hilma ja Hilkka sekä pojat Heimo ja Hemminki kasvavat kohisten ja tuhisten pentulaatikossa :o)


21.8.2010 Wiljan LA lähenee. Vielä pari viikkoa masun kasvattelua luvassa! Kurkkaa pentusuunnitelmia ja ota rohkeasti yhteyttä mikäli yhdistelmä kiinnostaa :o)

 


21.8.2010 Huittisten epäviralliset agikisat, tuomarina Sanni Wahlroos

Roope pappa (reilu 12v) tykitti menemään ja nappasi agiradalta toisen sijan ja hyppikseltä voiton!!!! Reiluilla miinusajoilla. Rino joutui nöyrtymään ja tyytymään agiradalla kolmanteen sijaan -0,31 sekunnin tappiolla Roopelle :o)) Aika poikia kun aattelee että viimeksi käyty "valmennuksessa" vuosi sitten. Tällä hetkellä treenikenttänä kolme hyppyä ja kepit takapihalla, mutta onhan se jo hyvä alku omalle agi-kentälle :o)) Mahtavaa poitsut!!


14.8.2010 Lohtajan ryhmiksessä Rapunzellin Licence To Kill "Maisa" JUN ERI, JUK1, PN1, SERTI ja ROP!!!!! Upeeeetaaa Jukka & Co :o)))
14.8.2010 Agility Tampere

Rapunzellin Xmen Wolverine "Pepi" mini1 tulos -6,13. Tokat kisat ja nolla tulos sijoittuen kakkoseksi :o) Hienoo Maaria ja Pepi!!!


6-8.8.2010 Sawo-Show viikonloppu

Torstaina pakattiin auto ja lähdettiin Johannan ja neljän koiran kera kohti Kaavissa sijaitsevaa mökkiä ja perillä odottavaa Minnaa sekä kolmea koiraa :o)
Saunakin lämmitetty valmiiksi pitkänmatkalaisia varten! Aivan mahtava paikka!! Koirat juoksivat vapaana laumassa, kävivät uimassa ja muuten vaan painoivat pitkin poikin tannerta. Tuolla olisi viettänyt viikon jos parikin heti putkeen! Suuret kiitokset Minnalle & Johannalle sekä lauantaina seuraamme liittyneille Kimmolle & tytöille mahtavasta reissusta!!!Tässä porukkamme tuloksia:

6.8.2010 Tuomarina Harri Lehkonen
Sarotiinan Athos "Aatos" AVO EH
Capzy´s Lady Rose "Nuppu" JUN EH
Rapunzellin Diamonds Are Forever "Martta" JUN EH, JUK-4
Rapunzellin Anck Su Namun "Rooke" NUO EH, NUK-4
(arvostelu löytyy Rooken omilta sivuilta)
Rapunzellin Xmen Mystique "Warpu" AVO EH, AVK-3
(arvostelu löytyy Warpun omilta sivuilta)

7.8.2010 Tuomarina Benny Blid von Schedvin, Ruotsi

Sarotiinan Athos EH
Rapunzellin Diamonds Are Forever "Martta" JUN EH, JUK-4
Rapunzellin Anck Su Namun "Rooke" NUO ERI
(arvostelu löytyy Rooken omilta sivuilta)
Rapunzellin Xmen Mystique "Warpu" AVO ERI, AVK-3
(arvostelu löytyy Warpun omilta sivuilta)
Future Of Bohemia Platina "Rofy" AVO EH
(Arvostelu löytyy Rofyn omilta sivuilta)

8.8.2010 Tuomarina Tino Pehar, Kroatia

Sarotiinan Athos "Aatos" AVO ERI
Capzy´s Lady Rose "Nuppu" JUN EH
Rapunzellin Diamonds Are Forever "Martta" JUN ERI, JUK-4
Rapunzellin Anck Su Namun "Rooke" NUO ERI, NUK-4
(arvostelu löytyy Rooken omilta sivuilta)
Rapunzellin Xmen Mystique "Warpu" AVO ERI, AVK-1
(arvostelu löytyy Warpun omilta sivuilta)
Future Of Bohemia Platina "Rofy" AVO EH, AVK-4
(Arvostelu löytyy Rofyn omilta sivuilta)


27.7.2010 Rofyn Narnia pentueen poitsut treffasivat :o) Kiitos kuvista Tuulia!
17.7.2010 Ylivieskan KV-näyttelyssä Rapunzellin Licence To Kill "Maisa" 10kk JUN ERI, JUK1, PN2 ja SERTI!! Huisin paljon onnea Jukka & Co!!!Tytöt lähdössä shoppaileen, kuvassa Nada (Rapunzellin Look Who's Talking) ja kaverinsa Cara!


29.6.2010 Wilja (Rapunzellin Hurricane Hilda) aloitti juoksunsa ja tullaan astuttamaan komealla herrasmiehellä Aatoksella (Sarotiinan Athos)!!! Pentukyselyt tervetulleita :o)


28.6.2010 Wilja (Rapunzellin Hurricane Hilda) sekä Ratki-Riemukas (Love Song Bohemia Platina) todettiin tänään Metvetissä silmistään edelleen terveiksi!!


28.6.2010 Kesäisiä terveisiä kuvan kera lähettää Vexi (Rapunzellin The Spy Who Loved Me) Porista!
27.6.2010 Pennut ovat lähteneet uusiin koteihin valloittamaan sydämiä! Mansikka (Klaara) lähti sijoitukseen Tiuku Von Liljan (Rapunzellin Moment By Moment) perheeseen Pirkkalaan, Kitty (Kielo) muutti Helsinkiin Pusztain perheeseen Lulu-russelin kaveriksi, Nupe (Kauko) jäi tähän aikas lähelle Ulvilaan Mikkolan perheeseen ja Tempo (Kyösti) lähti Lohjalle Satulle ja Akkelle!
Toivotamme erittäin hauskoja hetkiä perheille uusien perheenjäsenten kanssa!!


