Meistä
Ensimmäisen jackrussellinterrierin tullessa taloon -01, rotu vei kokonaan sydämeni. Tämä puuhakas, aktiivinen ja reipas rotu tuli ja valloitti. Kotonamme asustaa jackrussellinterrieiden lisäksi länsiylämaanterrieriherra Roxi sekä ensimmäinen kisakoirani, eksoottisen näköinen x-rotu, Roope.

Perheemme asuu Kauvatsalla, pienessä kylässä Kokemäen kupeessa Satakunnassa. Kotimme sijaitsee maaseudun idyllissä, jossa tappijaloilla riittää tilaa temmeltää. Vierestä löytyvät niin lenkkimetsät kuin laakeat pellotkin, joista löytyy paljon mielenkiintoista puuhailtavaa nelijalkaisille ystävillemme. Yhteisiin harrastuksiimme kuuluu normaalin touhuilun lisäksi mm. agility ja näyttelyt sekä keinoluolillakin käymme aina kun siihen tulee tilaisuus.

Kasvatus
Tavoitteenamme on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia ja rodunomaisia koiria perheenjäseniksi asiallisiin ja vastuuntuntoisiin koteihin. Koiramme ovat meille ensisijaisesti rakkaita lemmikkejä ja asuvat meillä perheenjäseninä kotioloissa. Näin ollen pennut ovat luovutushetkellä tottuneet normaaliin elämään ihmisten ja toisten koirien keskuudessa ja ovat reippaina valmiita valloittamaan uusien omistajien ja heidän naapureidensa sydämet. Kasvatuksemme on täysin harrastuspohjaista, jonka motiivina toimii todellinen kiinnostus tätä upeaa rotua kohtaan.