Ilmaisia ohjelmia Windows-koneelle
Ilmaisia siivous- ja puhdistusohjelmia


Advanced SystemCare FREE Yksi parhaista puhdistusohjelmista.  Ohjelma etsii ja poistaa vakoilu- ja mainosohjelmia sekä  torjuu niiden asentumista, tarkistaa ja korjaa rekisteriä, optimoi ja korjaa laitteiston asetuksia, tunnistaa ja järjestää käynnistysosia, eli voit estää, etteivät turhat ohjelmat ja palvelut käynnisty joka kerta kun kone avataan. Ohjelman voi vaihtaa myös suomenkieliseksi.  Lue lisää tietokone sivulta!
Eusing Free Registry Cleaner 1.25 Tehokas rekisterin siivooja. 
Eacy Cleaner on pieni ohjelma, joka poistaa rekisteristä kaikki turhat tiedot ja näin  nopeuttaa konetta. Tällä voi myös poistaa kaikenlaisia turhia tiedostoja kuten varakopioita, väliaikaisia tiedostoja ym.  Myös suomenkielisenä.  
CCleaner on pieni, nopea ja helppokäyttöinen puhdistusohjelma, jonka saa myös suomenkielisenä.  Ehdottaa ennen puhdistusta varmuuskopiointia poistettavista tiedoista, josta ne on helppo palauttaa jos tulee ongelmia puhdistuksen jälkeen.
Ad-Aware on ehkä tunnetuin mainos- ja vakoiluohjelmien puhdistaja.  Suomenkieliset käyttöohjeet ja mm. tietoa kielen vaihtamisesta. 
SpywareBlaster on ohjelma, joka estää seuranta- ja vakoiluohjelmia asentumasta koneellesi.Ohjelma ei siis puhdista tai poista spywareja , mutta se estää niitä asentumasta koneelle.
Spybot 1.4 on tehokas vakoiluohjelmien siivooja.
Total Uninstall poistaa poistettavan ohjelman täydellisesti
Windows Defender on ilmaisohjelma, joka suojaa tietokonetta vakoiluohjelmiin ja muihin ei-toivottuihin ohjelmistoihin liittyviltä ponnahdusikkunoilta, suorituskyvyn heikentymiseltä ja tietoturvaongelmilta. Lataussivuilla tärkeää tietoturva-asiaa.  Vistan ja Win7 käyttäjille ohjelma tulee käyttöjärjestelmän mukana!
F-secure - ilmaiset online työkalut.  Tarkistaa nopeasti, onko tietokoneesi kunnossa.