Tuuri 13.6.2010 Tuomarina Pirjo Hjelm
Rapunzellin Diamonds Are Forever JUN EH, JUK3
Rapunzellin Licence To Kill JUN ERI, JUK2, PN3, VASERT

Älyttömästi onnea siskoksille ja omistajille!!!


Kuvassa Maiski (Rapunzellin Licence To Kill)


11-13.6.2010 Meillä oli hauska viikonloppu kun Paavo (Rapunzellin Get Shorty) oli meillä hoidossa! Paavosta oli kasvanut komea ja erittäin hyväluonteinen herrasmies! Paavo menetti vanhalle papparaiselle Roxille koko sydämensä, jopa papparaisen unta piti vieressä istuen valvoa. Vanha pappa ei vain oikein lämmennyt nuorenmiehen iskuyrityksille :o) Hauskinta Paavosta taisi olla Tähkiksen kanssa, ainakin vauhdista ja neidin äänestä päätellen :o)


6.6.2010 Vietettiin meidän pappaparin Roxin & Roopen synttäreitä! Roxille tuli 13 vuotta täyteen 5.6 ja Roopelle 12 vuotta 6.6. Roxia vaivaa vanhuudenkaihi molemmissa silmissä ja kuulokin liki mennyt, mutta fyysisesti muuten terve ukkeli. Roope taas on aivan toista maata, vauhti ei ole hidastunut, ääni ei ole hiljentynyt, karva ei ole harmaantunut. Oikeastaan mistään ei osaa arvata tämän pojan ikää! Toivon rakkaalle pappaparille vielä monia terveitä vuosia lisää!


18.5.2010 Pennut voivat erittäin paksusti, muistuttavat lähinnä isoilta pannukakuilta maatessaan näin kuumina päivinä selällään ja kaikki raajat levällään kohti kattoa :o) Uusia kuvia kasvatit sivuilla!


16.5.2010 Pentunäyttely Riihimäki, Tuomarina Karin Bergbom ROP-PENTU "Maisa" Rapunzellin For Your Eyes Only!! Onnea Pirjo & Jarmo!!


15.5.2010 Meillä ollaan jouduttu jo kahden koiran kanssa klinikalle kyykäärmeiden puremista. Riimi paisui älyttömiin mittoihin saatuaan kuonoonsa pureman, Rino selvisi huomattavasti vähemmällä, vaikka puremia löytyikin kuonosta kaksi. Onneksi nyt kaikki näyttää olevan ok.


13.5.2010 Surullisia uutisia... Eino (Rapunzellin Pharaoh Seti) jäi auton alle jänisjahdissa ja menehtyi :o(( Otan osaa perheen suureen suruun :o(( Sateenkaarisilta sai uuden asukin ja Eino lähti isoille metsästysmaille :o((


28.4.2010 Meillä on pentuja!!! Warpulle (Rapunzellin Xmen Mystique) ja Väinölle (Riikolan Pelimies) syntyi tänään kaksi kaunista prinsessaa ja kaksi komeaa prinssiä. Klaara, Kielo, Kyösti ja Kauko sekä äiti Warpu voivat hienosti!!


18.04.2010 Vaasa KV, Tuomarina Tiina Taulos
Rapunzellin Diamonds Are Forever "Martta" oli upeasti ROP-pentu!!! Onnea Martalle sekä Martan perheelle!
17.4.2010 Saimme Iirolta (Rapunzellin Reepicheep) ja Tuulialta terveisiä kuvien kera! Iiro menetti rakkaan koiraystävänsä, Essi leonbergin, jonka hännäntyvessä oli pentuna mukava nukkua. Nyt Essin paikkaa korvaa "pikkuveli" Eeli-leonbergi, jonka kanssa varmasti riittää tekemistä!
30.3.2010 Iloisia uutisia: Warpun ultrassa pienet sydämet sykkivät hurjaa tahtia :o))) H-hetkeen aikaa vielä noin kuukausi. Pentukyselyt tervetulleita :o)


19.3.2010 Nyt myös Wiljalle on sulho löytynyt!! Wilja tullaan astuttamaan syksyn juoksuista uroksella Sarotiinan Athos! Lisää yhdistelmästä Pentuja -sivulla


6.3.2010 Ähtärin ryhmänäyttelyssä mukana olivat sekä Warpu (Rapunzellin Xmen Mystique) että Rooke (Rapunzellin Anck Su Namun). Hienosti meni jälleen, Rooke EH:lla juniori narttujen kolmas ja Warpu harvoja ERI:n saaneita PN kakkonen saaden vara-SERTIn!!! Liki oli kolmas SERTI jälleen, mutta nyt jäädään mammalomalle ja toivotaan riiustelun Väinön kanssa tuottavan komeaa ja kaunista lopputulosta muutaman viikon päästä :o)
Arvostelut löytyvät koirien omilta sivuilta!


5.3.2010 Mummy-pentueen Eino pojasta kuului hienoja uutisia!! Pojalta ammuttiin ensimmäinen supi!! Hienoa hienoa, jatkakaa samaan malliin :o)


1.3.2010 Warpu (Rapunzellin Xmen Mystique) on nyt astutettu Väinöllä (Riikolan Pelimies). Jos kaikki sujuu hyvin, pentujen odotetaan syntyvän viikolla 17! Pentukyselyt tervetulleita!


28.2.2010 Mummy-pentueen isukista Eikasta leivottiin Suomen Jackrussellinterrierit ry:n Tokomestari!!! Onnea älyttömästi Eikalle perheineen!!


15.2.2010 Faben (Rapunzellin Xmen Mystique) juoksu on vihdoin alkanut!!! Pian pääsemme Väinö-sulhoa riiustamaan ja odottamaan lopputulosta! Lisää Pentuja -sivulla!


14.2.2010 Paavo (Gloria x Fani) lähettää hyisen kylmiä terveisiä Porista kaikille!!
14.2.2010 Agility Lieto

Wilja (Rapunzellin Gurricane Hilda) kävi Liedossa ohjaajansa Alisa Krannin kanssa ottamassa kaikista kolmesta kisasta tulokset. Kepit ovat edelleen se harmin paikka, mutta upeasti radoilta tulokset 15vp, 5vp ja 5vp! Onnea Wilja & Alisa :o))


24.1.2010 Turku Winter Dog Show Tuomarina Karl-Erik Johansson

Meillä oli oikein mukava päivä tulosten suhteen :o) Tuomari oli tiukka ja jakoi ERInomaisia vain murto-osalle russeleista. Rooke (Rapunzellin Anck Su Namun) sai ERIn, ollen junnuluokan kolmas ja Fabe (Rapunzellin Xmen Mystique) sai myös ERIn, ollen avoimen luokan toinen ja upeasti Paras Narttu kakkonen, saaden vara-SERTIn ja vara-CACIBin, joka tullaan vahvistamaan CACIBiksi :o)) Molempien arvostelut luettavissa niiden omilta sivuilta.


16.01.2010 Pentusuunnitelmia Erittäin pitkällisen pohdinnan jälkeen löysin vihdoinkin Warpulle sulhasen!! Sulhoksi valikoitui Riikolan Pelimies. Nyt vain odottelemme juoksuja jotta pääsemme treffeille komean pojan kanssa. Pentukyselyt ovat tervetulleita! Lisää tietoa Pentuja -sivulta

Myös Wiljalle (Rapunzellin Hurricane Hilda) on suunnitelmissa pentue kesälle -10, mikäli sopiva uros löytyy!


16.01.2010 Sekä 007-että Travolta pennut ovat kotiutuneet hienosti! Oikein mukavaa jatkoa teille kaikille!! Kuvat ovat aina tervetulleita, tässä kuvia uusista kodeista:


Romu lähettää terveisiä Kokemäeltä!


Vincent lähettää terveiset Askolasta!


Martta taasen tervehtii Seinäjoelta!


6.01.2009 Agility Noormarkku Jäätävässä pakkasessa lähdimme Wiljan (Rapunzellin Hurricane Hilda) sekä Rinon (Nisupihan Big Boss) kanssa Noormarkkuun agilitykisoihin jäädyttämään nenämme. Pakkasta oli tosiaan reilut 25 astetta ja silti me pöhköt lähdimme matkaan :o) Kannatti kyllä sillä Wilja, ohjaajanaan Alisa Kranni, otti hienot tulokset kaikilta kolmelta radalta: kaksi vitosta kepeiltä sekä kymppi kepeiltä ja puomin alastulo kontaktilta! Hyvä te!!!
Rino taasen päätti että on niin vilu joten nopea hylky on paras ratkaisu päästä lämpimään autoon, hehe. Kahdelta ekalta radalta siis hylyt ja kolmannelta, Rino taisi siis tajuta että pois ei pääse niin kuunnellaan sitten, puhdas nolla ja kiva miinus aika. Pari paikkaa mentiin niiiiin likipitäen että hylky oli postikorttiakin likempänä, mutta taisi papparaisen kuulolaite toimia pakkasellakin ja juuri ja juuri Rino kääntyi oikeaan suuntaan! Yksi nolla vielä ja jatkamme kakkosiin! Ei hassumpaa 9-vuotiaalta koiralta jolla viisi starttia takana :o)


12-13.12.2009 Helsinki viikonloppu Voittaja-09 ja PMV-09 Lähdimme messariin Warpun (Rapunzellin Xmen Mystique) ja Rooken (Rapunzellin Anck Su Namun) kanssa. Lauantaina Helsingin Voittaja 09-näyttelyssä oli kiva menestys, Rooke ERI:llä junnunarttujen kolmas, Warpu ERI:llä voitti avoimen luokan nartut sekä sijoittui PN kehässä kolmanneksi saaden vara-SERTIn ja vara-CACIBin, joka tullaan vahvistamaan CACIBiksi :o))
Sunnuntaina olikin sitten toinen juttu, koirien arvostelut vaihtuivat päinvastaiseen ja Warpun erinomaisella arvostelulla heltisi EH, kuten myös Rookelle EH! Mutta sitäkin enemmän saivat koirat jos jonkinmoista tavaraa! Me kun pääsemme siskoni Riikan kanssa vauhtiin, ei meinaa Focuksen takaluukku mennä enää kiinni :o) Niin ja Rooke pääsi Kanan syliin poseeraamaan :o))
7.11.2009 Glorian ja Fanin pennuista Taika-tyttö vielä vapaana peruutuksen vuoksi! Mikäli tyttö kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!


7.11.2009 Vincent (Mauno) lähettää faneilleen kuvaterveisiä uudesta kodistaan :o))
7.11.2009 Rofyn ja Rasmuksen pennuista maailmalle ovat lähteneet Vexi (Mauri), Vincent (Mauno), Romu (Martti), Martta sekä Mimmi, Maisa odottelee vielä viikon äitinsä hellässä hoivassa :o)
Toivotan uusille perheille oikein rattoisia hetkiä uusien perheenjäsenten kanssa!!


2.11.2009 Eläinlääkärintarkastuksessa täysin terveiksi todettiin sekä 007- että Travolta pentue!!!


22.10.2009 Glorian ja Fanin pennuista narttupentu vapaana peruutuksen vuoksi! Ota yhteyttä ja kysy lisää :o)


22.10.2009 Rofyn ja Rasmuksen pennut ovat ehtineet jo kuuden viikon ikään. Meno on jo varsin vauhdikasta, ruoka maittaa, ulkona ollaan jo käyty ja ekat seisomakuvatkin kävi iskän omistaja Maria tänään ottamassa. Aivan upeasti sujui kuvausurakka. Normaalisti eka seisomakuvaus-sessio kestää muutaman tunnin ja hikeä ehtii vuodattaa muutaman desin sekä jauhelihaa hupenee pari kiloa, mutta pennut seisoivat reippaasti paikoillaan kuin patsaat hännät kohti taivasta sojottaen :o)


18.10.2009 Tamskin agilitykisat Tampere
Liki 6,5 vuoden tauon jälkeen starttasi Rino ( Nisupihan Big Boss) agilityssa aivan loistavilla tuloksilla!! A-kisasta 0-rata ajan ollessa -13.48 ja sijoittui kakkoseksi!! Toinen rata sujui aivan yhtä upeasti, lukuunottamatta omaa mokaa kun unohdin puomilla ota-käskyn jolloin siitä otettiin 5vp. Ihanne aika alittui tässäkin reippaasti -14.25!!
Kyllä se agi-kärpänen taas puraisi ja taisikin ottaa ison palan, sillä uusia kisoja tiiraillaan urakalla :o)
Mukana oli myös Wilja (Rapunzellin Hurricane Hilda) jota on alkanut hetki sitten ohjaamaan Alisa Kranni. Ekoista kisoista tuloksena molemmilta radoilta hyllyt. Keinu, kepit sekä rengas vielä hieman hakusessa, mutta kunhan ne vielä Alisa saa kuntoon niin avot!!26.9.2009 Glorian ja Fanin pennut ovat syntyneet!!! Gloria päätti yllättää kaikki kun pentuja odoteltiin tosiaan vasta ensi keskiviikon aikoihin. Kaikki sujui hienosti, vai pitäisikö sanoa rasvatusti :o) Synnytys oli tunnissa ohitse ja kaikki kuusi pientä palleroa olivat tissillä! Pojat Taavi, Taisto ja Tare sekä tytöt Tyyne, Tiuku ja Taika että äiti Gloria voivat hyvin!!


Rofyn pentujen silmät ovat auenneet, painoa tulee roimasti lisää päivittäin ja pikkuhiljaa alkavat myös leikkiä keskenään! Kaikki voivat hienosti!


Meillä on pentuja!!!!!! Rofyn ja Rasmuksen pentue syntyi 10.9. alkuillasta. Synnytys sujui paremmin kuin oppikirjoissa, kaikki oli ohi 1,5 tunnissa. Laatikossa tuhistaa 3 urosta Mauri, Mauno ja Martti sekä nartut Mimmi, Maisa ja Martta. Sekä pennut että emä Rofy voivat mainiosti! Talossa kuullaan taas pian pienten tassujen töminää, vai pitäisikö sanoa tällä sakilla että ryminää :o)) Kaikki pennut on varattu!!


17.08.2009 Rofy (Future Of Bohemia Platina) ultrattu tiineeksi!!! Ultrassa näkyi useita pieniä rasselin alkuja, joita odottelemme syntyväksi siinä vkon 37 lopussa! Pentukyselyt ovat tervetulleita :o)
Vielä jännätään onnistuiko myös Glorian astutus, parin viikon kuluessa tiedän siitäkin lisää!


1.08.2009 olimme Porin KV näyttelyssä Warpun ja Rooken kanssa. Juuri sopivasti ennen kehän alkua, mieletön rankkasadekuuro kasteli meidät läpikotaisin, näin maalaisittain sanottuna: aluskalsareita myöten :o)
Tulokset olivat erittäin miellyttäviä:

Rapunzellin Anck Su Namun "Rooke"
PEK1, PNP1, KP, ROP-PENTU

Rapunzellin Xmen Mystique "Warpu"
ERI, AVK1, PN2, SERTI, vara-CACIB

Rapunzellin Electricstorm "Riku"
ERI, AVK2

Tämä olikin Rooken viimeinen pentuluokka, varsin mukavasti pentuaika kehissä sujuikin, 4 näyttelyä joista 3x ROP-PENTU ja kerran PN2 kera KP:n.
Warpu jää kotiin myös hetkeksi odottamaan, jotta maaginen kahden vuoden raja täyttyy jolloin lähdemme metsästämään sitä viimeistä valion arvoon oikeuttavaa SERTIä.11.07.2009 Rodun erikoisnäyttely Helsinki
Ensimmäiseen erkkariimme oli ilmoitettu huikeat 189 rasselia!! Päivä oli mitä onnistunein, sateen uhkasta huolimatta aurinko paistoi, erittäin maittavassa piknikki teltassa käytiin useita kertoja (kymmeniä siis) , tavattiin mukavia ihmisiä ja vaihdeltiin kuulumisia sekä kehissä nähtiin toinen toistaan upeampia rasseleita!
Kehissä meidän omista koirista pyörähti Warpu (Rapunzellin Xmen Mystique) avoimissa nartuissa, joita oli kehään ilmoitettu huikeat 30 kappaletta sekä meidän kotiin jäänyt kasvatti Rooke (Rapunzellin Anck Su Namun) pennuissa joita oli myös valtava määrä, 34 kappaletta!
Rooke aloitti päivän upeasti voittaen narttupennut 7-9kk joita oli kehässä 12 kpl, sijoittuen paras narttupentu kehässä ensimmäiseksi ja pisteenä iin päälle Rookesta tuli meidän ensimmäisen erkkarimme ROP-PENTU!!!!
Warpu ei jäänyt puolisiskoltaan varjoon, sillä Warpun sijoitus oli valtavasta 30 nartun avoimen luokan kehästä toinen!!! Ja vielä parasnarttu kehässä nappasi vara-SERTIn!!! Narttuja oli kehiin ilmoitettu yhteensä 89 kpl!!!
Warpun sisko Bella (Rapunzellin Shadowcat) sai tuomarilta tällä kertaa H:n, harjoitus tekee mestarin kehässäkin, tästä on hyvä jatkaa!
Kiitokset mukavasta seurasta eritoten Bellan (Rapunzellin Xmen Shadowcat) ja Sylvin (Rapunzellin Xmen Jubilee) omistajille sekä viereisen teltan Heidille& Markukselle ja heidän sydänten murskaaja Manolle :o)

Rapunzellin Anck Su Namun PEK1, PNP1, KP, ROP-PENTU
Rapunzellin Xmen Shadowcat NUO H
Rapunzellin Xmen Mystique AVO ERI, AVK2, vara-SERTI
5.7.2009 Hyvinkään näyttely yhtä Rapunzellin juhlaa!!!! Ensimmäinen kotiin jäänyt kasvatti Rooke (Rapunzellin Anck Su Namun) nappasi ROP-pennun tittelin kivalla arvostelulla juuri ja juuri 7kk iän ylittäneenä :o) sekä siskollani Riikkalla sijoituksessa oleva Warpu, paremmin ehkä Fabena tunnettu (Rapunzellin Xmen Mystique) avasi SERTI tilinsä ollen NUO ERI, NUK1, PN1, SERTI ja VSP!!!!!!!
Maasta se pienikin ponnistaa ja monta kertaa ollut serti liki ja nyt se viimein tuli :o) Kasvattaja on mineistään hyvin ylpeä!!! Onnea suunnattomasti Faben omistaja Riikkalle!!
Pappa Pilkku (Firette's On The Rocks) vei koko potin ollen ROP ja RYP1!!! Mahtava suoritus rasselilta, ryhmäsijoitukset kun jo ovat harvinaista herkkua rasseleilla ja taitaa Pillku olla ainoa rasseli joka on jo kaksi kertaa ryhmässä kivunnut ensimmäiselle sijalle!
Molempien koirien arvostelut löytyvät niiden omilta sivuilta!
5.7.2009 Rofyn (Future Of Bohemia Platina) juoksut ovat alkaneet :o) Rofy tullaan astuttamaan Rasmuksella (Tricksy Rogues Chivas Regal). Mikäli yhdistelmä kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!


Tuusula 4.7.2009 Tuomarina Svante Frisk, Ruotsi
Rapunzellin Xmen Shadowcat NUO EH NUK2

Paljon onnea Bellalle omistajineen!!


Salo 6.6.2009Tanya Ahlman Stocmari
Rapunzellin Xmen Mystique ERI, NUK1, PN3, VASERTI

Rapunzellin Snowstorm AVO EH, AVK4


Lisätty tuloksia sekä Warpun että Rooken sivuille Tampereen pentunäyttelystä sekä Rauman että Salon näyttelyistä.Kesäterveisiä Warpun siskon Sylvin perheeltä!
Onni-poika lähti maailmalle ja nimeksi jäi Onni :o) Onni-pojalla uudet kaverit ja uudet kujeet!
Ilona muutti Pepin kaveriksi ja aikoo isona seurata Pepin jalanjälkiä agilityyn. Ilona sai nimekseen Milka, joka on muuten maailman parasta suklaata :o)
Roosa toivottaa kaikille hauskaa kesän alkua!!14.05.2009
Pentuesuunnitelmia! Ota ajoissa yhteyttä mikäli yhdistelmä kiinnostaa!


14.05.2009
Uusi "tulokas" Nartut -sivulle :o)


11.05.2009
Bohemia-pentua tarkastuksessa, Terveitä koko sakki, Hymyllä pieni napatyrä!


09.05.2009
Pirkanmaan russeliriehassa! Kivat 50 russelia paikalla ja me olimme kokoonpanolla: Rino, Rofy ja Rooke sekä meidän Riikka oli Warpun kanssa. Warpusta kruunattiin "Naisellisin neito"! Rofy samaisessa luokassa nelonen ja mukana menossa ollut kasvatti Roosa hienosti kolmas! Rooke sijoittui ensiesiintymisellään "Pontevin Pentu" luokan kakkoseksi! Rino "Vauhdikkaissa Veteraaneissa" neljäs. Rooken sisko Elli, poikkesi myös paikalla!
Agilityssa pokattiin kolmas sija, mutta makkaransyöntikisassa Rino vei voiton :o) Reilut 30 osallistujaa ja Rinon aika rapiat 12 sekuntia oli ylivoimainen! Mutta kyllä meillä koirat kotona ruokitaan :o)


25.04.2009
Lahti KV Warpu "Rapunzellin Xmen Mystique" NUO ERI, NUK1. Jälleen upea arvostelu, joka löytyy Warpun omilta sivuilta!


18.04.2009
Roosa "Rapunzellin Snowstorm" upeasti Vammalan match showssa BIS!!!!! Tuhannet onnittelut omistajille Satulle, Niinalle & Mikkolle!!


23.03.2009
Ratki-Riemukkaan pennut syntyivät!! Saldona kaksi tyttöä ja kaksi poikaa, joista toinen valitettavasti syntyi kuolleena. Äiti sekä pennut Onni-Poika, tytöt Ilona ja Hymy voivat hienosti!


19.03.2009
Ratki-Riemukkaan Röntgenissä näkyi yllätyksenä 4 pentua!!


15.03.2009
Rapunzellin Xmen Mystique Tampereen KV:ssä upeasti ERI, NUO2 loistavalla arvostelulla. Arvostelu löytyy Warpun omilta sivuilta


20.02.2009
Ratki-Riemukkaan ultrassa näkyi 2 pentua!


05.02.2009
Wiljan ja Eikan pennut lähteneet maailmalle! Onnea uusiin koteihin ja hauskoja hetkiä pentujen kanssa!


17.01.2009
Ratki-Riemukas astutettu uroksella Rapunzellin Electricstorm


12.12.2008
Wiljan ja Eikan pennuista yksi poika valitettavasti menehtyi viikon iässä. Eviran mukaan kuolinsyy akuutti vatsakalvontulehdus :o(


7.12.2008
Rofyn (Future Of Bohemia Platina) juoksu on alkanut parisen kuukautta etuajassa. Tästä syystä astutus siirtyy seuraavaan juoksuun kesän -09 korville.


5.12.2008
Roosan ja Jazzin pentue on lähtenyt maailmalle! Onnea uusiin koteihin ja hauskoja hetkiä pentujen kanssa :o)


3.12.2008
Wiljan ja Eikan pentue on syntynyt! Kolme urosta ja kolme narttua - sekä äiti että pennut voivat hyvin! Lisää Pentuja-sivuilla.


5.10.2008
Rapunzellin Snowstorm "Roosa" synnytti tänään aamulla kolme poikaa ja kaksi tyttöä. Synnytys sujui nopeasti ja kuin suoraan oppikirjasta, kaikki voivat nyt hienosti! Lisää Star Wars -pennuista niiden omalla sivulla.


5.9.2008
Wilja aloitti yllättäen juoksunsa melkein 3 kk etukäteen! Wilja on nyt astutettu komealla nuorella miehellä, Eikalla. Molemmat vanhemmat ovat erittäin hyväluonteisia, terveeksi todettuja monipuolisia harrastuskoiria. Lisätietoja Pentuja-sivulla.


Meidän Roope on aloittanut jälleen pitkän tauon jälkeen mätsäreiden kiertämisen ja herra onkin sijoittunut upeasti! Takana reilut 10 match showta ja tuloksina mm. 4x BIS1, 2x BIS2 ja 2x BIS3!! Noora Juutilainen 7 v. jatkaa sijoitusten poimimista Riimin kanssa lapsi & koira -kehistä!


Valkeakoski 24.8.2008
Tuomari: Astrid Aas-Lundava

Rapunzellin Xmen Mystique EH, JUK4
Rapunzellin Electric Storm ERI, NUK1, PU2, vara-SERT


MEJÄ Pieksämäki 3.8.2008
! Rapunzellin Wildlands Sue AVO1 (50/50)


Sawo Show KV 3.8.2008
Tuomari: Hans Lehtinen

Rapunzellin Xmen Mystique ERI, JUK1, PN4


Sawo Show KV 2.8.2008
Tuomari: August de Wilde, Belgia

Rapunzellin Xmen Mystique ERI, JUK2


Sawo Show KV 1.8.2008
Tuomari: Paula Heikkinen-Lehkonen

Rapunzellin Xmen Mystique ERI, JUK1, PN3, vara-SERT
Rapunzellin Wildlands Sue ERI, NUK3


Pori KV 27.7.2008
Tuomari: Jetta Tschokkinen

Rapunzellin Electric Storm NUO EH, NUK1


SJRT ry:n epävirallinen näyttely 19.7.2008
Tuomari: Maija Mäkinen

Rapunzellin Wildlands Emmet JUN EH, JUK2
Rapunzellin Wildlands Joe NUO H
Rapunzellin Xmen Mystique JUN ERI, JUK1
Rapunzellin Xmen Shadowcat JUN EH, JUK2
Rapunzellin Snowstorm NUO EH, NUK3
Kennel Rapunzellin KAK2, KP


Terriers Specialty Kosice (SK) 12.7.2008
! Rapunzellin Wildlands Billy Intermediate CAC, CC, Specialty Winner, BOB, BOG


10.5.2008 Rauma
Tuomari: Cristian Stefanescu, Romania

Rapunzellin Lion King Aslan PEK2
Rapunzellin Xmen Mystique PEK1, KP, PNP1, ROP-pentu
Rapunzellin Electricstorm AVO ERI, AVK1, PU3, SERT
Rapunzellin Hurricane Hubert VAL ERI, VAK4
Love Song Bohemia Platina JUN ERI, JUK2
Rapunzellin Snowstorm JUN ERI, JUK3
Rapunzellin Hurricane Hilda AVO ERI, AVK3
Kennel Rapunzellin KAK2, KP


19.4.2008
Kuvaterveisiä Miinan (Rapunzellin DustDevil Mirage) perheeltä Espoosta!13.4.2008
Noormarkun match showssa meidän monteri-Roope loisti ollen BIS1! Pieni handlerinalku Noora Juutilainen 7 v. ensimmäistä kertaa kehässä Riimi-rasselin kanssa ja heti upea lapsi & koira -kisan voitto! Paljon onnea Noora & Riimi!


Uutisia maailmalta: National Show Ostrava 12.-13.4.2008 Rapunzellin Wildlands Billy "Bono" sai ensimmäisen juniori-SERTin! Congratulations Ingrid!22.3.2008
Rapunzellin Xmen Mystique "Warpu" upeasti Kokemäen pentunäyttelyssä PPEK1, KP, PNP1, ROP, RYP2!


© Cadium.net


2.3.2008
Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä debytoi Rapunzellin Xmen Mystique "Warpu" ollen PPEK1, KP, PNP2!


6.1.2008
Kaksi narttua sekä uros syntyi Korppiniemen Lucky Lurulle "Riimille" sekä Boldandbrainy Dalton's Jackille "Wimpalle". Kaikki sujui hienosti ja koko pesue voi hyvin! Pentueen oma sivu.


DustDevil-pentue


18.11.2007
Xmen-pentue on lähtenyt valloittamaan maailmaa, onnea uusille perheille!

Jos kaikki sujuu hyvin, on odotettavissa pentue syntyväksi heti vuodenvaihteen jälkeen yhdistelmästä Boldandbrainy Dalton's Jack x Korppiniemen Lucky Luru. Mikäli olet yhdistelmästä kiinnostunut, ota ajoissa yhteyttä! Lisää yhdistelmästä Pentuja-sivulta.


12.10.2007
Narnia-pentue lähti maailmalle! Toivotan pienokaisille ja uusille perheille paljon hauskoja hetkiä :o)


22.9.2007
Wiljan "Rapunzellin Hurricane Hilda" ja Rasmuksen "Tricksy Rogues Chivas Regal" pennut ovat syntyneet. Kolme kaunista tyttöä ja komea poika :o) Sekä äiti että pennut voivat hyvin! Kuvia tulossa...


20.8.2007
Tänään näki päivänvalon Narnia-pentue. Pentuja syntyi 7, mutta valitettavasti 4 pentua kuolleena. Pentulaatikossa kasvaa kohisten kaksi urosta ja yksi narttu. Sekä emä että pennut voivat hienosti! Pentueen sivulle tästä.


24.7.2007
Wilja on astutettu uroksella Tricksy Rogue's Chivas Regal. Lisää tietoja pentueesta Pentuja-sivulla!


21.7.2007 Tampere jrt-erikoisnäyttely
Tuomari: Hannie Warendorf, Hollanti

Rapunzellin WildLands Emmet PPEK1, KP, PUP1, ROP-pentu, BIS2
"Complete 5 months outgoing puppy. Very good proportions and type. Nice head, eyes and teeth. Ears still a bit loose (changing teeth). Lovely topline and tailset. Excellent angulations front and behind. Lovely rigcage. Good forchest. Lovely bone and coat. Moves extremely well for so young."

Rapunzellin Electric Storm JUN ERI, JUK3
"10 months, complete. Happy, handsome fellow. Good porpotions. Very nice head with alert and keen expression. Good forface. Strong muzzle. Very good topline. Balanced in angulations. Lovely bone. Very dense coat. A bit disturbing derocloves. Very sound little boy."

Rapunzellin Snowstorm JUN ERI
"10 months bitch of good size and porpotions. Prefer a bit more feminine in head. Very nice topline. Very nice hindangulations. Little straight in upperarm. Very good body. Good coat. Moved ok."

Rapunzellin Hurricane Helen AVO ERI, AVK3
"2 years very nice type of bitch. Very nice head and good developed cheeks. Good eyes and ears. Very nice topline and balanced angulations. Well of for colours. Very nice coat and bone."

Rapunzellin Hurricane Hubert VAL ERI, VAK4
"2 years complete smashing championdog. Nice masculine head. Good eyes and ears. Lovely topline and angulations and tail. Very nice ribcage. Moves easily."

Kennel Rapunzellin kasvattajaryhmä pennut KAK1, KP, ROP-kasvattaja
"Very nice quality puppies. Good in type, coat and bone. They move very nicely. All have a good temperament."


14.7.2007 Orivesi
Tuomari: Laura Cox, Irlanti

! Rapunzellin Hurricane Hubert AVO ERI, AVK1, PU2, SERT, FIN MVA
"Very good type & outline. Very good earset. Good expression. Prefer more defined stop. Very good reach of neck. Good front & shoulders. Good topline. Very good back angul. Moves very freely. Well balanced."

Love Song Bohemia Platina JUN EH
"Nice type & outline. Prefer more defined stop. Very good neck. A bit long body. Okay back angul. Of good size."27.6.2007
Rofy (Future of Bohemia Platina) on astutettu Elviksellä (Dirtdigger's Love Me Tender). Mikäli kaikki sujuu tällä kertaa hyvin, on pentuja odotettavissa viikolle 34! Toivotaan parasta jotta alkusyksystä saisimme taloon pienten tassujen töminää :o) Lisää yhdistelmästä Pentuja-sivulla!


16.6.2007
Rapunzellin Hurricane Hubert "Remu" Hämeenlinnassa 16.6. nappasi toisen sertinsä ollen PU2!!! Hieno 2-vuotissyntymäpäivä pojalla, onnea omistaja Liisalle! Samaisessa näyttelyssä Love Song Bohemia Platina "Ratki-Riemukas" oli hienosti JUK3 EH:lla!


19.5.2007 Rauma
Tuomari: Maija Mäkinen

Rapunzellin Snowstorm KP, ROP-pentu
"8 kk narttupentu jolla hyvät rungon mittasuhteet. Voimakas pää jossa hyvät leuat. Isot korvat. hyvät silmät ja purenta. hyvä kaula. Tasapainoisesti kulmautunut. Rintakehä voisi olla hieman pidempi.Hyvä häntä. Hyvät käpälät.Liikkuu hyvin sivusta, löysästi edestä. Hyvä karva. Luonne ok."

! Rapunzellin Hurricane Helen NUO ERI, NUK1, PN1, SERT, ROP & RYP3
"Ryhdikäs narttu jolla hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä pää, korvat ja purenta. Silmät voisivat olla tummemmat. Hyvä kaula ja säkä sekä eturinta. Hyvä runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvät raajat ja käpälät. Liikkuu ja pomppii hyvin. Pitkä askel. Hyvä kattava karvapeite. Hyvä häntä. Hyvä tempperamentti."

Future of Bohemia Platina AVO EH, AVK1
"Iso vahva narttu jolla hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä kallo ja korvat, silmät ja purenta. Etuosa saisi olla paremmin kulmautunut. Hyvä kaula ja runko. Irtonaiset kyynärpäät. Sopivasti kulmautunut takaosa. Kiertyvä häntä. Hyvä luusto ja käpälät. Liikkuu reippaasti. Löysät etuliikkeet. Hyvä karva rungossa, pehmeä raajoissa. Esiintyy hyvin."


Tara


17.5.2007 Tampere pentunäyttely
Tuomari: Paula Valakari

Rapunzellin Thunderstorm PEK2
Rapunzellin Snowstorm PEK1, KP, PNP2

Molemmista kuvat täällä.


Rapunzellin Hurricane Helen "Tara" on voittanut omistajansa Heidin (6 v.) kanssa useita lapsi & koira -kilpailuita. Viimeksi tuli voitto Someron ryhmänäyttelyssä! Onnea Heidi & Tara!!5.5.2007 Somero
Tuomari: Kari Salminen

Rapunzellin Snowstorm KP, ROP-pentu
"Oikea koko, reipas, hyvin esiintyvä pentu, erinomainen pää jossa hieman isot korvat, erinomaisesti kulmautuneet raajat, hienot mittasuhteet rungossa, upeat liikkeet, loistava häntä, hyvä karva."

Rapunzellin Hurricane Hubert NUO ERI, NUK1, PU1, SERT, VSP
"Isokokoinen, loistavat mittasuhteet, erinomainen pää ja ilme, hyvät korvat, hienot raajat, oikea runko, esimerkilliset liikkeet ja esiintyminen. Häntä voisi olla hieman suorempi, hyvä karva."

Rapunzellin Hurricane Helen NUO ERI, NUK1, PN2, vara-SERT
"Erinomaiset mittasuhteet, vahvaluustoinen narttu, erinomainen vahva pää jossa otsa saisi olla sileämpinahkainen, hienot korvat, vahva takaosa, upea häntä. Hyvin liikkuva ja hyvin esiintyvä. Hyvä karva."

Future of Bohemia Platina AVO T
"ISO! Mittasuhteiltaan parson, pitkä kuono, liian lyhyt runko suhteessa raajoihin, Hyvät korvat, vahva hyvä takaosa, liikkuu hyvin, kauniisti kunnostettu, hyvä karkea karva, varma esiintyjä, hyvä häntä." :D

HURJAN PALJON ONNEA KASVATEILLE JA OMISTAJILLE!!


Remu

Roosa


17.3.2007 Kokemäki
Tuomari: Paavo Mattila

Love Song Bohemia Platina PNP2
Rapunzellin Hurricane Hilda NUO EH, NUK1
Future of Bohemia Platina AVO ERI, AVK2, PN3, vara-SERT

Arvostelut löytyvät koirien omilta sivuilta.


4.3.2007
Kaapelitehtaan pentunäyttelyssä sekä Rapunzellin Thunderstorm "Herkules" että Rapunzellin Snowstorm "Roosa" sijoittuivat molemmat upeasti ollen molemmat P-PEK4 ja saaden vielä hienot arvostelut! Onnittelut omistajille! Herkuleksesta, Roosasta ja Rikusta viisikuiskuvat Stormyjen galleriassa.

Mukana oli myös LoveSong Bohemia Platina "Ratki-Riemukas" joka käteltiin kehästä viimeisenä sijoittumattomana ja lähti kotiin hieno arvostelu mukanaan. Arvostelu löytyy Ratki-Riemukkaan omalta sivulta!


10.2.2007
Taran pennut ovat syntyneet!! 4 potraa poikaa ja 2 suloista tyttöä näkivät päivänvalon 10.2.2007. Kaikki sujui hienosti ja emä sekä pennut voivat hyvin! Pentueen omalle sivulle pääset tästä.


27.1.2007 Turku (62 + 14 pentua)
Tuomari: Frisk, Ruotsi

Love Song Bohemia Platina PEK2, KP
Rapunzellin Hurricane Hubert EH
Rapunzellin Hurricane Hilda H


23.1.2007
Ikäviä uutisia, viikolla 7 synnyttävä narttu on valitettavasti luonut pentueensa. Yhdistelmä siirtyy syksyyn 2007.


9.12.2006 Helsinki (77)
Tuomari: Pirjo Hjelm

Rapunzellin Hurricane Hubert JUN EH
Rapunzellin Hurricane Hilda JUN EH
Future of Bohemia Platina NUO ERI, NUK2


5.12.2006
Sekä Rofyn että Taran juoksuajat ovat alkaneet! Molempien kohdalle on pentusuunnitelmia.


?.10.2006
Rapunzellin Hurricane Hubert "Remu" on nyt silmä- ja polvitarkastettu, terveeksi todettu ja käytettävissä jalostukseen! Myös Stormy-pennut todettiin tarkastuksessa terveiksi. Kaikille pennuille on jo omat kodit tiedossa.


16.9.2006
Lauantaina 16.9. aamuyöstä näki päivänvalon Riimin toinen pentue, 2 urosta ja 2 narttua! Ylpeä emä ja pennut voivat hyvin! Stormy-pentueen omalle sivulle pääset tästä.


12.8.2006 Pälkäne (17)
Tuomari: Johan Juslin

Rapunzellin Hurricane Hubert JUN EH, JUK3
Rapunzellin Hurricane Hilda JUN EH, JUK2
Future of Bohemia Platina NUO ERI, NUK1, PN1, SERT, ROP


29.7.2006 Kotka
Tuomari: Anthony Kelly, Irlanti

Rapunzellin Hurricane Hubert JUN ERI, JUK1, PU4, vara-SERT
Rapunzellin Hurricane Hilda JUN ERI, JUK2
Future of Bohemia Platina NUO ERI, NUK1, PN4


25.7.2006
Uudet sivut avattu!